Tendenser:

Champagne

Devaux Blanc de Noirs Brut

75cl Størrelse

RP91Parker

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: andre årgange
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Devaux
Volumen : 75cl
Vindruer : Pinot Nero (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Devaux producerer Devaux Blanc de Noirs Brut (234,72kr), en vine mousserende med DO Champagne med kaste fra pinot nero og med 12 alkohol. En vine validerer med 4 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere og guidene og magasiner i sektor værdier med robert parker-bedømmelse: 91.

Beskrivelse af Devaux Blanc de Noirs Brut

Devaux Blanc de Noirs Brut (Pinot Nero)

Vi ser en meget lys intens strågul farve, med en carbon intens. Næsen er intens og kompleks, der kombinerer noter af kandiserede frugter og bagt æble aroma med antydninger af snus. Næsten 20% af reserve vine er inkluderet i cupaje, der tilbyder en perfekt balance og en meget flot aromatisk kompleksitet. Den blanding af Pinot Noir indsamlet på forskellige steder og i forskellige år giver rundhed og frugtighed. Den lange periode, hvor vinen blev efterladt på bærmen giver stor modenhed. Ganen er meget fuld, med livlige noter af friske blommer.

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

9

Point og præmier

RP91Parker 2010 Mundus Vini: Gold2008 Mondial du Pinot Noir: Gold

Bedømmelser af Devaux Blanc de Noirs Brut

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Devaux Blanc de Noirs Brut:Sats Devaux Blanc de Noirs Brut:

4 /5

Champagne Brut Blanc de Noirs - DevauxCEPAGE: 100% Pinot Sort. DRESS: intens gul farve. Bid: En stilfuld og fleksibel munden, mens de resterende frisk og med en god længde. Vigtige smagsvarianter: blomme, bagt æble, lyse tobak. Næse: Intens og kompleks næse. fruitssecs Bemærkninger om menthol nuancer. OMRÅDET OG VIN: Lanceret i 1846 af brødrene Jules og Auguste Devaux Champagne Devaux i dag indtager en attende århundrede palæ i hjertet af en park omkranset af Seinen. Dette sted - trin omgået vin turisme i Côte des Bar og modtagelse område af kulturelle begivenheder - tilbyder en pædagogisk spor for hele året rundt, hvor en sjælden dueslag syttende århundrede er inkluderet i fortegnelsen af ​​historiske monumenter .
Se mere
,

4 /5

Gul intens aroma er kompleks med anis, menthol, blomme eller bagt æble, er slank og glat med en meget forførende boble.
Se mere
,

4 /5

En overraskende friskhed.
Devaux Huset er beliggende i hjertet af Côte des Barer i Champagne. Denne vin er per definition består af 100% Pinot Noir fra Côte des Bars. Næsen byder aroma af tørret frugt, og tilbyder en god længde og friskhed. Går stor på blanquettes, fjerkræ.
Se mere
,