Ja, du hørte rigtigt: en bar til at drikke vin og… være sammen med katte

 TAGS:undefinedJa, det er sandt, Å drikker vin i en bar med katte kan blive en realitet, i hvert fald hvis du bor i USA. Og moden med tema barer har brast i de seneste år, noget kan vi nemt kontrollere efter lidt, at vi ser lidt underholdning guider i større byer over hele verden. Fra is barer til lokale barer at gå med børn uden frygt for at forstyrre sognebørn gennem barer Pet eller cøliaki orienterede enheder…

Men vi har hidtil ikke set, der er barer beboet af katte, snarere end en gruppe af katte elskere i Denver, Colorado (USA) er blevet foreslået afhjælpning gennem crowdfunding platform Kickstarter. Denver Cat Bar, er det det nyekoncept bliver kaldt, som vil kombinere katte og vin i et miljø, hvor kunderne kan hygge sig med katte som er reddet fra opgivelse eller gadeliv, mens du nyder et glas af din favorit drik.

Så em der, ikke kan nyde selskabet af disse elegante og nysgerrige dyr derhjemme, ved det at de lever i en leje bolig (i USA er det helt almindeligt, at udlejere ikke tillader kæledyr i deres lejligheder) kan de i det mindste gøre det i hyggelige omgivelser, mens du nyder et glas vin. Baren vil også have et område til at spise og drikke, men kunderne kan tage deres drink til “kattelignende room”, hvis de ønsker det.

Initiativtagerne til etablering, der er beregnet til at hæve en ikke så ubetydelig sum af $ 60,000, de har allerede fået støtte fra hundredvis af små investorer, som i henhold til mængde har bidraget kan få dit navn på en af væggene i rummet, placere dine foretrukne foto med en kat i Denver Cat Bar, en nat til to med snacks og drikkevarer på huset eller endda blive en officielt udnævnt ven af baren og få ekstra belønninger.

Det vil være et spørgemål om at importere den ideen her til…

 TAGS:Jean Pla Selection Pink Cat 2015Jean Pla Selection Pink Cat 2015

Jean Pla Selection Pink Cat 2015

 

 

 TAGS:Moscato Gato PardoMoscato Gato Pardo

Moscato Gato Pardo

Skriv en kommentar Ja, du hørte rigtigt: en bar til at drikke vin og… være sammen med katte