Den bedste rom til en mojito

Af katrine

 TAGS:undefined

Mojito cocktails er en af de mest succesfulde, og helt sikkert den mest berømte af dem, der foretages med rom. Men hverken cocktails eksperter er enige om indholdsstoffer: citron eller lime, hvid eller brun sukker, mynte eller pebermynte, vand med gas eller tonic, 

For ikke at nævne de nye varianter af mojito med jordbær, kaffe likør, chokolade, vandmelon, pippermint … de mulige kombinationer er næsten uendelige, så hvordan vælger du den bedste Rom til din mojito?

Den første ting du tænker på er, hvad en følelse du forsøger at opnå med din mojito, hvis du ønsker en forfriskende mojito eller sødt, surt, sødt eller varmt, etc. De ingredienser og varianter markerer stilen i dit mojito og rom skal tjene som en tråd, fordi det er den vigtigste ingediente. Her foreslår vi nogen i henhold til smagen af din cocktail:

  • Bitter Mojito: Mojito, hvor aroma og smag af ingredienser som tonic fremherskende, revet citron eller lime, bitter, eller noget stærkere lignende tequila. Denne Mojitos er den mest originale, det er ikke den klassiske idé om mojito, men at strejf af bitterhed kombination gør det meget mere forfriskende. I dette tilfælde, hvis du ønsker at fremhæve den bitre smag, skal du bruge en meget lys hvid rom med aromaer, såsom Bacardi rom. Bemærk, at rom er en af de sødeste spiritus og at der derfor kan en rom med smag gøre at resultatet mister sin bitterhed.
  • Sød Mojito: Er en mojitos, hvor de vigtigste varianter er sød, ligesom sirup eller mosede røde frugter (fra jordbær til Granada), chokolade, passionsfrugt, figner eller lidt sød cava . Det er mojitos, hvis de ledsages af en sød rom kan være for cloying, men de har brug for en rom men meget krop for ikke at miste konsistens. En af de bedste muligheder er Barceló rom, en rom dyb og nuanceret.
  • Sur Mojito: Den oprindelige mojito er en enestående kombination af bittert vand med gas eller sodavand og surhed af lime eller citron. Det er frisk og sjov. I tilfælde af mojito er for sur kan du ændre sodavand ud med vand med gas eller tilføje bidder af ananas, grapefrugt og andre sure tropisk frugt. Her kommer i handy for at redde os både en sød sukker som en kraftfuld hvid rom. En ideel kandidat er Bacardi Limon, specielt designet til denne type blandinger.
  • Krydret Mojito: Denne type mojitos er højt værdsat i lande som ikke er Hispanic områder, hvor de er mest berømte rom fra -Gamle engelsk eller fransk kolonier eller actuales, ligesom Bermuda, Martinique eller Jamaica. Du kan bruge peber, enebær, ingefær eller kaffe i stedet for mynte og marineret i citrussaft. I disse tilfælde vil enten Captain Morgan rom ansigt solvens og hjælpe dig at overraske dine venner.

Her er nogle af vores forslag, men hvis det, du kan lide er en traditionel mojito, her har du 2 rom, som til virkelige luksus mojitos. Nyd dem!

 TAGS:Legendario Elixir de CubaLegendario Elixir de Cuba

Legendario Elixir de Cuba

 

 

 TAGS:Ron Diplomático 12 Años Reserva ExclusivaRon Diplomático 12 Años Reserva Exclusiva

Ron Diplomático 12 Años Reserva Exclusiva

Tambien te puede interesar

Skriv en kommentar