Tendenser:

Spanien

Fundador

70cl

Fundador

121,44kr
121,44kr
Butik: Vinos Baco DK (Spain) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 140,91kr
Fast pris op til 3 enheder

Teknisk fil

Kategori:Brandy (Destillater)
Producent: Fundador
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
1L
Alkoholvolumen: 36
Land: Spanien
Fundador producerer denne Fundador (121,44kr), en brandy fra Spanien hvis alkoholindhold er 36 °. 4,2 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Fundador på Drinks&Co og har bemærk penin : 82.

Beskrivelse af Fundador

Fundador

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Fundador har et udseende af skarpt lys brun, svarende til honning.
 • Aroma: Rig buket udvikler sig i næsen, lastet med krydderier og cognac smør. Antydninger af frugtkage og tørret abrikos gøre en udseende, med en afsluttende strejf af peber.
 • Taste: tyk, cremet konsistens invadere ganen med smag af budding, vanille budding, bagt æble og krydderier. Finishen er medium i størrelse, med en krydret og vedholdende følelse.

PRODUCER: Stifter.

LAND: Spanien.

Produktionsdetaljer: Fra egne lagre af denne prestigefyldte hus, Spanien vidne til fødslen af ​​den første cognac produceret på deres jord. Ved hjælp af samme proces, der er designet for første gang i det 19. århundrede, er denne ånd modnet i et Solera system amerikanske egetræsfade gamle, som tidligere blev gennemvædet i sherry. Denne brandy er destilleret fra druesorter Airen og Palomino. varme farver og en karakteristisk sød og mild smag, er dette det perfekte valg for en sofistikeret drink i slutningen af ​​en elegant, sammen med en dampende kop kaffe og chokolade mad. Fundador det er den klassiske cognac produceret af dette hus, som har etableret et navn blandt kendere og placeret som nummer et eksport cognac i Spanien.

ALKOHOL: 36%

Se mere

Bedømmelser af Fundador

4.2

12 kundebedømmelser
 • 5
  3
 • 4
  8
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Fundador:Sats Fundador:

4/5

Typiske spanske cognac. Aldring synes at have fundet sted i gamle sherryfade. Resultatet er en blød drikkeligt alternativ til en drink efter middagen. Eller bare så.
Se mere,

Fundador

4 /5

- Fundador betyder 'Grundlægger' på spansk. Dette er et passende navn, fordi det var det første mærke til at blive markedsført som en 'Brandy de Jerez' helt tilbage i 1874. I dag er det er solgt i mere end 30 lande og nydes af millioner.
- Vin har fundet sted i Jerez-regionen i Spanien i mere end 3.000 år. De destillerier kunst ankom relativt nylig - med maurerne der nåede Andalusien i det ottende århundrede.
- Fundador er Spaniens største eksport cognac, lagres i den traditionelle solera systemet. Sherry-gennemblødt tønder giver cognac sin karakteristiske smag og varm farve.
Se mere
,

Pedro Domecq Fundador

5 /5

Jeg har drukket Fundador siden 1969. Det er glat og ikke producerer en tømmermænd. Alle jeg introducere til det, elsker det. Jeg er så glad for jeg fandt Uvinum.
Se mere
,

5 /5

Meget fint
Se mere
,
Se mere

Andre produkter fra samme vingård