Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

741,47kr + 38,61kr Forsendelse (8 dage)

741,47kr/enhed

Forsendelse: GrauOnline (Spain)

kr Du vil modtage 1.27 point for hver, købt enhed

Vine mousserende Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum (741,47kr) er en Champagne fra vingården Bollinger med udvalgte klynger af pinot meunier, meunier, chardonnay og pinot noir og med 12 alkohol gradering. Tage dene Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum med fransk køkken og desserter for at nyde endnu mere smag. Drinks&Co brugere giver til Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum 4,1 5 poeng.

Teknisk fil · Bollinger Spécial Cuvée Brut

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: Se
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Bollinger
Volumen : 150cl Andre alkoholprocenter
Bio:
Vindruer : Pinot Noir (60%), Chardonnay (25%), Meunier (15%), Pinot Meunier
Parring : Forretter / AppetizersRegionalt køkkendesserterFransk køkken
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Serveringstemperatur: 8-10
Type Af Mousserende Vin: Brut
Se mere »

Beskrivelse · Bollinger

Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum (Pinot Noir, Chardonnay, Meunier og Pinot Meunier)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum præsenterer en intens farve.
 • Næse: Aromas ægte.
 • Mund: Aging rim på mindst 3 år. Efter degorgering rester på hold i tre måneder assimilere ekspeditionslikoer (7-9 gr..). Gylden til dyb blå. Intens aroma kager, friskbagt brød, brioche, cookies, citronskal og røde bær. Glat, satinagtig og kraftfuld.

VINGÅRD: Bollinger

Bollinger

Købe Vine Bollinger:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum

Udgivet til09.29

4/5

Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum

Den særlige Cuvée Champagne Bollinger Champagne Bollinger Special Cuvée er lavet af 60% Pinot Noir, Chardonnay 25% og 15% Meunier. Få Champagne huse har berømmelse og prestige Bollinger, forskanset siden begyndelsen af ​​det nittende århundrede af en alvor og regelmæssighed, der er forblevet fejlfrit gennem årene. Over 60% af indtægterne drue vinmarker i Maison Bollinger, som ligger i det område, som Grands Crus og Premiers Crus af Montagne de Reims og Côte des Blancs. Første delvise gæring på egetræsfade. Lagret i mindst 3 år før disgorgement efter disgorgement, hviler minimum 3 måneder, inden de forlader markedet. Driftstemperatur 10 ° C. Parring: Ideel til forretter, skaldyr, fisk eller hvidt kød. Hvis du har spørgsmål, når de køber Champagne Bollinger Special Cuvee, kontakt venligst vores sommelier online vinbutik og vil rådgive dig uden forpligtelse.

Flere anmeldelser af Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

- Efter høsten periode, er Bollinger afgørelser om blending ikke lavet inden januar. Blandingen til den særlige Cuvee er en ideel version af det klassiske Champagne blanding, ved hjælp af forskellige druer af et givet år fra en række forskellige crus, med tilføjelse af ældre, reservere vine. Denne blanding nødvendigvis inkorporerer subtile variationer hvert år, mens de stadig konsistent til en stil. Det er derfor, det hårdeste af alle Bollinger at gøre. Den indeholder den fulde udtryk af Bollinger stil og House føles det bør bedømmes på dette - dens benchmark vin.
- Den pålydende Special Cuvee blev oprettet i 1911. Ideen kom fra William Folkens, så partner i den hæderkronede London Hus Mentzendorff. Denne store vinelsker følte, det var en fornærmelse mod blot at kalde denne store vin "non vintage". Forslaget om at navngive det "Special Cuvee" blev straks godkendt af Monsieur Bollinger.
- En blanding par excellence, den særlige Cuvee er den reneste udtryk for Bollinger stil; af dens håndværk og dens enestående opfattelse af, hvad en champagne skal være. Det er derfor, om denne vin, som House of Bollinger viser, hvordan det adskiller sig fra andre champagnehuse, hævder sin kvalitative politik og ved hvilken den anmoder om at blive dømt.
- Madame Bollinger - "Jeg drikker den, når jeg er glad, og når jeg er ked Nogle gange drikker jeg den, når jeg er alene, når jeg har selskab anser jeg det obligatorisk jeg bagatel med det, hvis jeg ikke er sulten og... drikker det, når jeg er ellers aldrig jeg rører ved det -.. medmindre jeg er tørstig"
- 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Pinot Meunier.

Udgivet til11.36

4.5 /5

fantastisk

Udgivet til11.13

4 /5

CATA NOTER: Bollinger Spéciale Cuvée Magnum
- Syn: intens guld, rigeligt, ryddelige og lille boble.
- Næse: aroma tilstrækkelig kraftig, citron, toast, kager og hasselnød.
- Mund: frisk og meget velsmagende, kærtegne og langdistanceflyvninger boble.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.
BODEGA: Bollinger.
GRAPE: 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Meunier.

LAGRING: ældet i mindst 3 år før disgorgement. Efter degorgering pause fra et minimum på 3 måneder, inden de forlader markedet.
FREMSTILLING: første delvise gæring på egetræsfade.

PARRING: forretter, skaldyr, fisk eller hvidt kød.
TEMPERATUR: 10 °C
ALKOHOL: 12%

Udgivet til09.55

4 /5

Bollinger Spéciale Cuvée Magnum

SMAGSNOTER AF Bollinger Spéciale Cuvée Magnum: Bollinger Spéciale Cuvée Magnum
- Syn: guld, grålige, fine bobler, der danner en rosenkrans, en elegant krone. Ren og lyse.
- Næse: aromatisk kompleks, moden hvid frugt, krydrede noter, elegante wienerbrød baggrund, anis hukommelse på stuvet frugt og nødder, såsom valnødder.
- Boca: behagelig angreb, en mundfylde struktureret, stor og levende fløjlsagtig kulsyre og afbalanceret syrlighed, en post betyder som lange, aromatiske erindringer retronasalt moden hvid pære, kanel, nødder, brioche, en baggrund lidt urteagtig.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.
BODEGA: Bollinger.
GRAPE: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir.

PARRING: røget, snacks, ris fisk, kaviar, orientalsk køkken, foie, iberiske skinke, grillet fisk og skaldyr, kogt fisk og skaldyr, rå skaldyr, østers, modne oste.
TEMPERATUR: 9-11ºC
ALKOHOL: 12%

Udgivet til11.07

4 /5

Champagne Bollinger Brut Special Cuvée er symbolet på en lang tradition, der begynder i 1911, da en britisk sælger af huset allerede kendt Bollinger besluttet at komme med et forslag om navnet på denne vin, entry level vifte af den prestigefyldte Bollinger; han mente, at '' brut sans année '' passer ikke med den prestige, champagne og af denne grund, han foreslog ordet '' Special '', skrevet lige engelsk. Og så var det. Vinen er naturligvis sin oprindelse i Champagne-regionen, i det nordøstlige Frankrig, hvor 160 hektar Bollinger maison giver Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier, som er dygtigt kombineres til Champagne Brut Special produktion cuvée Bollinger. Den kvalitative egenskab, der adskiller den fra andre champagne "signeret" er uden tvivl den perfekte kombination af en lille procentdel af årgangsvine og en prævalens på reserve vine, der anvendes i denne cuvée. Denne praksis er normalt forbeholdt champagne, high-end. Den mousserende proces foregår efter de strenge regler i Champenoise metode, der er kendt i Italien som klassisk metode, som involverer gæring på flaske, som derefter følges dall'affinamento af de organoleptiske egenskaber mousserende vin på bærmen i en periode svarende til omkring 36 måneder: virkelig værdifuld tid og afgørende med hensyn til kvaliteten af ​​det færdige produkt, og virkelig lang, end i overensstemmelse med forskrifterne, og hvad der er blevet foreslået af mange andre modehuse. Denne champagne er en vin af ekstraordinær elegance og rigdom, underholdende og tilfredsstillende. Dens friskhed strejker og gør det særligt attraktivt at blive nydt igen og. . . endnu. Der er ingen mangel på struktur, men i en perfekt balance, det er virkelig duftende. En fremragende aperitif, men ikke alle. . .

Udgivet til15.57

4 /5

Cuvee: Special Cuvee - Frankrig - Bollinger - Cepage: 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay og 15% Pinot Meunier - vinfremstilling: Ved tryk og bevare kun den første presse (den cuvée). Vinfremstilling i rustfri ståltanke, hvorefter der tilsættes 5 til
10% fermenteret reserve vin var eg, konserveret i magnum munden liege. - Volumen: 12 - Apogee: En drink på nuværende tidspunkt - Service: 10 - Aftale (r): Foie gras trøffel hummer med kantareller Kylling Supreme Breath har ananas

Udgivet til04.47

4 /5

Den Bollinger Special Cuvée tilhører den berømte tradition af sekskanten og ligner en stor virksomhed Bollinger champagne, som er født i den første halvdel af det nittende århundrede. Produceret i Champagne-regionen, er huset beliggende i den berømte fælles Ay, specielt i dalen af ​​Marne. I langt område på 165 hektar er der mange vin produktioner som Chardonnay, Cuis, Pinot Meunier i Champvoisy og endelig Pinot Noir til Ay, Avenay og Louvois ETI Verzenay. Den særlige Cuvée Bollinger kommer ind i verden under et andet fornavn, "Brut sans année", navnet går tilbage til hans fødselsdato kan placeres mellem det nittende og tyvende århundrede og omdøbt først senere ved Wiliam Folk under navnet Special Cuvée. Denne champagne betragtes som en reel milepæl af fransk vinfremstilling tradition, så meget, at de mest raffinerede ganer har fejret for sin fremragende kvalitet kalder det emblem ikke-vintage mousserende vin. Blandingen ser derfor konjugeret årgangsvine med Pinot Noir (60%), Chardonnay (25%) og Pinot Meunier (15%). De 85% af vinmarkerne kommer fra Grand Cru og Premier Cru, fransk udtryk, som du udpege den jord, hvorfra de bedste kvalitetsvine er født. Dyrkningen system kaldet "en foule '', det vil sige, der prædisponerer filer uden en præcis rækkefølge, gør brug af en konventionel metode, ved hjælp af styrken af ​​hesten og multiplikation med lagdeling. Inden vi går videre med salget af Bollinger Special Cuvée ser en proces af raffinement på gær, der giver for en periode på tre år på et minimum, mens modningen, der finder sted i kælderen på egetræsfade er mere end dobbelt af anmodningen i overensstemmelse med Champagne navn. Den Bollinger Special Cuvée udmærker sig ved sin raffinerede lysegul farve, som viser den umiskendelige perlage. I øjnene synes det besluttet, trampede nuancerne i sorte vinmarker. Næsen er kompleks og store med en aromatisk note og overbevisende. Smagen opfattes ristet, fuld, viser et ekko cookie fra som skiller sig ud den stærke smag, men elegant kommer fra frugten i alle dens former og farver. Ophøjet til ganen, det viser sig i al sin makro og mikro struktur bestående baggrund af krydrede aromaer, mens der i forgrunden skiller sig ud smagen pære, ristede frugter og fersken med en eftersmag der minder om bagt æble. Bliv blæst omkuld af den umiskendelige smag af Bollinger Special Cuvée til en unik pris.

Udgivet til04.12

4 /5

udsigt
gylden farve, karakteristiske mørke druesorter, meget fine bobler
næse
Smuk aromatisk kompleksitet
moden frugt og krydrede aromaer, noter af bagte æbler, æblemos og ferskner
mund
Subtle kombination af struktur, størrelse og livlighed, silkeagtige bobler, pære, brioche og krydderi aroma, noter af frisk valnød

Udgivet til10.59

4 /5

Bollinger Brut Special Cuvée Magnum er resultatet af den fine blanding mellem høsten og en betydelig del af de reservekrav vine, herunder nogle over 15 år. Smagsnoter Brut Cuvée Bollinger Special Cuvee Brut Magnum Special MagnumBollinger er gylden farve med fine bobler. Næse: aromatisk kompleksitet, moden frugt, krydrede aromaer, antydninger af ristet æblekompot og fersken dette.

Udgivet til05.18

4 /5

- Efter høsten periode, er Bollinger afgørelser om blending ikke lavet inden januar. Blandingen til den særlige Cuvee er en ideel version af det klassiske Champagne blanding, ved hjælp af forskellige druer af et givet år fra en række forskellige crus, med tilføjelse af ældre, reservere vine. Denne blanding nødvendigvis inkorporerer subtile variationer hvert år, mens de stadig konsistent til en stil. Det er derfor, det hårdeste af alle Bollinger at gøre. Den indeholder den fulde udtryk af Bollinger stil og House føles det bør bedømmes på dette - dens benchmark vin.
- Den pålydende Special Cuvee blev oprettet i 1911. Ideen kom fra William Folkens, så partner i den hæderkronede London Hus Mentzendorff. Denne store vinelsker følte, det var en fornærmelse mod blot at kalde denne store vin "non vintage". Forslaget om at navngive det "Special Cuvee" blev straks godkendt af Monsieur Bollinger.
- Blanding par excellence, den særlige Cuvee, er den reneste udtryk for Bollinger stil; af dens håndværk og dens enestående opfattelse af, hvad en champagne skal være. Det er derfor, om denne vin, som House of Bollinger viser, hvordan det adskiller sig fra andre champagnehuse, hævder sin kvalitative politik og ved hvilken den anmoder om at blive dømt.
- Madame Bollinger - "Jeg drikker den, når jeg er glad, og når jeg er ked Nogle gange drikker jeg den, når jeg er alene, når jeg har selskab anser jeg det obligatorisk jeg bagatel med det, hvis jeg ikke er sulten og... drikker det, når jeg er ellers aldrig jeg rører ved det -.. medmindre jeg er tørstig "
- 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay, 15% Pinot Meunier.
Læs flere anmeldelser af Bollinger Spécial Cuvée Brut Magnum »

Sammendrag af bedømmelser

(22 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  21
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.1/5

Baseret på 22 kommentarer »

bedste Sælgere Champagne