Hvordan undgår hovedpine forbundet med vin?

 TAGS:undefined

Ud over de frygtede tømmermænd efter en nat, hvor du tager en drink, nogle mennesker lider af hovedsmerter forbundet med vin. Normalt tager det kun et eller to glas for disse mennesker lider af migræne. Det er mere almindeligt, end vi tror, så at flere videnskabelige undersøgelser er blevet gennemført for at dechifrere den udløsende faktor for dette ubehag.

Der er ikke noget endeligt svar på oprindelsen af disse hovedpine. Nogle undersøgelser tyder på, at disse irritationsmomenter kan være resultatet af sulfitter. Andre taler om tyramin eller histaminer. Uanset hvad i sidste ende er ansvarlig, de er alle naturlige elementer i druen eller som vises i løbet af de forskellige processer i vinfremstilling, bidrager til at bevare, farve og endda smag.

Da triggere kan findes naturligt i druer og vin – samt som grundlæggende at give liv til de vine, som vil så godt kan lide- os, har vi udvalgt en række tips til at hjælpe med at forhindre disse hovedpine.

Forskere og læger er ansvarlige for det pågældende studium ved foreslå, at du har brug for at observere variabler såsom tidspunktet for forbrug for at bestemme graden af følsomhed af mennesker til disse elementer i henhold til forskellige faktorer, så vi kan undgå situationer med ubehag. Eksperter siger,at stress kan være en væsentlig årsag, og anbefaler derfor, gruble, om der
opstår migræne efter en hård arbejdsdag, eller i øjeblikke af afslapning og ferie.

Også ophold dig hydreret og drikke i moderate mængder er en grundlæggende måde at forebygge hovedpine forbundet med vin og andre alkoholholdige drikkevarer; selv en effektiv metode til at forhindre tømmermænd næste dag. Desuden vil eksperter også råde, idet en antihistamin til at blokere symptomerne på ubehag.

 TAGS:Vidigal Reserva Dos Amigos 14.5 2013Vidigal Reserva Dos Amigos 14.5 2013

Vidigal Reserva Dos Amigos 14.5 2013

 

 

 TAGS:Colares Chitas Reserva 2006Colares Chitas Reserva 2006

Colares Chitas Reserva 2006

Skriv en kommentar Hvordan undgår hovedpine forbundet med vin?