Parring af vin og pasta? Ja, der er liv uden for Lambrusco

 TAGS:undefined

Som vi ved, at parring er en kunst, der, med tid og erfaring, vil dominere, og det vi præsenterer her, er ikke noget, du er nødt til at følge præcist, det er ikke videnskab, det er kun tips til at hjælpe med at nyde din pasta med det bedste valg af vin. Selfølgelig har alle deres smag og personlige smag der er intet skrevet. Men ud over personlige smag, hvad vi foreslår i dag, er nogle få valgmuligheder for Lambrusco er ikke din eneste alternativ til at ledsage din foretrukne pasta.

Nøgler til at parre pastaen efter sin smag

Normalt er smagen af pastaen bestemt af den type sauce med hvilken den er forbundet, det er derfor vi først diskutere de bedste vine at parre efter den valgte sauce:

  • Saucer eller side retter baseret på grøntsager: er der bedre at brug rosevine med syre og krop.
  • Pesto saucer og andre svampe: for disse lækre pasta kan du tage helst hvid eller Sauvignon blanc avl.
  • Tomatsaucer: nok den mest populære, men meget lækker. Det er tilrådeligt at kombinere med rosevine, fordi igen, surheden til denne parring er udmærket med tomat. Hvis du er mere af tradition, kan du ledsage med Chianti, som dikteret af italienerne.
  • Pasta med skaldyr og fisk: til disse retter vil dit bedste valg være hvide, især Pinot og Malvasia. Hvis du foretrækker det, også en god cava eller tør champagne kan være et godt valg.
  • Pasta med kød: et godt kendskab til stærk rødvin giver din ganen en fuldstændig og behagelig tilfredshed.

Lys Pasta: dem, der kun ledsaget af nogle mozzarella ost og vinaigrette falder meget godt med rosevine.

Med disse tips, har du ingen undskyldning for at løbe til køkkenet for at forberede din favorit eller løbe til den bedste pasta restaurant din by, og par med din foretrukne vin. Velbekomme!

 TAGS:Santadi Carignano del Sulcis Grotta Rossa 2014Santadi Carignano del Sulcis Grotta Rossa 2014

Santadi Carignano del Sulcis Grotta Rossa 2014

 

 

 TAGS:Ferghettina Franciacorta BrutFerghettina Franciacorta Brut

Ferghettina Franciacorta Brut

Skriv en kommentar Parring af vin og pasta? Ja, der er liv uden for Lambrusco