Tendenser:

Champagne

Barons de Rothschild Brut

75cl

RP92ParkerWS92Wine SpectatorB+D16Bettane & Desseauve

Barons de Rothschild Brut

345,89kr 305,46kr
305,46kr 345,89kr
Butik: Perbaccowein DK (Germany) Priser i andre butikker Forventet levering: 9 - 11 dage
Dette produkt har ekstra tid til at udstede 48 timer.
Leveringsomkostninger: 101,45kr

-12%

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Domaines Barons de Rothschild Lafite
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Fra hånden til Domaines Barons de Rothschild Lafite kommer denne Barons de Rothschild Brut (305,46kr). Det er en vine mousserende af Champagne med pinot noir og chardonnay og den har en alkohol grad på 12. Tage dene Barons de Rothschild Brut med skaldyr og risotto for at nyde endnu mere smag. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Barons de Rothschild Brut i Drinks&Co og guider og magasiner i sektoren fortjener robert parker-bedømmelse: 92 og wine spectator-bedømmelse: 92.

Beskrivelse af Barons de Rothschild Brut

Barons de Rothschild Brut (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Barons de Rothschild Brut giver refleksioner bleg guldur, kombineret med fine bobler, der forårsager en rigelig og vedholdende skum.
 • Næse: Næsen, der besidder en ekstraordinær finesse, denne champagne udånder aromaer af pære og nødder (mandler og friske hasselnødder) kombineret med antydninger af hvide blomster og lette abizcochados accenter.
 • Smag: På ganen, angrebet er åbenhjertig og levende, vigepligt til en runde af magt indeholdt vin, så prøv en lang aldring i traditionelle kældre.

TEMPERATUR: 9 º C

KLARGØRING: holdes mindst 6 måneder efter disgorgement

ALKOHOL: 12%

VINGÅRD: Domaines Barons de Rothschild (Lafite)

DRUER: Chardonnay (60%) af Côte des Blancs og Pinot Noir og Pinot Meunier (40%) af nogle af de bedste crus af disse røde druer (Ja, Verzenay, Mareuil-sur-Ay, Bouzy, osv..).

Se mere

Point

RP92ParkerWS92Wine SpectatorB+D16Bettane & Desseauve

Bedømmelser af Barons de Rothschild Brut

4

15 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  15
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Barons de Rothschild Brut:Sats Barons de Rothschild Brut:

4 /5

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Lysegul med gyldne reflekser.
 • Næse: Næsen er elegant, med aromaer af citrus og nødder besluttet.
 • Mund: friskhed dominerer, med en meget frugtagtig og meget elegant finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne

VINGÅRD: Den Rothschild familien købte det berømte Château Lafite i 1868, den historiske ejendom grundlagt af Jacques de Segur i 1670. I 1973, efter mere end et århundrede af familiens historie knyttet til vin, Baron Edmond de Rothschild, oldebarn James, udvidede egenskaber i selskabet, erhvervelse af to "Cru Bourgeois" Listrac og Moulis en Medoc. Derfor kan man tale om et selskab til at omfatte vin blandt de mest prestigefyldte i verden med en større evne til at kombinere ekspertise med en produktion på mere succes.

GRAPE: 100% Chardonnay

VINPRODUCERING: Vinstokkene dyrkes med omhu og dedikation til tidspunktet for høst af druerne, hvilket sker ved håndkraft. Vinfremstilling, ældning og ældning, er omhyggeligt og overvåges nøje, med absolut respekt for tradition og miljøet.

PARRING: Denne Chardonnay er fremragende som aperitif eller med kammuslinger, østers og skaldyr. Prøv grillede rejer.

TEMPERATUR:: 08.06 ° C

ALCOHOL 12%

Se mere
,

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Lysegul med gyldne reflekser.Næse: Næsen er elegant, med aromaer af citrus og nødder besluttet.Mund: friskhed dominerer, med en meget frugtagtig og meget elegant finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: ChampagneVINGÅRD: Den Rothschild familien købte det berømte Château Lafite i 1868, den historiske ejendom grundlagt af Jacques de Segur i 1670. I 1973, efter mere end et århundrede af familiens historie knyttet til vin, Baron Edmond de Rothschild, oldebarn James, udvidede egenskaber i selskabet, erhvervelse af to "Cru Bourgeois" Listrac og Moulis en Medoc. Derfor kan man tale om et selskab til at omfatte vin blandt de mest prestigefyldte i verden med en større evne til at kombinere ekspertise med en produktion på mere succes.GRAPE: 100% ChardonnayVINPRODUCERING: Vinstokkene dyrkes med omhu og dedikation til tidspunktet for høst af druerne, hvilket sker ved håndkraft. Vinfremstilling, ældning og ældning, er omhyggeligt og overvåges nøje, med absolut respekt for tradition og miljøet.PARRING: Denne Chardonnay er fremragende som aperitif eller med kammuslinger, østers og skaldyr. Prøv grillede rejer.TEMPERATUR:: 08.06 ° CALCOHOL 12%
Se mere
,

Domaines Barons de Rothschild Lafite Barons de Rothschild Brut Blanc

4 /5

SMAGSNOTER AF Barons de Rothschild Brut 70cl:
- Syn: lyse og blege guld refleksioner ugudelige, med fine bobler og rigelige og vedvarende skum.
- Næse: aroma af pære og kombineret med antydninger af hvide blomster og lette accenter abizcochados nødder (mandler og friske hasselnødder).
- Mund: livlig og ærlig, en rund vin og latent magt, bevis for lange aldring i traditionelle kældre.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.

GRAPE: 60% Chardonnay, 20% Pinot Noir og 20% ​​Pinot Meunier.

TEMPERATUR: 17-18ºC
ALKOHOL: 12%
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård