77,61kr + 163,80kr Forsendelse (7 - 9 dage)

465,66kr + 163,80kr Forsendelse (7 - 9 dage)

931,32kr + 327,60kr Forsendelse (7 - 9 dage)

77,61kr/enhed

Forsendelse: Codorníu (Spain)

kr Du vil modtage 0.13 point for hver, købt enhed

Se alle produkter i Codorníu

Vine mousserende Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva (77,61kr) er en Cava fra vingården Codorníu baseret på de bedste klynger af xarel·lo, parellada, macabeo og chardonnay og med en alkohol grad på 11.5. Kager og bagværk og hvidfisk er ideelle at ledsage med Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva. Drinks&Co brugere giver til Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva 4,2 5 poeng og har, også, følgene vurderinger: bemærk penin : 90.

Teknisk fil · Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Cava (Catalonien,Spanien)
Kælder: Codorníu
Volumen : 75cl
Score: UV88GP90
Vindruer : Chardonnay, Macabeo, Parellada, Xarel·lo
Parring : Forretter / AppetizersdesserterGrøntsagsretterkødfiskSnacks og småretter / Appetizershvidt kødGrøntsagsretterBlå fiskHvidfiskKager og bagværk
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11.5
Serveringstemperatur: 6-8
Se mere »

Beskrivelse · Codorníu

Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva (Chardonnay, Macabeo, Parellada og Xarel·lo)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva har en lys gul farve med grønlige reflekser. Fine og vedvarende bobler danner en kontinuerlig streng.
 • Næse: citrus og tropiske frugter noter er værdsat af mere komplekse aldrende aromaer (ristet brioche), der beriger den aromatiske paletten.
 • Mund: Smagen er cremet, store og vedholdende.

TEMPERATUR: 6 til 8 ° C

PARRING: Disse funktioner hjælper dig til at være meget alsidig at ledsage en bred vifte af retter. Det er en god allieret at ledsage hjem til en menu: forretter, sauteed grøntsager, fisk og skaldyr, braiseret kød, desserter, .... præparater og mange flere.

DRUER: Chardonnay 70%, Xarel·lo, Macabeo 15%, Parellada 15%

VINGÅRD: Codorniu

Codorníu

Købe Vine Codorníu:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva

Udgivet til01.51

3.5/5

Anna de Codorniu Blanc de BlancsGrøn æble, anis, lakrids, frisk, venlige, lys. 88 point.

Flere anmeldelser af Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva

Udgivet til09.42

4.5 /5

Denne cava er prissat overordentlig økonomisk. Jeg tjente dette til en gruppe af ledere, der troede, det var forbløffende, og meget overrasket over, at det var en cava. Den lyse frugt har en ristet kvalitet, mousse er udsøgt, lys og konsekvent (ligesom en Pol Roger NV) og apple finish giver det en god tang, der afspejler en unik smag, der var godt talt om. Ved afslutningen af ​​begivenheden, trods der er seks andre vine, der blev smagt, det var den vin, som folk talte om.

Udgivet til07.59

5 /5

Jeg elsker. Relativt svære at finde i Belgien.

Udgivet til10.28

4.5 /5

Dejlig glas cava, så over noget vi kan få i Storbritannien!

Udgivet til08.25

4.5 /5

Anna de Codorniu Blanc de Blancs

lækker cava

Udgivet til18.59

4.5 /5

Anna de Codorniu Blanc de Blancs

Jeg kan virkelig godt lide

Udgivet til17.23

4 /5

Anna de Codorníu Blanc de Blancs Reserva

Vi planlægger det optimale tidspunkt for høst for hver sort bruges i Anna de Codorniu Blanc de Blancs Reserve. Efter de-stemming og knusning af druer opnå mosten, som fermenterer ved en temperatur på mellem 15 ° og 17 ° C. Når gjort alle fermentering og stabiliserede vine, montage og efterfølgende udskrivning udføres ved hjælp af den traditionelle metode, der er kendt som "champagnemetoden". Flaskerne passerer underjordiske vinkældre (ved en temperatur under 17 ° C), hvor den anden gæring efterfulgt af en periode med aldring finder sted. I alt vil vin bruge mindst 15 måneder i kældre, hvorefter de fjernede (dekantering flasker for at lette agglutinering og derefter fjerne sedimenter) og disgorging, på hvilket tidspunkt bærmen deponerede ekstraheres finder sted efter den anden fermentering. Efterfølgende en mængde spiritus problem, der vil bestemme restindholdet af denne cava brut doseret sukker. Endelig låget helt sikkert med en korkprop.

Udgivet til10.59

4 /5

Anna de Codorniu Cava Blanc de Blancs er en gastronomisk cava, med en banebrydende billede, elegant design og alle for en meget overkommelig pris. Det er en god allieret til at ledsage hjem til en menu: startere, sauteed grøntsager, fisk og skaldyr, braiseret kød, desserter. præparater og mange flere. Smagsnoter Anna de Codorniu Codorniu BlancsAnna Blanc de Blanc de Blancs er lys gul med grønne nuancer.

Udgivet til13.14

4 /5

Anna de Codorníu Brut Reserva

Lyse halm. Aroma bøde på frisk frugt tørrede krydderurter gær blomstrende citrus. Smag: frisk frugtagtig god syre.

Udgivet til13.48

4 /5

Anna de Codorniu Blanc de Blancs

Smagsnoter:
- Vis: lys gul med grønne nuancer er værdsat. Fine og vedvarende bobler, der danner en rosenkrans fortsat.
- Næse: citrus og tropiske frugter noter er værdsat med komplekse aromaer af aldring (ristet brioche), der beriger den aromatiske paletten.
- Smag: cremet, bred og vedholdende.

Denne Blanc de Blancs minder om den første Anna de Codorniu som blev udgivet i 1984 og vandt for sin innovation, alle gæstfrihed i dette land. Igen det funktioner den vellykkede kombination af Chardonnay med de tre sorter af funktioner i Middelhavsområdet og Cava Macabeo, Xarel-Lo og Parellada. Med en længere, 12 måneder aldring, får runde denne nye digs, som tilføjer elegance og alsidighed til det endelige resultat. BEMÆRK PAIRING Cava de BLANC ANNA BLANCSCava meget gourmet, er en god allieret til at ledsage hjem til en menu: forretter, sauteed grøntsager, fisk og skaldyr, braiseret kød, desserter, .... præparater og mange flere. VINSMAGNING Cava de BLANC BLANCSVista ANNA: lyse gul med grønne nuancer er værdsat. Fine og vedvarende bobler, der danner en rosenkrans fortsat. Næse: citrus og tropiske frugter noter er værdsat med komplekse aromaer af aldring (ristet brioche), der beriger den aromatiske paletten. Boca: Det er cremet, bred og vedholdende.

Udgivet til05.26

4 /5

Anna de Codorniu Blanc de Blancs 2011

Livlighed, friskhed og frugtighed gør det til en meget gastronomisk cava. Fin og vedvarende boble, citrus noter. cremet og bredt.
Læs flere anmeldelser af Anna de Codorniu Blanc de Blancs Brut Reserva »

Sammendrag af bedømmelser

(14 visninger)
 • 5 stjerner
  5
 • 4 stjerner
  9
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.2/5

Baseret på 14 kommentarer »

bedste Sælgere Cava