Gosset Grande Réserve

Gosset (Champagne)

RP91WS93HDV3RVF16.5B+D16

417,92kr + 108,81kr Forsendelse (7 - 10 dage)

1.862,64kr + 199,68kr Forsendelse (3 - 7 dage)

3.725,28kr + 241,80kr Forsendelse (3 - 7 dage)

417,92kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop INT (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.71 point for hver, købt enhed

Se flere priser »

Fra hånden til Gosset kommer denne Gosset Grande Réserve (417,92kr). Det er en vine mousserende af Champagne basert på pinot noir, pinot meunier og chardonnay og med en grad på 12. Gosset Grande Réserve bindes normalt sammen med hvidfisk og spejlæg. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Gosset Grande Réserve i Drinks&Co og har følgene scores: robert parker-bedømmelse: 91 og wine spectator-bedømmelse: 93.

Teknisk fil · Gosset Grande Réserve

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: Se
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Gosset
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Score: RP91WS93HDV3RVF16.5B+D16
Vindruer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Parring : Sammensatte retterægfiskskaldyrSpejlægHvidfisk
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Priser: 2013 Gold - Mundus Vini
Serveringstemperatur: 8-10
Type Af Mousserende Vin: Brut
Lagring: Gran Reserva
W&S Magazine Bedømmelse: 87
Se mere »

Beskrivelse · Gosset

Gosset Grande Réserve (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Gosset Grande Réserve er gylden, klar og lys gul
 • Næse: udtryksfulde, modne røde frugter, cassis og tørret frugt
 • Mund: udtryksfulde, kødfulde, modne, frisk og elegant frugt

TEMPERATUR: 8 til 10 º C

Marriage: Desserter, marinerede kød og krydrede retter

VINPRODUCERING: Lagres i rim i kældrene.

ALKOHOL: 12%

VINGÅRD: Gosset

DRUER: Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier

Gosset

Købe Vine Gosset:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Gosset Grande Réserve

Udgivet til17.32

4/5

Gosset Grande Réserve

Gosset, de ældste Maison vine fra Champagne, født i 1584 i Aÿ af arbejdet i Pierre Gosset. På det tidspunkt havde kun to vine den ære at lægge på bordet for kongen af ​​Frankrig: vine af ay og vine fra Beaune. Det omdømme vine af ay var sådan, at Frans I, konge af Frankrig, byggede sin egen kælder i Ay, som derefter blev ejendom Gosset. La Maison er gået i arv fra far til søn i fjorten generationer indtil rådighed for Cointreau familien, der fandt sted i 90'erne. Gosset Champagnes skylder deres kvalitet til en omhyggelig udvælgelse af druer fra de mest prestigefyldte Grands Crus og patientens behandling i flasken; der er mange reserver fremstillet, hovedsageligt fremstillet af blå druer. Formålet med huset er at udtrykke ægtheden og adel af området.

Flere anmeldelser af Gosset Grande Réserve

Udgivet til10.58

2.5 /5

Meget skuffende i forhold til de fremragende bedømmelser guider og andre kritikere. Bulle for stor og nogle surhed, som for mig er rédhobitoire. Uforlignelige fx med Bollinger, der koster bare € 5 mere pr flaske eller Pol Roger, der er i samme prisklasse. Mindre selvom nogle mindre dyre champagner som Laurent Perrier eller en god Nicolas Feuillatte. . .

Udgivet til11.35

5 /5

pERFEKT
Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

- Fra den ældste vin Hus i Champagne Est 1584.
- Familieejet og baseret i hjertet af Champagne regionen i Epernay. The Grande Reserve består af 43% Chardonnay, 42% Pinot Noir og 15% Pinot Meunier.
- Denne vin er en blanding af tre årgange 2005/6/7.
- Golden farve med en fin perle, meget udtryksfuld på næsen, cremet og yeasty, dynger af frugt på ganen, vilde jordbær.
- I 2010 vandt denne vin Grappe D'or Guide Hachette, (blandt 36. 000 vine smagt herunder 2. 000 Champagnes Grande Reserve modtaget Bedste vin af året).

Udgivet til11.41

4 /5

CATA NOTER: Gosset Grande Reserve

- Syn: lys gylden gul, smuk regnbuefarver.
- Næse: intens og kompleks, frisk og afbalanceret, søde blomster dufte, lækkert duftende blomster som hyacint, iris, urter, lind og kamille blomster, blandt andre dufte.
- Mund: bred, vinøs og koncentreret, frugtagtig, fleksibilitet og balance, smag af figner og tørrede blommer, varm smag, blomsteragtige noter, ekstra sødme og raffinement.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.
BODEGA: Gosset.
GRAPE: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir.

PARRING: alle slags retter.
TEMPERATUR: 8 °C
ALKOHOL: 12%

Udgivet til01.03

4 /5

Gosset

Meget flot farve. Venstre ildelugtende bageri.Kend meget vin.
Jeg kan lide at fiske.
Det bedste selskab for Gosset er en god samtale.

Udgivet til04.41

4 /5

"Grand Reserve" Gosset har en fremragende syreindhold, kombineret med en intens smag. absolut personlighed perfettametne Vin ledsager et stort antal retter unikke for sin type, hvidt kød, fisk, ost. . Sæt det på bordet, næppe se ud af sted. Udsigten præsenteres af en smuk gylden, lys. Mentra næsen er ingen mangel modne røde frugter, især ribs og honningkager. I munden, mineralitet er overbevisende uden at gå til at påvirke den jævn kørsel. Den kan modstå et par år i kælderen med ingen bekymringer.

Udgivet til04.06

4 /5

Det ældste champagne hus Topper. Grande Reserve er en blanding Chardonnay 43%, 42%, Pinot Noir og 15% Pinot Meunier. Grande Réserve Brut er underskrevet af Gosset. Det er den sande udtryk for, hvad der skal udstråle Gosset, siger Jean Pierre Mareigner, kælderen mester. Næsen dufter dominerende for frugt kombineret med forfriskende toner. Smagen er cremet og blød. Den Chardonnay giver frugtagtige, mens Pinot Noir til gengæld er ansvarlig for opbygningen af ​​vinen. Kort sagt; subtile og klassiske karakter!

Udgivet til14.59

4 /5

Gosset Grand Reserve Bruto

Gosset Tradition - en traditionel knowhow siden 1584. I mere end fire århundreder, er blevet taget stor omhu for at bevare en familie knowhow i fremstillingen af ​​vores vine fra Champagne. I 1584, Pierre Gosset, rådmand af ay og vinavler gjort stille vine, for det meste røde, med druerne han høstet fra hans egne vinstokke. I disse dage, to vine kappedes om hæderspladsen ved bordet af Kings of Frankrig: vinen af ​​ay, og fra flere hundrede ligaer længere mod syd, vine fra Beaune. Begge blev lavet ud fra de samme druesorter Pinot Noir og Chardonnay. Så, i det 18. århundrede, de vine fremstillet i og omkring Aÿ begyndte at boble.

Udgivet til12.55

4 /5

VINSMAGNING:
Farven er lys gylden. Næsen, åben og udtryksfuld, fremkalder modne røde frugter (solbær), hvede, tørret frugt, honningkager, den gamle dreng marmelade. . . Ganen er domineret af en forfriskende mineralsk spænding forbundet med en varm smag og består ekko de rige og kødfulde vine. Under en tæt udtryk for moden og tørret frugt, som en rød tråd diskret friskhed. En subtil og elegant ramme, signatur Gosset champagner.

NAME: Champagne
VINEYARD: Gosset
Druer: Chardonnay 43%, Pinot Sort 42%, 15% Pinot Meunier Store: 4 Grand Reserve vin ansCette er lavet uden malolaktisk gæring for at bevare den naturligt frugtagtig aroma af vine, er malolaktisk gæring omhyggeligt undgået.

Udgivet til05.18

4 /5

- Fra den ældste vin Hus i Champagne Est 1584.
- Familieejet og baseret i hjertet af Champagne regionen i Epernay. The Grande Reserve består af 43% Chardonnay, 42% Pinot Noir og 15% Pinot Meunier.
- Denne vin er en blanding af tre årgange 2005/6/7.
- Golden farve med en fin perle, meget udtryksfuld på næsen, cremet og yeasty, dynger af frugt på ganen, vilde jordbær.
- I 2010 vandt denne vin Grappe D'or Guide Hachette, (blandt 36.000 vine smagt herunder 2.000 Champagnes Grande Reserve modtaget Bedste vin af året).
Læs flere anmeldelser af Gosset Grande Réserve »

Sammendrag af bedømmelser

(22 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  20
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 22 kommentarer »

bedste Sælgere Champagne