Dette vil hjælpe fordøjelsessystemet efter tunge måltider

 TAGS:undefinedDagene forude vil blive intense kulinarisk…. jul, nytår og Reyes: det er tid til måltider og familie middage, og som sædvanlig vil de være rigelige og langvarig: det er tid til at holde de dage med slægtninger, som man måske ser mindre, end vi gerne vil, og mulighed for at spise middag med deres kære uden suset af hverdagen.

Selv om det er rigtigt, at da Uvinum altid har anbefalet og anbefaler moderat og ansvarligt alkoholforbrug, må vi også tage hensyn til den lave gennemsnitlige graduering af  spiritus og fremmer fordøjelsen, stimulere gastriske sekreter, som har vært kendt i århundreder. Ikke overraskende at de første lave og mellomstore likører som er gode til fordøjelsessystemet, der har overlevet til i dag som vises i klostre og klostre i middelalderen.

I dag er der, en der kan lide destillerett smag ligesom whisky, marc, grappa eller cognac efter et stort måltid, men til skrivebordet kan være mere ønskelige urte likører, som generelt har mindre alkohol indhold og mere fordøjelsesfremmende egenskaber. Her giver vi dig nogle eksempler:

  • Amaretto: Denne mandel likør og abrikoskerner, fra Saronno (Italien), omfatter også blandt sine ingredienser bær og urter.
  • Bénédictine: Fransk urte likør lavet af 27 forskellige planter og krydderier. Som navnet antyder, oprindeligt kom fra Benedictine Abbey of Fécamp i Normandiet.
  • Triple Sec: lavet ved destillation af skaller af forskellige sorter af appelsin, plus krydderier. Også anvendes den Meget i fremstillingen af mange cocktails.
  • Drambuie: en skotsk likør lavet med whisky, lynghonning, urter, safran og muskatnød, specielt skabt til prins Charles Stuart England og Skotland i det attende århundrede.
  • Pacharan: en populær spansk fordøjelsesproblem, fra Navarra, som er fremstillet af udblødning af slåen i anis spiritus.

Og hvad spiritus du foretrækker til dine desktops?

 TAGS:Disaronno Amaretto 1LDisaronno Amaretto 1L

Disaronno Amaretto 1L

 

 

 TAGS:CointreauCointreau

Cointreau

 

 

Skriv en kommentar Dette vil hjælpe fordøjelsessystemet efter tunge måltider