Seks fordele ved hvidvin til sundhed

 TAGS:undefined

Vi kender alle fordelene ved røde vine, men hvid har også deres egenskaber ud over sin friskhed og umiskendelig lugt. Hvad er de vigtigste fordele ved hvidvin til sundhed? Her deler vi nogle:

1. Det er godt for lungerne relaterede sygdomme

Blandt fordelene ved hvidvin,er at det understreger at forebygger lungesygdom, og at der ifølge undersøgelser foretaget af Buffalo Medical School, kan et moderat forbrug af hvidvin hele livet forbedre lunge sundhed. Det forhindrer således forekomsten af sygdomme, der påvirker åndedrætssystemet.

2. Hjælp dig med at tabe vægt

Selv om det kan synes at mærkeligt, fordi det siges, at hvidvin giver kalorier, en undersøgelse fra University of Hohenheim viste, at dem der ønskede at tabe sig og drikker hvidvin med måde har formået at tabe sig.

3. Det er antioxidant

Både rødvin og hvid antioxidant egenskaber er stadig i saften af druen. Denne funktion gør det hvidvin også beskytter celler og forhindre fremadskriden af visse sygdomme såsom cancer, især brystcancer.

4. Det er nærende

Ja, vin er nærende for mængden af vitaminer og mineraler, der er involveret. Nu, hvis man ser på den hvide vin, vi understrege, at er rig på fosfor, kalium og fluor.

5. Det er godt for sindet

Drikke vin øger også intellektet. Det giver ikke kun fordele i kroppen, som forskningen foretaget på University of Reading konkluderede, at den phenoliske syre fundet i vin tilvejebringer en type positiv virkning på hjerneceller, og dette beskytter at hjernen mod udvikle neurodegenerative sygdomme.

6. Hjælper styrke knogler og muskler

Hvidvin gør os mere aktive. Selv om det er vigtigt for motion, resveratrol findes i denne type vin holder knoglerne stærke og styrker musklerne.

 TAGS:Katharina & Kai Der Liter Weißweincuvee 1L 2015Katharina & Kai Der Liter Weißweincuvee 1L 2015

Katharina & Kai Der Liter Weißweincuvee 1L 2015

 

 

 TAGS:Enate Chardonnay 234 Magnum 2015Enate Chardonnay 234 Magnum 2015

Enate Chardonnay 234 Magnum 2015

Skriv en kommentar Seks fordele ved hvidvin til sundhed