Tendenser:

Tyskland

Weinbrand Asbach Uralt 1L

1L

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Brandy (Destillater)
Producent: Asbach
Volumen : 100cl
Alkoholvolumen: 38
Land: Tyskland
Asbach er producenten af denne Weinbrand Asbach Uralt 1L (220,19kr), en brandy destilleret i Tyskland der har et alkoholindhold på 38 °.

Beskrivelse af Weinbrand Asbach Uralt 1L

Weinbrand Asbach Uralt 1L

SMAGSNOTATER:

  • Farve: Weinbrand Asbach Uralt 1L er en cognac guld og dyb rød.
  • Aroma: På næsen, bliver aroma af abrikos, vanilje, karamel, mandler og Sherry bryder ud.
  • Smag: Dette er en sød og silkeblød cognac, med intens aroma af sorte kirsebær, sort peber, vanilje, valnødder og mandler. Kærlighed er alt, men i finish, med kraftige aromaer stadig er til stede på få minutter.

PRODUCER: Asbach GmbH. Denne producent af tysk cognac daterer sig tilbage til 1892, og dens oprindelige grundlægger Hugo Asbach, da han grundlagde virksomheden i Rudesheim. Hugo brugte sin destillation destilleri og handel viden, aquiried i Frankrig, til at producere sin Rudesheim cognac, der vandt enorm popularitet. Når ordet cognac blev forbudt af brug efter første verdenskrig, Hugo skabte udtrykket Weinbrand for den tyske cognac, som hurtigt blev en officiel klassificering til brandy i tysk ret. cognac

LAND: Tyskland

FORBEREDELSE: Produktionen af ​​denne cognac er lavet i et par etaper. basen vin Først er lavet. Vin derefter redestilleret, hjerte ånd fjernes og fortyndes til 38% vol. Den spiritus anbringes derefter i Limousin egetræsfade og modnet der i 3 år før aftapning.

ALCOHOL 38%

Se mere

Bedømmelser af Weinbrand Asbach Uralt 1L

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Andre produkter fra samme vingård