Teknisk fil
Vintype: | Vin mousserende |
---|---|
Mousserende farve: | Rosé |
Betegnelse: | Champagne (Champagne, Frankrig) |
Kælder: | Henriot |
Volumen : | 75cl Andre alkoholprocenter |
Vindruer : | Chardonnay, Pinot Noir |
Allergener: | Indeholder Sulfitter |
Type Af Mousserende Vin: | Brut |
James Suckling Score: | 91 |
Beskrivelse
Henriot Brut Rosé (Chardonnay og Pinot Noir)
SMAGSNOTATER:
- Syn: Champagne Henriot Brut Rosé er laks med kobber højdepunkter.
- Næse: intens rød og nyligt expimidas citrus aroma. Dejlig balsamico og blomsteragtige noter.
- Mund: Det giver en masse friskhed, en god balance i en aromatisk harmoni. Den vedvarende er bemærkelsesværdigt. Meget blomster og balsamico noter forud krydrede aromaer, der bringer friskhed til en lækker ende.
PARRING: eksotiske retter, rødt kød, desserter og frugter.
VINGÅRD: Champagne Henriot Brut Rosé
DRUER: Pinot Noir og Chardonnay
Sådan serveres den
Serveringstemperatur
8-9
APPELLATION: Champagne
VIGNOBLE: Henriot
RAISINS : Pinot Noir,Pinot Meunier,Chardonnay
ACCOMPAGNEMENT : Queues de langouste caramélisées au wok, riz créole Crumble de volaille des Landes aux courgettes, tomates et parmesan Tian dagneau des Pyrénées, polenta aux herbes, chou braisé et purée de betterave Pigeonneau rôti, Tatin de légumes confits Gâteau millefeuille aux framboises
TEMPERATURE: 8-9ºC
L'avis des guides 15/20 Bettane & Desseauve 14.5/20 Revue du Vin de France 89/100 Guide Parker des Vins 92/100 Wine Spectator 77/100 Guide Richard Juhlin