Cocktails med whiskey i den kolde vintertid

Af Karoline Arberg

TAGS:undefinedDe lidt bitre, citrusagtige og herligt forfriskende cocktails hører sommeren til, men på denne tid af året er mange folk mere til de lidt tungere cocktails. Derfor anbefaler vi herunder nogle cocktails baseret på whiskey, som du garanteret vil nyde. Tør du smage dem?

En Manhattan cocktail er berømt for dens styrke, og den er nem at lave. Hæld to dele whiskey sammen med én del vermouth sammen med knust is. Tilføj derefter et par skvæt bitter. Du kan pynte den færdige manhattan med et kirsebær, så den tager sig flot ud.

I Esmeralda cocktailen er der en højere koncentration af whiskey. I denne drink blander du lige dele irsk whiskey og italiensk vermouth. Herefter tilsætter du en smule appelsin- eller citronsmag for et give drinken et citrus-twist. Hæld blandingen i en shaker og ryst den sammen.

Irish coffee er en rigtig vinterklassiker. Kaffen er den perfekte, varme drink til at afslutte et lækkert måltid. For at lave denne cocktail skal du bruge to dele irsk whiskey og fem eller seks dele kaffe. Du skal ganske simpelt bare hælde whiskeyen i sødet kaffe og så hælde fløde i. Hvis du vil forkæle dig selv, kan du pynte med flødeskum på toppen.

November Rain er en cocktail skabt af Javier de las Muelas. Denne drink udnytter whiskeyens fløjlsbløde og cremede tekstur. Bland den ved hjælp af Maker’s Mark whiskey, nogle dråber af Droplets Tonka Bean, nougatis og mørk chokoladelikør, så du får en intens vintercocktail. Den laves let ved at ryste alle ingredienserne sammen i en Boston shaker i 10 sekunder. Du kan imponere dine venner ved at pynte med kaffebønner på toppen.

TAGS:Glenfiddich 15 YearsGlenfiddich 15 Years

Glenfiddich 15 Years, en whisky Single Malt produceret i Skotland som har en alkoholindhold på 40 °.

 

 

Chivas Regal 12 Years

Chivas Regal 12 Years, en whisky fra Skotland som har 40 ° alkohol. 4,2 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Chivas Regal 12 Years på Uvinum. 

 

Skriv en kommentar