Tendenser:

Cava

Codorniu Ecologica Brut

75cl

Codorniu Ecologica Brut

68,08kr
68,08kr
Butik: GrauOnline DK (Spain) Forventet levering: 9 dage
Leveringsomkostninger: 134,89kr
Fast pris op til 3 enheder

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Cava (Catalonien, Spanien)
Kælder: Codorníu
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Bio:
Vindruer : Macabeo, Parellada, Xarel·lo
Allergener: Indeholder Sulfitter
Type Af Mousserende Vin: Brut
Fra vingården Codorníu kommer Codorniu Ecologica Brut (68,08kr) en vine mousserende Cava med kaste fra xarel·lo, parellada og macabeo. En vine validerer med 4 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere.

Beskrivelse af Codorniu Ecologica Brut

Codorniu Ecologica Brut (Macabeo, Parellada og Xarel·lo)

Lysegul med fine, vedvarende bobler.

Medtag frugt og blomsteragtige aromaer (Granny Smith) og verbena, med søde toner af friske mandler. Balanceret, frisk, cremet og lang hukommelse.

Parring: Ideel til at fremhæve de naturlige varianter af en sund og let krydret madlavning (wok, PAPILLOTES, ristede grøntsager, grillet fisk eller dampet hvidt kød).

Se mere

Bedømmelser af Codorniu Ecologica Brut

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Codorniu Ecologica Brut:Sats Codorniu Ecologica Brut:

4 /5

For at undgå enhver kontakt af økologiske druer og most med resten af ​​vores produktion besluttede vi at plukke disse druer på forskellige dage i resten af ​​vores årgang. Det anvendte oplagret materiale adskilt fra resten og aftagende specielt fermentorer. Begge ønologiske produkter anvendes i hele udviklingsprocessen og de forskellige trin taget sikre økologiske betegnelse.
Se mere
,

4 /5

Tasting noter og mad parring Producent: Cavas Codorniu Kommentarer: I vores grønnere cava fremherskende variation Xarel. hvad, udstyre Middelhavet karakter og give delikat frugt og naturlægemidler toner i næse, mund og afbalanceret med god syre. Smagsnoter: En ung og frisk cava med delikat frugt og naturlægemidler toner, og en afbalanceret mund med god syre. Mad parring: Ideel til at fremhæve de naturlige varianter af en sund og let krydret retter; wok, PAPILLOTES, ristede grøntsager, grillet fisk eller dampet.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård