Tendenser:

Champagne

Bollinger Special Cuvée tilfælde

75cl

WS93Wine SpectatorRVF16RVFB+D17Bettane & Desseauve

Bollinger Special Cuvée tilfælde

341,00kr
341,00kr
Butik: Odyssée-Vins DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 - 6 dage
Leveringsomkostninger: 174,27kr

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Bollinger
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Nero
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Bollinger producerer Bollinger Special Cuvée tilfælde (341,00kr), en vine mousserende af DO Champagne med udvalgte klynger af pinot nero, pinot meunier og chardonnay og med 12 alkohol gradering. Tøv ikke med at tage denne Bollinger Special Cuvée tilfælde med hvidt kød og fisk. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng og har oppnået wine spectator-bedømmelse: 93.

Beskrivelse af Bollinger Special Cuvée tilfælde

Bollinger Special Cuvée tilfælde (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Nero)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: lys gylden gul med tætte og fine korn.
 • Næse: noter af frisk moden frugt og krydderi diskret tilstedeværelse.
 • Boca:, smag og krydderi frisk og fløjlsagtig frugt.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne

VINGÅRD: Den Bollinger, der blev grundlagt i 1829, ejer mere end 160 hektar vinmarker jord, som ligger hovedsageligt i bjergene i Reims og territorium Ay, i hjertet af Champagne-regionen. Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier producerer sin Bollinger Special Cuvée tilfælde . Vinmarkerne er rejst af en streng etisk produktion, forsøger at bevare den jord og vinstokke.

GRAPE: Pinot Noir 60% Chardonnay, 25% og 15% Pinot Meunier

ALDRING: op til 3 år i kælderen.

VINPRODUCERING: Etik Bollinger produktion afspejles i kælderen. Kun saften fra den første presning, i virkeligheden, er begyndt vinfremstilling i Champagne, mens den anden presserende behov er solgt til andre vingårde. Fremgangsmåden til vinfremstilling er champenoise, eller den klassiske metode, som involverer et første trin i fermenterings- rustfri ståltanke ved en kontrolleretTEMPERATUR:. Efterfølgende vinen gennemgår gæring i flasken på bærmen for en tid spænder fra et minimum på 3-8 år.

Mad parring: fremragende som aperitif, går godt med den anden bjørn hvidt kød og fisk, fremragende med skinke og parmesanost.

TEMPERATUR: 8-10 ° C

ALCOHOL 12%

Se mere

Sådan serveres den

Point

WS93Wine SpectatorRVF16RVFB+D17Bettane & Desseauve

Bedømmelser af Bollinger Special Cuvée tilfælde

4

16 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  16
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Bollinger Special Cuvée tilfælde:Sats Bollinger Special Cuvée tilfælde:

4 /5

Beskrivelse af produktet:En flaske Champagne Bollinger Special Cuvee præsenteret i en sag.SMAGSNOTATER:

 • Syn: guld, grålige refleksioner. Fin bobledannelse rosenkrans
 • Næse: kompleks, moden hvid frugt, søde krydderier på en elegant baggrund af wienerbrød, nogle anis souvenir, frugtkompot og nødder såsom valnødder.
 • Boca: behagelig angreb, en struktureret ganen, stor, aktiv, og kulsyre fløjlsagtig afbalanceret, medium lang eftersmag, minder aromatisk retronasal modne pære hvid, kanel, nødder, brioche, en baggrund lidt urteagtig.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.

GRAPE: Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir.

LAGRING: Disse reserve vine er hævet og alderen separat i hver vingård magnumflasker dækket med kork, så dens udvikling er langsom og kontrolleret. På tidspunktet for den disgorging har champagne Bollinger Special Cuvée Brut hvilede omkring 36 måneder i det mindste. Denne franske champagne hviler i 3 måneder før de forlader til markedet.

VINPRODUCERING: lavet af en samling af forskellige consechas bliver det meste af året. Desuden er det tilsat en lille mængde reserve vin, fra 5 eller 10%, for at sikre ensartethed og konsistens i slutproduktet.

PARRING: røget, snacks, ris fisk, kaviar, orientalske retter, foie, iberiske skinke, grillet fisk og skaldyr, kogt eller rå, østers og modne oste.

TEMPERATUR: 9-11ºC

ALKOHOLISK: 12%

Se mere
,

Bollinger Special Cuvée Case

4 /5

PRODUKTBESKRIVELSE:

En flaske Champagne Bollinger Spécial Cuvée Brut præsenteret i en sag.

SMAGSNOTER AF Bollinger Spécial Cuvée Brut Case :

 • Syn: citron af middel til høj intensitet.
 • Næse: noter af kanel, vanilje og æbletærte.
 • Mund: kraftfuld, stor fyldig, fløjlsagtig med behagelig og integreret boble. Meget rig og afbalanceret.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.

GRAPE: 38% Chardonnay 33% Pinot Mennier 29% Pinot Meunier.

PARRING: skinke. sushi, sashimi, hvidt kød, fisk og skaldyr, hummer.

Se mere
,

Bollinger Special Cuvée Case

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: lys gylden gul med tætte og fine korn.Næse: noter af frisk moden frugt og krydderi diskret tilstedeværelse.Boca:, smag og krydderi frisk og fløjlsagtig frugt.OPRINDELSESBETEGNELSE: ChampagneVINGÅRD: Den Bollinger, der blev grundlagt i 1829, ejer mere end 160 hektar vinmarker jord, som ligger hovedsageligt i bjergene i Reims og territorium Ay, i hjertet af Champagne-regionen. Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier producerer sin Bollinger Special Cuvée tilfælde. Vinmarkerne er rejst af en streng etisk produktion, forsøger at bevare den jord og vinstokke.GRAPE: Pinot Noir 60% Chardonnay, 25% og 15% Pinot MeunierALDRING: op til 3 år i kælderen.VINPRODUCERING: Etik Bollinger produktion afspejles i kælderen. Kun saften fra den første presning, i virkeligheden, er begyndt vinfremstilling i Champagne, mens den anden presserende behov er solgt til andre vingårde. Fremgangsmåden til vinfremstilling er champenoise, eller den klassiske metode, som involverer et første trin i fermenterings- rustfri ståltanke ved en kontrolleretTEMPERATUR:. Efterfølgende vinen gennemgår gæring i flasken på bærmen for en tid spænder fra et minimum på 3-8 år.Mad parring: fremragende som aperitif, går godt med den anden bjørn hvidt kød og fisk, fremragende med skinke og parmesanost.TEMPERATUR: 8-10 ° CALCOHOL 12%
Se mere
,

Bollinger Special Cuvée Case

Se mere

Andre produkter fra samme vingård