Peaky Blinder Bourbon

Sadler's (Bourbon)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

211,54kr + 38,61kr Forsendelse (5 - 7 dage)

211,54kr/enhed

Forsendelse: Gourmet en casa TCM (Spain)

kr Du vil modtage 0.36 point for hver, købt enhed

Bourbon udvikklet ved Sadler's (211,54kr), Peaky Blinder Bourbon er en dstilat fra England som har 40 ° alkohol. Drinks&Co brugere giver til Peaky Blinder Bourbon 4 5 poeng.

Teknisk fil · Peaky Blinder Bourbon

Kategori:Bourbon (Destillater)
Producent: Sadler's
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 40
Land: England

Beskrivelse · Sadler's

Peaky Blinder Bourbon

SMAGSNOTATER:

 • Farve: lys rav.
 • Lugt: sød og krydret med en glat finish. Noter af kanel, rosiner og sød banan.
 • Smag: Den glæde ganen med noter af chokolade, nødder, karamel og brændt bark.

PRODUCER: I den berømte "Black Country" i England, Sadler Familie tilbyder de bedste øl og spiritus siden 1861. Mere end et århundrede med viden og passion har ført familien til at skabe denne Bourbon whisky. Brewing Co Sadler ligger i hjertet af det industrielle område i West Midlands engelsk. Af Nathaniel 1861 Sadler og senere udvidet af Alexander Thomas Sadler, i dag destilleriet køres af den sjette generation af familien Sadler.

LAND: England.

Produktion detaljer: Peaky Blinders Whisky irsk whisky alderen i egetræ ex-sherry, brandy giver velsmagende noter af abrikos og nødder. Navnet på denne whisky er afledt af en aktiv band i Birmingham mellem det nittende og tyvende århundrede og inspirerede den berømte tv-serie Peaky Blinders. Navnet synes at udlede typen af ​​hatten (spyd) båret af medlemmer af bandet, hvis stil var særlig elegant, så blind (blinde, på engelsk betyder blind).

ALCOHOL: 40%

Sadler's

Købe Destillater Sadler's:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Peaky Blinder Bourbon

Thedrinkshop

Udgivet til04.36

4/5

Peaky Blinder Straight

- I Englands berømte 'Black Country', har den Sadler familien været leverandører af de fineste øl og spiritus siden 1861.
- I løbet af et århundrede værd af viden og passion har ført familien til at skabe denne Straight Bourbon Whiskey, leverer noter af julekage, pekannødder, karamel, brændt skorpe.
- Farve: Lys gul.
- Næse: Sød og krydret med en glat finish. Noter af kanel, rosin og sød banan.
- Smag: julekage, pekannødder, karamel, brændt skorpe.

Flere anmeldelser af Peaky Blinder Bourbon

Holger Bekker

Udgivet til09.44

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: lys rav.Lugt: sød og krydret med en glat finish. Noter af kanel, rosiner og sød banan.Smag: Den glæde ganen med noter af chokolade, nødder, karamel og brændt bark.PRODUCER: I den berømte "Black Country" i England, Sadler Familie tilbyder de bedste øl og spiritus siden 1861. Mere end et århundrede med viden og passion har ført familien til at skabe denne Bourbon whisky. Brewing Co Sadler ligger i hjertet af det industrielle område i West Midlands engelsk. Af Nathaniel 1861 Sadler og senere udvidet af Alexander Thomas Sadler, i dag destilleriet køres af den sjette generation af familien Sadler.LAND: England.Produktion detaljer: Peaky Blinders Whisky irsk whisky alderen i egetræ ex-sherry, brandy giver velsmagende noter af abrikos og nødder. Navnet på denne whisky er afledt af en aktiv band i Birmingham mellem det nittende og tyvende århundrede og inspirerede den berømte tv-serie Peaky Blinders. Navnet synes at udlede typen af ​​hatten (spyd) båret af medlemmer af bandet, hvis stil var særlig elegant, så blind (blinde, på engelsk betyder blind).ALCOHOL: 40%

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Bourbon