Tendenser:

Champagne

Henriot Brut Blanc de Blancs

75cl

RP98+ParkerWS93Wine Spectator

Henriot Brut Blanc de Blancs

310,78kr
310,78kr
Butik: XXL Wines DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 - 6 dage
Leveringsomkostninger: 157,00kr

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Henriot
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Land: Frankrig
Type Af Mousserende Vin: Brut
Henriot er producenten af Henriot Brut Blanc de Blancs (310,78kr), en vine mousserende af DO Champagne. Drinks&Co samfund validerer Henriot Brut Blanc de Blancs med 4 5 poeng og har, også, robert parker-bedømmelse: 98+ og wine spectator-bedømmelse: 93.

Beskrivelse af Henriot Brut Blanc de Blancs

Henriot Brut Blanc de Blancs

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Champagne Henriot Brut Blanc de Blancs er bleg guld farve, glitrende krystal med lysegrønne refleksioner. Rigelige, fine og regelmæssige bobler boblevand med fin og delikat
 • Næse: Ren, koncentreret og udtryksfuld med blomster aroma (kaprifolier, orangeblomst og lind), frugtagtig (citron, tørret abrikos, mandel) og wienerbrød, efterfulgt af krydrede noter
 • Mund: angrebet er dynamisk, omfattende og kraftig med aromaer af kiks, let toast, kvæde og akaciehonning. Den åbenhjertige og søde ende er bygget på en lille Minty note og har god længde

PARRING: Ideel som aperitif

Warehouse: Campagne Henriot

DRUER: Chardonnay

Se mere

Point

RP98+ParkerWS93Wine Spectator

Bedømmelser af Henriot Brut Blanc de Blancs

4

7 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Henriot Brut Blanc de Blancs:Sats Henriot Brut Blanc de Blancs:

4 /5

- Standard bærer af Maison Champagne Henriot s savoir-faire, Blanc de Blancs lækkerier med sin forbløffende kompleksitet og længde.
- Denne cuvée, udstyret med fremragende friskhed, er beundringsværdig som aperitif og også som en ideel ledsager ved bordet.
-
På øjet: Mousserende, krystallinsk bleg guld med små grønne højdepunkter. Rigelige luftudvikling, fin og regelmæssig, med fine, sarte bobler.
- På den næse: Ren, koncentreret og udtryksfuld, med blomster (kaprifolium, orange blomst, lind), frugtagtig (citron, tørret abrikos, mandel) og wienerbrød aromaer, efterfulgt af krydrede noter.
- På ganen: Angrebet er dynamisk, fuld og kraftfuld, med aromaer af let ristet brioche, kvæde gelé og akaciehonning. Den rene, lækker finish, udvikler sig på en lys mentol note og viser fremragende længde.
- Mad parring: Court-bouillon af Bretagne blå hummer med citronmelisse. Friskfanget sål med let saltet smør. Bevare af unge kanin med vild timian og Mirabelle blommer. Farm-rejst kylling supreme proppet med foie gras, grenaille æbler i den gamle stil.
- * limitied Stock *
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård