Tendenser:

Cava

Segura Viudas Brut Rosado

75cl

Segura Viudas Brut Rosado

114,60kr 97,99kr
97,99kr 114,60kr
Butik: Vinello DK (Germany) Forventet levering: 5 - 9 dage
Leveringsomkostninger: 105,13kr

-14%

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Mousserende farve: Rosé
Betegnelse:Cava (Catalonien, Spanien)
Kælder: Segura Viudas
Volumen : 75cl
Vindruer : Trepat
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Segura Viudas producerer denne Segura Viudas Brut Rosado (97,99kr), en vinemousserende med DO Cava baseret på de bedste klynger af trepat og med en alkohol grad på 12. Brugerne af Drinks&Co validerer Segura Viudas Brut Rosado med 4 med 5 poeng.

Beskrivelse af Segura Viudas Brut Rosado

Segura Viudas Brut Rosado (Trepat)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Widows Segura Brut Rosé er intens lyserød farve og også meget elegant fremlagt i betragtning.
 • Næse: jordbær og passionsfrugt
 • Mund: frugter som jordbær og passionsfrugt

 

DRUER: 90% 10% Garnacha Trepat

VINGÅRD: Sikre Widows

Se mere

Vingården

Segura Viudas

Segura Viudas

Huset stammer fra det XI Segura Viudas århundrede. Først var det et vagttårn beboet oplevet flere udvidelser, hvilket forklarer tilstedeværelsen af ​​forskellige arkitektoniske stilarter: visigotiske, romansk og gotisk. I det trettende århundrede, tårnet mistet sin militære betydning og blev en bondegård (navn givet i Catalonien indgiver) dedikeret til herregården og vingård. Når slutningen af ​​det nittende århundrede, regionen blev opmærksom på potentialet i indfødte druesorter og anvendelse af traditionelle metode er skubbet, denne gård producerede sine første mousserende vine.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Segura Viudas Brut Rosado

4

6 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Segura Viudas Brut Rosado:Sats Segura Viudas Brut Rosado:

4 /5

Rosado Brut Planas Albareda Cava er en mousserende hvidvin fra 11, 5% Alc. produceret af vingården Planas Albareda område Les Cabanyes Penedès (Barcelona), i D. O. CAVA. Planas Albareda er lavet med 100% drue Trepat opnået fra egne vinmarker nær winery. Drue høstes ved optimal modenhed og flytter til lastrummet, hvor den undergår en kort kold udblødning og fermenteres derefter i rustfri ståltanke, temperaturkontrolleret. Det afsluttet gæring, det er aftappet af sukkeret og gær, at gå videre til den anden gæring i flasken. Cava hvile med bærmen i skriveborde, i mindst 12 måneder inden udløbet disgorgement og frigivelse. CATAVISTA: Planas Albareda Cava Rosado Brut har en jordbær rød med laks refleksioner, lille boble og lentaNARIZ: Planas Albareda Cava cava Rosado Brut er en høj aromatisk intensitet, fremhæver aroma af røde frugter, jordbær især med mælkesyre noter og en baggrund af nødder. Bid: Den Cava Planas Albareda Rosado Brut er en mousserende frisk indgang med en velintegreret kulstof, et gennemsnit, afbalanceret, cremet, rund og med en nasal retro der fremhæver den modne røde frugter med noter af wienerbrød og nødder vedvarende halsbrand . TIPS: Den CAVA Planas Albareda Brut Nature er en tør, moden, frugtagtig og frisk mousserende, en stor forretter, mens stor følgesvend for fisk, salater, lyst kød, ris, pasta osv . . Bedste serveres mellem 6 og 8ºCVer de smagsnoter på vores blog ved at klikke her
Se mere
,

Rosado Brut

4 /5

OPRINDELSESBETEGNELSE: Cava
TIME at smage det: aften med venner, drikke
FORBRUG IDEAL: 2015/2018
TEMPERATUR: 8/10 ° C
PAIRING: forretter, salami, appetitvækker
Druer: Trepat 90%, 10% Garnacha
ALKOHOL: 12%
AF garvesyre RATING: 9/10
Se mere
,

4 /5

Segura Viudas Cava Brut Rosado Spanien Penedes Sparkling 75 cl; Bright lys jordbær pink med antydninger af laks eller løg hud med en bleg rand. Et fint rigelige og konsekvent mousse stiger til en god krone. Ungdommelige frugt aroma af jordbær ribs og grenadine. Forfriskende på ganen fuld af kirsebær frugt og en let syrlighed. En blød overflade på bagsiden af ​​ganen giver en dejlig imødekommende balance til denne meget drikkeligt cava.
Se mere
,

Segura Viudas Cava Brut Rosado

Andre produkter fra samme vingård