Nøgler til at vælge en vin til en romantisk middag

 TAGS:undefined

Du bor hos hende eller ham, og middag skal være perfekt, enten med stearinlys eller ej. Valget af vin til en romantisk middag kan være meget vigtigt, så ikke overlade det til tilfældighederne. Følg vores råd og korrekte det i dit valg!

Hver talerken med sin vin

Hvis du har valgt fisk til denne meget romantisk middag, er intet bedre end at vælge de galiciske hvide, vil Albariño og Verdejo være virkelig fantastisk at går godt ind i desserter. Såfremt du vælger kød, er rødvin den bedste løsning.

Rød, altid bedre

Ifølge forskellige undersøgelser, er rødvin den bedste til at genoplive den kærlighed og ens sexliv, det har mere kardiovaskulære fordele og tilbyder derfor større beskyttelse i kønsorganerne.

Mousserende rekindles lidenskab

Andre vine somvinproducenter vælger at lave en spændende middag er mousserende. For bobler giver glæde og sensualitet. Nu, ikke det værd for nogen, bør vi betale lidt mere, men til lejligheden er den sikkert fortjent.

Frugtaromaer

Med enstor del af mad,er frugt flavored vine fremragende. De har ikke normal opkræve for og føler sig meget godt. Lad os sørge for, før middag, at vinen ikke vil skade vores maven og sørge for at vælge en lidt lysere eller frugtagtig, eller kan dinnat kan ende dårligt.

Rioja, altid ret

Der er noget stærkere Riojas, men andre blødere. Disse sekunder, og forudsat at de er avl, vil sikkert være den vin som vi kan bede om til jeres aften romantisk middag. Rioja vine vil næsten altid give gode resultater.

Tags og fængslende emballage

Mange vine, ud over at være nye og har en fantastisk smag, siger en masse for den emballage, de bærer. Da kvinders navne på etiketter, hjerter, røde farver og mere … visningen gør meget når man tester en god vin.

 TAGS:Culmen Lan Reserva 2010Culmen Lan Reserva 2010

Culmen Lan Reserva 2010

 

 

 TAGS:Viña Real Reserva 2010Viña Real Reserva 2010

Viña Real Reserva 2010

 

 

Skriv en kommentar Nøgler til at vælge en vin til en romantisk middag