Tendenser:

Cerasuolo D'Abruzzo

Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 2018

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Cerasuolo D'Abruzzo (Abruzzo, Italien)
Kælder: Cantina Tollo
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Fra hånden til Cantina Tollo kommer denne Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 2018 (521,87kr). Det er en vine rosé af Cerasuolo D'Abruzzo Hvis druene er fra årgang 2018. 3,5 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 2018 i Drinks&Co.

Beskrivelse af Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 2018

Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 2018

Producent: Cantina Tollo

OD: Cerasuolo D'Abruzzo

Se mere

Vingården

Cantina Tollo

Cantina Tollo

I det centrale Italien blev der fundet fossile optegnelser om vinskuddene for to millioner år siden, men det er først fra den sene bronzealder, at vi kommer til spor af en reel landbrugsaktivitet rettet mod dyrkning af vinstokken. I Abruzzo er de tidligste beviser for vinproduktion placeret i førromaretiden, hvor keramik af begravelsesgenstande kommer frem i lyset i den monumentale nekropolis omkring L'Aquila. Talrige da er resultaterne af den romerske periode, som vidner om diffusion - og populariteten - af vin, der også nævnes i historiens værker og i digternes vers. "Det forbereder vinen, hjerterne og lidenskaben gør dem mere klar", skriver Publio Ovidio Nasone, den berømte elegance af Sulmona oprindelse. De vine, der produceres på territoriet, roses i De Agricoltura af Marco Porcio Catone og til og med Hannibal - fortæller den græske historiker, der polerer i lang tid i Val Vibrata (Teramo), forføres af lokal vin.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 2018

3.5

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 2018:Sats Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 2018:

3.5 /5

Se mere
,

Supert valg!

Anmeldelser af andre årgange af Cantina Tollo Cerasuolo d'Abruzzo Colle Cavalieri 20182016

4/5

Bright Rose farve med lilla nuancer. Intense frugtsmag minder om kirsebær og solbær med et strejf af hvide blomster på næsen. Medium fyldig og glat med en silkeglat finish.
Se mere
Great Wines Direct

Andre produkter fra samme vingård