Tendenser:

Cava

Codorníu 1551 Brut Nature

75cl Størrelse

Codorníu 1551 Brut Nature

46,16kr
46,16kr
Butik: Vinos Baco DK (Spain) Forventet levering: 4 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 140,91kr
Fast pris op til 3 enheder

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Cava (Catalonien, Spanien)
Kælder: Codorníu
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Parellada (35%), Xarel·lo (35%), Chardonnay (30%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11.5
Type Af Mousserende Vin: Brut Nature
Codorníu har skabt denne Codorníu 1551 Brut Nature (46,16kr), en vine mousserende med Cava basert på chardonnay, xarel·lo og parellada og med en grad på 11.5. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng.

Beskrivelse for Codorníu 1551 Brut Nature

Codorníu 1551 Brut Nature (Parellada, Xarel·lo og Chardonnay)

Denne cava er lavet af de tre Middelhavet traditionelle sorter: Macabeo (syrer og stærke vine), Xarel-Lo (bringer struktur) og Parellada (bringer subtilitet).

De tre sorter arbejder på forskellige måder: forskellig gæring temperaturer, diverse reoler og forskellige tidspunkter i kontakt med bærmen. Efter at fermentationerne tre sorter gøre en forsamling med den resulterende vin og gemt i kældre, hvor de forbliver i kontakt med bærmen i mindst 9 måneder.

Se mere

Bedømmelser af Codorníu 1551 Brut Nature

4

8 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    8
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Codorníu 1551 Brut Nature:Sats Codorníu 1551 Brut Nature:

4 /5

Cava Codorníu 1551 Brut Nature er et hvidt skumagtigt 11, 5% Alc. produceret af Bodegas Codorniu i San Sadurní (Barcelona) i D. O. CAVA. 1551 cava produceres med den typiske blanding af CAVA, Macabeo, Xarel-Lo og Parellada, opnået alle fra forskellige vingårde spredt Penedès område, det område, hvor de fleste champagne, placeret i forskellige højder er lavet under indflydelse af en udpræget middelhavsklima. Grape udsættes for en streng kontrol af modning og høstet på det optimale tidspunkt, Late August til Macabeo, Xarel-Lo midten af ​​september og begyndelsen af ​​oktober for Parellada. Drue vin er valgt, og derefter overført til rustfri ståltanke hvor gæret ved en kontrolleret temperatur mellem 15 og 17 ° C. Fermenteringer færdig, vinen stabiliseres, blandingen gøres og aftappet af sukkeret, som tirage, og gær, for den anden gæring i flasken. Flaskerne placeres i kældre, konstant temp 17 ° C og forbliver der i mindst 9 måneder inden udløbet disgorging og frigivelse. CATAVISTA: 1551 Brut Cava Codorniu har en lysegul farve, med gyldne reflekser, små, velintegreret og vedvarende bobler. NÆSE: I 1551 Brut Nature Cava fremhæve aromaer af de sorter, der anvendes i produktionen, hvid frugt, citrus, hvide blomster, med deres egen aldring på bærmen, toast, nødder mv . . Bid: The CAVA 1551 Brut Nature har en frisk indgang med en lille boble, der forstærker den følelse, der kildrer tungen, hvilket giver en følelse af volumen, med en dyb smag, en medium densitet og en slutning hvor citrus og nødder De er vist igen. SUGERENCIASEl CAVA de Codorniu Brut Nature 1551 er et køligt, tørt mousserende vin med god syre og god aromatisk belastning, en forfriskende aperitif, en velsmagende vin kun og ledsaget af forretter, skaldyr, salater, etc. . . Bedst tjent mellem 6 og 8 ° C
Se mere
,

4 /5

DO Cava brut nature Cava (Spanien) produceret af vingård Codorníu Parellada druer, Xarel. lo og Chardonnay. Det maridará godt med bløde oste, skaldyr, blå fisk og hvid fisk. Du kan drikke i perfekte forhold i dag. Serveres ved en temperatur på 5 ° C i 2 ° C til et glas Champagne type til bedre prøvesmagning.
Se mere
,

4 /5

Vi planlægger det optimale tidspunkt for høst for hver sort. Den første til at modnes er Maccabee (i slutningen af ​​august), efterfulgt af Xarel-Lo og endelig Parellada (begyndelsen af ​​oktober). Efter de-stemming og trykke druerne få most. Tilføje de valgte gær og urt gæret ved en temperatur på mellem 15 og 17 ° C. Engang lavet alle fermenteringer og stabiliserede vine er enheden deraf udføres, og den resulterende vin er aftappet med væske cirkulation. Flaskerne passerer underjordiske vinkældre (ved en konstant temperatur på 17 ° C), hvor den anden gæring efterfulgt af en lagringsperiode i kontakt med forekommer gær bærme. I alt vil vinen tilbringer mindst 9 måneder i kælderen, hvorefter det fjernede og disgorgement finder sted. Efterfølgende en mængde spiritus problem, der vil bestemme restindhold af cava sukker, i dette tilfælde Brut Nature doseres. Endelig flasken er absolut top med en korkprop.
Se mere
,