Stilarter af Brandy i verden

 TAGS:undefined

Brandy, også kendt som vinbrændevin ualdrede, kommer fra en lang historie af alkohol brygger koncentreret i Rom og Grækenland, men den cognac, vi kender i dag, blev opfundet i det tolvte århundrede og nåede sin popularitet i det fjortende århundrede.

Dog kan cognac have forskellige stilarter, og de er afhængige af hver region af verden, hvor det er produceret, i Frankrig de mest populære brandy er Armagnac og Cognac, disse er anerkendte i verden, Armagnac er den ældste vinbrændevin i Frankrig, i Gacuña elaboroar brandy begyndte i år 1411, hvor de arabere, der udførte destillation i Spanien blev efterlignet.

I Spanien, den største producerende region af cognac er Jerez og Penedes, brandi Cognac opnået verdensomspændende succes og dermed blev efterlignet andre steder, det system, der anvendes til at gøre Brandy de Jerez ældes criaderas og solera af et givet tidspunkt mere end 3 år.

I Californien er Jerez solera systemet og rugerier bruges på samme måde, bortset fra eg, som kan variere fra Amerio til Limousin, vin, de der anvendes til disse processer er unge, og dette i sidste ende resulterer sine frugtagtige egenskaber.

I Grækenland bliver drikken Metaxa produceret, den er kendt verden over for sin aromatiseret sirupsagtig karakter og udseende. Det blev skabt af Spyros Metaxa en silke købmand åbnede et destilleri i det nittende århundrede. Dette er en meget aromatiseret cognac, som formåede at bryde ordninger i andre brændevine foretaget i resten af verden. Det kan være venlig hundredåret, guld, gran reserva eller Rhodos.

I Peru og mere specifikt i Pisco, en vinbrændevin kaldet Pisco er lavet fra det tidspunkt, den peruvianske Vicekongedømmet, takket være destillation af alquitarra, kan gammel eller ung, en af de særlige forhold i deres udviklingsproces er, at ingen anvendte træ er lavet i dette. Andre lande, der er Chile og Argentina produceret, den chilenske destilleret fra den dobbelte gæring, mens den peruvianske gør direkte af druer.

Hvad er din yndlings cognac? Vi anbefaler, at du:

 TAGS:Cardenal MendozaCardenal Mendoza

Cardenal Mendoza

 

 

 TAGS:Armagnac Croix de Salles NapoleonArmagnac Croix de Salles Napoleon

Armagnac Croix de Salles Napoleon

 

 

Skriv en kommentar Stilarter af Brandy i verden