Forskelle på juice og nektar

 TAGS:undefined

Nærende, gode for organismen og med c-vitamin. Om end vi drikker dem til morgenmaden, om aftenen eller blandet op med alkohol, så er juice og nektar en vigtig del af vores ernæring.

Ifølge RAE (Det spanske sproginstitut), så er juice væsken af urter, blomster, frugter og andet lignende som som udvindes ved at presse eller støde disse. Og nektar er en lækker og blød likør.

Når det er sagt, så er der ofte forvirring i brugen af termerne juice og nektar. Det har grundlæggende at gøre med de ingredienser som anvendes til fremstillingen. Nektar fremstilles på findelte frugter og man tilsætter en smule vand og vigtigst af alt sukker, citronsyre og andre krydderier. Juicen alene indeholder ikke ligeså meget sukker.

Derfor plejer man ikke at anbefale nektar til personer med sukkersyge eller andre som ikke bør indtage store mængder af sukker. Juice er altid meget bedre, mere nærende og mere gavnlig for organismen i sin helhed, og det optimale er selvfølgelig naturlig juice.

Nektar har en meget sød smag grundet mængden af tilsat sukker, og indeholder således også flere kalorier. Der findes dog nektarer uden tilsat sukker, med sødemiddel, til de som foretrækker færre kalorier. Smagen kan være lidt mindre stærk, frisk og sød end nektaren med sukker, og end juice.

Når man taler om juice henviser man til den endelig væske som fremkommer af at presse frugten. Det mest normale er selvfølgelig juice på flaske, som kan købes i enhver butik, men i denne fremstillingsproces plejer juicen at miste nogle af sine nærende kvaliteter. Derfor, selvom det kan virke indviklet eller man ikke altid har tid, så er den reneste juice den som vi får ved at presse frugten direkte.

I andre tilfælde så er det ikke så nemt selv at fremstille produkterne. Således anbefaler vi dig i dag to af de bedste juicer og nektarer som vi har til rådighed.

 

 TAGS:Finest Call Puree MangoFinest Call Puree Mango

Finest Call Puree Mango

 

 

 TAGS:Finest Call Puree Platano-BananaFinest Call Puree Platano-Banana

Finest Call Puree Platano-Banana

 

Skriv en kommentar Forskelle på juice og nektar