Fire myter om rosevin

 TAGS:undefined

Rosevin er en drink med lang tradition i mange dele af verden, som i Frankrig, hvor den er meget godt værdsat. Faktisk er historikere enige om, at det var rosevinen, som man begyndte at drikke på grund af dens usædvanlige og slående farve. Der er mange rosevine af meget god kvalitet overalt, som du kan nyde lige så meget som en god rød, med en speciel parring og blandt venner og familie. Sandheden er, at der er mange myter om denne vin i dag, og disse vil blive offentliggjort og forklares.

1. Rosevinen er en blanding

I modsætning til stadig at tænke på at nogle steder er rosevin på ingen måde en blanding af rød og hvid. Faktisk er sådanne blandinger forbudt i nogle lande, fordi det ville forringe kvaliteten og egenskab at være en vin. Det det gør at den har denne sublime farve er den slags maceration den har, som er en meget kort sammenlignet med andre fælles.

2. Det er en almindelig vin

En anden af de store myter, der kredser om rosen vin er dens kvalitet. En rosevin kan have samme eller højere kvalitet end nogen anden vin. De mest delikate druer anvendes, mere end nogen rød fordi rose har færre antioxidanter, der hjælper dig med at beskytte reaktioner og forurenende stoffer.

3. rosevin er for kvinder

Vi er i 2016, XXI århundrede: hvem tror måske, at noget er specielt for en genre? Vi skal åbne vores sind mere i fødevarer side, og forsøge alt. Ingen vin er til kvinder eller til mænd som der heller ikke er til kendere og begyndere. Hvis du kan lide en bestemt vin, nyde den som du bedst kan lide.

4. Den kan ikke parres med noget

Helt forkert. Pink vin kan parre med tapas, hvis du foretrækker, selvom at den helst ikke parres med kød. Også med en lækker paella, eller ethvert måltid af ris, ligesom asiatiske, det kan meget godt nydes og parres med Rose.

Som en oversigt, og optage alle de ovennævnte aspekter, JA rosévin er vin og også en meget god vin, som giver store referencer både i Spanien og andre steder i verden. Oplev dem og nyde dem!

 TAGS:Casal Mendes RoséCasal Mendes Rosé

Casal Mendes Rosé

 

 

 TAGS:Habla Rita 2015Habla Rita 2015

Habla Rita 2015

 

 

Skriv en kommentar Fire myter om rosevin