Stor Chateaux vin, du skal besøge mindst én gang

Af katrine

 TAGS:undefined

Utvivlsomt, vin flytter masserne, men at flytte de mest excentriske, vidende og strenge vin drikker er nødt til at finde de bedste huse, de mere specialiserede i detaljer, der producerer premium vine. Til dette kan vi starte med Frankrig, hvor, uden tvivl, nogle af de bedste vine kommer til livet. Her er 3 Chateaux af de vigtigste vin i regionen:

  • Lafite-Rothschild: hjemsted for den legendariske familien Rothschild, er den ældste af dem er optegnelser og er en højt respekteret vinproducent, det skaber kunstværker og helder det på flaske. Ligesom alt andet, har han haft sine op og nedture gennem hele sin historie, men de har formået at få deres produkt af høj kvalitet frem. Det fik navnet “Wine House Leader” for første gang i 1855, de har stolt beholdt titelen indtil i dag.
  • Angelus: dette hus har status som “Premier Grand Cru House klasse A”, og ikke andre, for sine vinmarker består af exceptionel kvalitet, der ikke findes i nogen anden del af Frankrig og en gennemsigtig og intakt ry. Sjovt faktum: navnet er opnået, fordi landmændene i denne gruppe af vinmarker udgjorde til at lytte på engle stemmer fra de 3 kirker, der omgiver området.
  • Margaux: værdien af dette hus er ikke vundet for deres flasker, der kan koste flere hundrede euro, hvis ikke for sin lange tradition for produktion, som begyndte i det tolvte århundrede. Den Lestonnac familien overtog virksomheden, når nydt stor popularitet lidt over 400 år siden og er siden blevet et ikon inden for ønologi. Men ikke alt var en dans på roser, fordi der under den franske revolution havde mange problemer, indtil omkring 1870, blev reddet af en ambitiøs Marquis, sætte på kortet tilbage til huset, dets historie og den store det betyder eksklusivitet.

Hvis du planlægger at tage en spadseretur gennem Frankrig, vil dette være en god mulighed for at turnere tre af de bedste huse i den galliske land og i verden!

 TAGS:Château Lafite Rothschild 2009Château Lafite Rothschild 2009

Château Lafite Rothschild 2009

 

 

 TAGS:Château Lafite Rothschild 2002Château Lafite Rothschild 2002

Château Lafite Rothschild 2002

Skriv en kommentar