• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Rabetllat I Vidal Rosado Brut

Ca N'estella (Cava)

GP85

55,07kr + 140,01kr Forsendelse (4 - 8 dage)

330,41kr + 163,41kr Forsendelse (4 - 8 dage)

660,82kr + 210,21kr Forsendelse (4 - 8 dage)

55,07kr/enhed

Forsendelse: Tu Tienda Del Vino DK (Spain) Jeg accepterer, at min udtalelse offentliggøres og vises offentligt på Drinks&Co net

kr Du vil modtage 0.09 point for hver, købt enhed

Ca N'estella er producenten af Rabetllat I Vidal Rosado Brut (55,07kr), en vine mousserende med DO Cava hvis utvalgte duer indeholler vidal, trepat og garnacha og hvid alkohol gradueringen er på 11.5. Brugerne af Drinks&Co validerer Rabetllat I Vidal Rosado Brut med 4 med mere end 5 poeng og det har blevet kvalifiseret med bemærk penin : 85.

Teknisk fil · Rabetllat I Vidal Rosado Brut

Vintype: Vin mousserende
Mousserende farve: Rosé
Betegnelse:Cava (Catalonien,Spanien)
Kælder: Ca N'estella
Volumen : 75cl
Score: GP85
Vindruer : Garnacha, Trepat, Vidal
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11.5
Type Af Mousserende Vin: Brut
Se mere »

Beskrivelse · Ca N'estella

Rabetllat I Vidal Rosado Brut (Garnacha, Trepat og Vidal)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Jeg Rabetllat Vidal Rosat er kirsebær røde highlights skummende med fine og elegante bobler har en kontinuerlig bevægelse og danne en vedholdende krone.
 • Næse: På næsen minderne om modne røde jordbær frugter fremhæve.
 • Mund: nice tilstedeværelse på ganen med en velintegreret, fin og elegant kulstof. Balanceret surhedsgrad. Store og vedvarende med meget behagelig eftersmag.

ALKOHOL: 11 5th

PARRING: Pasta og hvidt kød.

DRUER: Grenache, Trepat

VINPRODUCERING: Fermentering blev udført ved en temperatur på 16 ° C i omkring 12 dage og lagring i mindst 15 måneder.

VINGÅRD: Bodega Finca Ca n'Estella

Ca N'estella

Købe Vine Ca N'estella:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Rabetllat I Vidal Rosado Brut

Wine Is Vino

Udgivet til13.07

4/5

Rabetllat I Vidal Rosado Brut

Cava Rabetllat I Vidal Brut Pink er en lyserød skummende 11, 5% Alc. produceret af vingården Ca n'Estella område Sant Esteve Ses Rovires (Barcelona) og inden for D. O. CAVA. Den Rabetllat jeg Vidal Brut Pink er lavet af forskæring to røde sorter, Grenache og Trepat, både dyrkes i 35 Ha. Vines vingård ejendom, der ligger i det område, der er tættest på massivet Montserrat, inden Penedès området. Hver sort indsamles separat og flyttes til lager, hvor den er udtaget og udblødt i en kort periode. Efter gæringen, skal, som er blevet gæret i rustfri ståltanke en blanding af fritløbende saft og presset udføres. Efter gæringen, bliver vinene samlet, er på flaske og gær flaskerne flyttes til det lager, hvor den anden gæring og ældning i rim 24 måneder foregår inden udgangen disgorgement. CATAVISTA: Den Rabetllat i Vidal Brut Pink har et kirsebær og rød, aktiv, med dannelsen af ​​fine og vedvarende bobler. NÆSE: I Rabetllat jeg Vidal Brut Rosado fremhæver aroma af Garnacha, røde bær og jordbær på en let krydret baggrund, hvor Trepat spiller sin rolle som erindringer om peber (trepatea) og gær i form af kager, danner en harmonisk helhed. Bid: Den Rabetllat i Vidal Brut Rosado har en blød og frisk indgang med en velintegreret kulstof forstærkende denne friskhed, et stort skridt, velsmagende og vedholdende med en eftersmag, hvor dufte af tørrede frugter, bagværk og toast runde denne vin . SUGERENCIASEl Rabetllat i Vidal Brut Rosé er en mousserende pink med en længere end normalt i pink cavas elegant, perfekt til at ledsage en aperitif des op en hel måltid avl, en mousserende kompleks, velsmagende, og god aromatisk intensitet. Det maridará meget godt med salater, ris, pasta, hvidt kød, pålæg, bløde oste og frugt desserter. Tjene mellem 8 og 10 ° C

Flere anmeldelser af Rabetllat I Vidal Rosado Brut

Bettina Midtgaard

Udgivet til05.35

4 /5

Simpelthen mesterlig

Vinsnoe

Udgivet til04.38

4 /5

lyserødt subtil sortstypiske. Lys og frisk ganen

Sammendrag af bedømmelser

(3 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 3 kommentarer »

bedste Sælgere Cava