Syv fantastisk kreative vodkaflasker

Af Karoline Arberg

Det mest ikoniske eksempel på et mærke, som forstår at udnytte styrken ved et godt design for at promovere deres produkter, er uden tvivl Absolut Vodka. Ved tilblivelsen af Absolut Company skiftede de fokus væk fra produktet og over til flasken, og siden da har de været ubestridte ledere takket være den minimalistiske form på flasken, tiltalende farver og forskellige limited editions.

Ikke desto mindre tilpassede konkurrenterne sig hurtigt, og gennem årene har vi været vidne til en stigende opmærksomhed på flasken. På et evigt konkurrende marked var der nogle firmaer, som ikke tøvede med at satse alt og sætte barren højt. Hos Uvinum har vi udvalgt nogle af de mest kreative vodkaflaske-designs, som er på markedet i øjeblikket.

Precious Vodka

Precious Vodka er nem at genkende takket være dens diamantformede flaske, og den blev designet af Precious Vodka med en klar ambition om at tilbyde en førsteklasses luksusvodka til deres kunder. Udover det krystalagtige udseende indeholder flasken også en ægte ædelsten som f.eks. safir, smaragd, rubin, topas, peridot og rav.

 TAGS:undefined

Crystal Head Aurora Vodka

Crystal Head Aurora Vodka har vundet mange priser i prestigefyldte, internationale konkurrencer, og de kan både prale af en fremragende smag og et unikt design takket være deres flaske, som er formet som et kranium. Desuden kan du også nyde de betagende farver, som minder os om nordlys.

 TAGS:undefined Outerspace Vodka

Nu når vi taler om kraniumformede flasker, så er vi også nødt til at nævne Outerspace Vodka. Denne gang stammer inspirationen fra rumvæsner; et meget passende valg for en vodka, som er filtreret gennem meteoritter. En fantastisk drink som giver en kosmisk oplevelse. TAGS:undefined

Firestarter Vodka

Firestarter Vodka, som er produceret af en eponym virksomhed, og som ironisk nok er formet som en brandslukker, lever op til sit navn: Den vil sætte fut i dine fester. Dette iøjnefaldende produkt fra Moldova har mange fordele: en fantastisk smag (destilleret 5 gange), et originalt design og en god pris.

 TAGS:undefined

Vodka Red Army Kalashnikov

Dette design lægger ikke skjul på, hvilke associationer det gerne vil fremkalde; Rusland, deres hær og deres lange traditioner for fremstilling af vodka. Vodka Red Army Kalashnikov udstilles i en kasse magen til den famøse AK-47 Kalasjnikov og indeholder en geværformet flaske, seks shotglas og en granat fyldt med urtelikør.

 TAGS:undefined

Vodka Bong Spirit Yosoh

Som en mulig hyldest til hollændernes afslappede holdning til stoffer kombinerer Vodka Bong Spirit Yosoh menneskets laster med deres bongformede flaske fyldt med førsteklasses, hollandsk vodka. Det er måske ikke det mest diskrete design, men det repræsenterer bestemt noget af det, som landet kan tilbyde.

 TAGS:undefined

The Ladoga Imperial Collection

Vi har gemt den mest imponerende flaske til sidst. Med deres Imperial Collection har virksomheden Ladoga virkelig skabt et ekslusivt produkt, hvis himmelråbende pris kun kan forklares med dets helt utrolige design. Denne vodka ærer Ruslands to allerstørste eksportsucceser: traditionel vodka og Fabergé-æggene.

 TAGS:undefined  

Tambien te puede interesar

Skriv en kommentar