Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013

Marchesi de Frescobaldi (Brunello Di Montalcino)

RP93

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

257,40kr + 77,22kr Forsendelse (3 - 5 dage)

257,40kr/enhed

Forsendelse: In vino veritas (Italy)

kr Du vil modtage 0.44 point for hver, købt enhed

Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013 (257,40kr) fra vingården Marchesi de Frescobaldi er en vine rød fra DO Brunello Di Montalcino med udvalgte klynger af sangiovese fra 2013 og med 14.5 alkohol gradering. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013 ifølge Drinks&Co brugere og har oppnået robert parker-bedømmelse: 93.

Teknisk fil · Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino

Vintype: Vin rød
Vintage: 2013 andre årgange
1999 og 1997
Betegnelse:Brunello Di Montalcino (Toscana,Italien)
Kælder: Marchesi de Frescobaldi
Volumen : 75cl
Score: RP93
Vindruer : Sangiovese (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14.5
Serveringstemperatur: 16-18
Se mere »

Beskrivelse · Marchesi de Frescobaldi

Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013 (Sangiovese)

SMAGSNOTER AF Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013:

 • Syn: lyse rubinrød og lyse Vermilion reflekser.
 • Næse: noter af bær, herunder brombær, forstærket med blomsteragtige noter af violer, krydrede noter af sort peber og kardemomme, enebær og balsamico empireumático kaffe og ristet hasselnød.
 • Mund: en tyk konsistens og elegante tanniner og en fuld krop. lang og varm finish med en krydret komponent med intense frugtagtige noter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Brunello di Montalcino.

GRAPE: Sangiovese 100%.

LAGRING: Efter gæringen, ældet i mindst 2 år i franske egetræsfade og Slavonian, efterfulgt af ældning i 4 måneder i flasken.

Fremstillingseksempler: gæret druer i rustfrit stål ved en temperatur under 30 °C i 12 dage og 32 dage maceration.

PARRING: Rødt kød, gryderetter og modne oste.

TEMPERATUR: 18-20 ℃

ALKOHOL: 14,5%

Marchesi de Frescobaldi

En florentinsk familie med tredive generationer dedikeret til produktion af store toscanske vine, 5.000 hektar ejendom ejendomme, over 1.000 hektar vinmarker, ni godser i Toscana, og en kvalitet distributionsnet i over 65 lande verden over. En Frescobaldi stil, der samler tradition og innovation....

Købe Vine Marchesi de Frescobaldi:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til17.24

4/5

Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013

En intens rubinrød farve, vinen udtrykker sig gennem klart definerede aromaer af hindbær og granatæble, som er yderligere beriget af elegante blomsteragtige noter. På ganen den CastelGiocondo Brunello 2013 er harmonisk og veldefineret vin med elegante tanniner og en smagsmæssige og mineralsk vedholdenhed.

Flere anmeldelser af Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013

Wine Must

Udgivet til18.04

4 /5

Marchesi De' Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013

Det kommer fra en streng udvælgelse af Sangiovese druer i vingården, hvor give alle de funktioner, der er nødvendige for at forbedre denne gamle vin: den ideelle højde, veldrænet jord, og sydvest eksponering. Det er en velstruktureret vin, elegant, afbalanceret, med intens og meget raffineret.
VINO75

Udgivet til16.52

4 /5

Marchesi De' Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013

Den Brunello di Montalcino Castelgiocondo af de 'Frescobaldi blev født i vinmarkerne af boet, der ligger i Montalcino, Toscana. Det er lavet af Sangiovese druer, nøje udvalgt og håndplukket i den første uge af oktober. Druerne gæret i rustfri ståltanke ved en temperatur under 30 ° C i 12 dage, og maceration fortsætter i 32 dage. Efter malolaktisk gæring, er vinen placeres i fransk eg barriques og Slavonian egetræ, hvor den modnes i mindst to år, efterfulgt af ældning i 4 måneder i flaske inden frigivelse. Castelgiocondo Vinen har en lys rubinrød farve og lumisoso, dekoreret med Crimson nuancer. Næsen åbner med antydninger af bær, og heriblandt var den brombær, forstærket med blomsteragtige noter af violer, som derefter vige for krydrede noter af sort peber og kardemomme, balsamico enebær og empireumatiche af kaffe og ristet hasselnød . I munden afslører en tæt garvesyre tekstur og elegant, og en fuld krop. Eftersmagen er lang og varm, med en krydret komponent, der skiller sig ud på de intense frugtagtige noter. Perfekt til at ledsage rødt kød og gryderetter, er det ideelt i kombination med oste.
Fons Vinum

Udgivet til03.48

4 /5

Marchesi De' Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 2013

Brunello di Montalcino DOCG Castelgiocondo Marchesi de 'Frescobaldi 2013
NAVN: Brunello di Montalcino DOCG Castelgiocondo Marchesi de 'Frescobaldi 2013

BESKRIVELSE:
Det kommer fra en streng udvælgelse af Sangiovese druer i vingården, hvor give alle de funktioner, der er nødvendige for at forbedre denne gamle vin: den ideelle højde, veldrænet jord, og sydvest eksponering. Det er en velstruktureret vin, elegant, afbalanceret, med intens aroma og stor finesse.
kælder
En florentinsk familie med tredive generationer dedikeret og 700 år til produktion af store vine.

I 1855, den første i Toscana, plantet Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir og Chardonnay, i godser af Nipozzano og Pomino. I 1894 til at bygge Pomino sted nær Firenze. Det var den første italienske vingård i stand til at udnytte den naturlige tyngdekraften til overførsel fra tønderne. I 1989 får de den Castelgiocondo i Montalcino. I 1995 indviede han Tenuta Luce della Vite i Montalcino, som er tilføjet i 2000 Tenuta Conti Attems i Friuli.

Alle vine er mærket "Marchesi Frescobaldi" født af lidenskab, erfaring, dygtighed og kærlighed til en valgt område, Toscana. Med et areal på næsten tusind hektar, og den årlige produktion er omkring syv millioner flasker, fra Chianti-området som i Pomino, fra Montalcino til Maremma, den perfekte viden om miljøet og det unikke i terroir giver dig mulighed for at sikre en ensartet kvalitet og en stærk personlighed af vine, alle - uden undtagelse - enestående. Etiketter, der af "Marchesi Frescobaldi", elegante og harmoniske, afbalancerede og engagerende, spændende og unikke.
Vejrforholdene i 2013
Vinen 2013 havde en fjeder og en tidlig sommer, der har set regelmæssig nedbør, hyppig og godt fordelt over tid, har dette tilladt udviklingen af ​​nogen forhindringer klima vinmarker.
Som et resultat, en varm, men uden varme toppe, det tillod en god start til at modnes.
Under modningsfasen, takket være en gunstig vekslen af ​​kølige nætter og solrige dage, har druerne oparbejdet stor mængde af ædle stoffer som anthocyaniner og garvesyre og samtidig bevare de sarte sorter aroma.
smagsnoter
Castelgiocondo Brunello 2013 har en lys rubinrød farve og lyse med karmoisinrøde nuancer. Næsen byder velkommen med en melange af bær, blandt hvilke brombær og blomsteragtige noter af violer. Spicy sort peber og kardemomme, efterfulgt af enebær og balsamiske noter empireumatiche af kaffe og ristede hasselnødder. Den garvesyre konsistens er tæt og elegant, og kroppen er fuld. I den sidste lange og varme, krydret komponent er det pålagt de lige så intense frugtagtige noter.

PARRING Braised oksemørbrad, krydret ost.
ratings:
96/100 Wine Enthusiast

Sammendrag af bedømmelser

(5 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 5 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 1999

Luxurious Drinks BV
Luxurious Drinks BV

4/5

Castelgiocondo 1999
Rødvin - 1999 - Frescobaldi Brunello di Montalcino Castelgiocondo Reserva - Italien - Region: Toscane - Apellation: Toscane - Sangiovese - 750 ml.

Bedømmelser af Marchesi De Frescobaldi Castelgiocondo Brunello di Montalcino 1997

Luxurious Drinks BV
Luxurious Drinks BV

4/5

Castelgiocondo 1997
Rødvin - 1997 - Frescobaldi Brunello di Montalcino Castelgiocondo Reserva - Italien - Region: Toscane - Apellation: Toscane - Sangiovese - 750 ml.
Passione Vino
Passione Vino

4/5

Marchesi De' Frescobaldi Brunello Di Montalcino Docg - Castelgiocondo 1997
TYPE: Rød Region: Toscana OMRÅDE: Montalcino NAVN: Brunello di Montalcino d. eller. c. g. Producent: Marchesi de 'Frescobaldi DRUER: Sangiovese 100% alkoholindhold: 13,5 INDHOLD: 0,75 l Beskrivelse: Det kommer fra en streng udvælgelse af Sangiovese druer i vingården, hvor sirispettano alle de kvaliteter, der er nødvendige for at bringe denne gamle vin: l ideel højde, jord dræning og eksponering mod sydvest. Det er en vin med stor struktur, elegant, afbalanceret, med intense dufte og stor finesse. Synet er rød rubin med reflekser granatosull fingernegl. Det er klart, lyse og smukke tekstur. Alnaso er meget kompleks og åbnes først med intensisentori frugtagtig brombær, solbær og kirsebær sorte kirsebær, efterfulgt af blomsteragtige noter af violer og krydret dipepe sort, fed, tobak, kakao, kaffe evaniglia. I sidste ende de opfatter mineralske noter (flint) og balsamico. Smagen er varm og blød, Dibella friskhed og smag, afbalanceret med garvesyre inbella beviser. Eftersmagen er lang og dvælende eftersmag med notefruttate PARRING: Ben egner sig til braiseret oksemørbrad og formaggistagionatiCOME TJENE: Den betjener temperatur er 18-20 ° C

bedste Sælgere Brunello Di Montalcino