Drikke kan føre til barnløshed; drikke med måde, ikke?

 TAGS:undefined

Barnløshed er et af de problemer, par kan miste meget søvn på, især når data fortæller os, at denne lidelse påvirker næsten 25% af mennesker, der ønsker at få børn i den vestlige verden.

En undersøgelse fra University Hospital Århus (Danmark), som for nylig gentaget avisen ABC, har nu afsløret, at en af de faktorer, at ansvaret kunne være den manglende evne til at forestille sig, er det overdreven indtagelse af alkohol. Ifølge efterforskere, en ugentlig indtagelse af 14 eller flere enheder af alkohol nedsætter fertiliteten hos kvinder.

Det er kendt, at indtagelse af alkohol under graviditeten kan være meget skadeligt for fostret, men dataene i den seneste undersøgelse støtter det argument, at man også bør undgå at drikke under lavningen af en baby.

Men, og selv om det kan synes overraskende viser undersøgelsen også, at moderat forbrug, mindre end 8 enheder af alkohol hver uge, har ingen indflydelse på evnen til at formere sig, selv om det er rigtigt, at det ville være tilrådeligt at undgå alkohol under undfangelsen fordi på et tidspunkt kan vi være allerede forbrugende i drægtighedsperioden, det, som vi ved, er farligt.

Undersøgelsen blev gennemført i et år og blev overværet af mere end 6.000 danske kvinder i alderen 21-45, der overvågede deres brug af alkohol, menstruationscyklus, hyppigheden af seksuelle relationer med deres partnere og forbrug af snus, som de dannede fem studiegrupper afhængigt af enheder af alkohol forbruges af sine medlemmer.

Resultaterne viser, at den gruppe, forbrugende 14 eller flere genstande om ugen nåede 12% graviditet sats, mens grupper, der forbruges mindre kom til 17%.

 TAGS:Château Sociando-Mallet 2009Château Sociando-Mallet 2009

Château Sociando-Mallet 2009

 

 

 TAGS:Château Gruaud Larose 2012Château Gruaud Larose 2012

Château Gruaud Larose 2012

Skriv en kommentar Drikke kan føre til barnløshed; drikke med måde, ikke?