Tendenser:

Cava

Castell D'Ordal Brut

75cl Størrelse

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: andre årgange
Betegnelse:Cava (Catalonien, Spanien)
Kælder: Ucsa
Volumen : 75cl
Vindruer : Macabeo (50%), Xarel·lo (40%), Parellada (10%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11.5
Type Af Mousserende Vin: Brut
Castell D'Ordal Brut (27,08kr) fra vingården Ucsa er en vine mousserende fra DO Cava som indehollder et udvalg af parellada, xarel·lo og macabeo og hvis alkohol prosenten er på 11.5. De mest egnede bindinger til Castell D'Ordal Brut er desserter og forretter / appetizers. 4,3 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Castell D'Ordal Brut ifølge Drinks&Co brugere.

Beskrivelse for Castell D'Ordal Brut

Castell D'Ordal Brut (Macabeo, Xarel·lo og Parellada)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: gul med grønlige nuancer og med god boble løsrivelse.
  • Næse: intens blomsteragtige aroma, blød duft med noter af forældrerollen.
  • Mund: Tør, frisk og elegant; bløde følelse af næring, fair og endeligt surhedsgrad medium intensitet.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Cava

VINGÅRD: Bodega UCSA - Freixenet ligger i Sant Sadurni d'Anoia (Barcelona), i regionen Penedès, Spanien. Det blev officielt stiftet i 1889 og grundlagt af to familier specialister i vinmarkedet: Ferrer og Chambers; der er interesseret i produktionen af ​​cava mousserende vin i 1914 begyndte aftapning, at blive en af ​​de førende virksomheder engageret i kælderen. Med sit brand fuldt konsolideret i det spanske marked, virksomheden begyndte sin ekspansion i de internationale markeder i 1970 omkring; og i 2018 sluttede han sig den tyske koncern Henkell & Co.

GRAPE: Macabeo, Parellada og Xarel-Lo.

LAGRING: Lagret i 6 måneder.

FREMSTILLING: Gennem Charmat eller Vas Clos fremgangsmåde udføres en omhyggelig udvælgelse af de bedste most, som to typer af fermentering udføres, den første fermentering udføres ved kontrolleret temperatur i rustfrit stål; og efterfølgende er den anden fermentering udføres i isobare indskud, der er i kontakt med gæren i en periode minimum.

PARRING: Forretter, fjerkræ, kød, pølser, røget kød, fisk og skaldyr, krabber, hummer, fisk, risotto og desserter.

TEMPERATUR: 6-8 ° C

ALKOHOL: 11,5%

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

6-8

Bedømmelser af Castell D'Ordal Brut

4.3

7 kundebedømmelser
  • 5
    2
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Castell D'Ordal Brut:Sats Castell D'Ordal Brut:

4/5

god cava. . .

skam, at transport svigt så dyrt.
Se mere,

Castell D'Ordal Brut

5 /5

Superb cava
Se mere
,

4 /5

Denne mousserende vin er en vidunderlig vin til at drikke med næsten enhver tror.
Se mere
,