Krug Grande Cuvée

Krug (Champagne)

RP95WS95HDV2RVF17B+D19

1.404,00kr + 173,16kr Forsendelse (4 - 6 dage)

8.424,00kr + 173,16kr Forsendelse (4 - 6 dage)

16.848,01kr + 346,32kr Forsendelse (4 - 6 dage)

1.404,00kr/enhed

Forsendelse: Odyssée-Vins INT (France)

kr Du vil modtage 2.4 point for hver, købt enhed

Se flere priser »

Krug er udvikkleren af Krug Grande Cuvée (1.404,00kr), en vine mousserende med DO Champagne basert på pinot noir, pinot meunier og chardonnay og med en grad på 12. Krug Grande Cuvée ledsages normalt af fjerkræ og hvidt kød. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Krug Grande Cuvée og har, også, robert parker-bedømmelse: 95 og wine spectator-bedømmelse: 95.

Teknisk fil · Krug Grande Cuvée

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: Se
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Krug
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Score: RP95WS95HDV2RVF17B+D19
Vindruer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Parring : Forretter / AppetizersdesserterkødfiskskaldyrPaté eller foie grashvidt kødfjerkræ
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Opbevaringstemperatur: 14
Serveringstemperatur: 9-11
Slutåret For Bedste Servering: 2028
Type Af Mousserende Vin: Brut
W&S Magazine Bedømmelse: 93
Se mere »

Beskrivelse · Krug

Krug Grande Cuvée (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

Krug Grande Cuvée er tidløst elegant underskrift Krug, en betagende champagne, der balancerer rigdom og friskhed, kraft og finesse. Af modsætninger, harmoni. En sensationel smagsoplevelse.

SMAGSNOTATER:

 • Syn: En skinnende guld farve.
 • Næse: Et overdådigt ekspansiv aroma. Toast, bløde krydderier, nødder og kandiserede frugter.
 • Mund: En næsten cremet konsistens. Derefter en eksplosion af smag, smidig og blød, frisk og ren igen.

SAMMENSÆTNING

Krug Grande Cuvée er den øverste manifestation af kunsten at blande Krug. Ingen opskrift kan definere dens komplekse harmoni, så hvert år Krug familien skaber værker af smag og hukommelse alene at genskabe de mest komplekse champagne. Typisk er Krug Grande Cuvée blandet op til 50 vine fra tre druesorter og seks til ti forskellige år.

Krug Grande Cuvée er det ultimative udtryk for Krug stil, til det punkt, at alle andre Krug kan siges at have noget af Grande Cuvée på dem. Krug Rosé, for eksempel, har krydrede noter af Grande Cuvée til et nyt højdepunkt, mens Krug Clos du Mesnil er mere mineralsk. Ifølge Rémi Krug: »Hvis Johann-Joseph Krug Grande Cuvée havde testet i dag, vil jeg sige, uden tvivl, var præcis, hvad han drømte om, da han grundlagde Krug i 1843."

Krug

Købe Vine Krug:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Krug Grande Cuvée

Udgivet til05.29

4/5

Krug Grande Cuvée

Cuvee: Grande Cuvee-164. udgave - Frankrig - Krug - Cepage: 37% Pinot Noir, 32% Chardonnay og 31% Pinot Meunier - Vinfremstilling: I tønder omkring 20 års alderen. Montering af 183 vine fra 12 forskellige år, den yngste af 2007 og den ældste af 1990. - Volumen: 12 - Apogee: Fra en gave - Service: 10 - Aftale (r): Røræg med trøfler Aperitif Kylling med svampe sweetbreads med morels

Flere anmeldelser af Krug Grande Cuvée

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Krug Grand Cuvee

- Henri Krug sagde, 'Krug Grand Cuvee er som en symfoni, en sammensætning, hvor alle instrumenter spiller sammen, komplimenterede hinanden i total harmoni'.
- Sammensætningen af ​​den cuvée er en fantastisk mosaik af varianter, hvor de tre druer champagne, 20-25 vækster og 6-10 forskellige år, kombineres for at give Grand Cuvee sin kompleksitet, elegance og konsistens år efter år, blend efter blanding.
-
Buketten er vidunderligt cremet, hvilket fører til en magisk kombination af vægt og balance på ganen. Den lange, dvælende finish er både nøddeagtig og toasty, slutter med en afsluttende blomstre af friskhed.

Udgivet til09.34

5 /5

Min personlige favorit champagne. Har så meget mere interessant smag end din standard tørre champagner. Små bobler gør det også nemmere at nyde de varianter. Prøv det, hvis du aldrig har haft det !. Beats mest vintage champagne hænder ned.

Udgivet til12.51

4 /5

SMAGSNOTER AF Krug Grande Cuvèe Brut:
- Syn: lyse guld.
- Næse: uhyre ekspansiv buket.
- Mund: cremet tekstur, toast, kiks, milde krydderier, nødder og kandiserede frugter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.

GRAPE: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir.

PARRING: foie mi-cuit, hvide kød, iberiske skinke og kaviar.
TEMPERATUR: 8 °C
ALKOHOL: 12%

Udgivet til14.42

4 /5

Krug Grande Cuvée Brut

SMAGSNOTER AF Krug Brut:
- Syn: lyse guld.
- Næse: Jeg uhyre ekspansiv buket.
- Mund: cremet konsistens, aroma af ristet brød, kiks, milde krydderier, nødder og kandiserede frugter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.
VINGÅRD: Krug
GRAPE: 50% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier, 30% Chardonnay.

PARRING: ris, duck confit, Epoisses, østers.
TEMPERATUR: 6-8 °C
ALKOHOL: 12%

Udgivet til14.39

4 /5

Krug Grande Cuvée Brut

Dens farve er lys guld, meget udtryksfuld. Den har en ekstraordinær, fuld af krydderier buket, giver det en meget speciel smag (delvis på grund af hans lange ophold i tønder) i munden teksturen er næsten cremet, sprængfyldt med bløde, modne, frisk og ren smag, der ligner til nødder og kandiserede frugter.

Udgivet til04.13

4 /5

Champagne Krug - STOR VINTAGE CHAMPAGNE

Udgivet til13.11

4 /5

Champagne AOC non vintage champagne (Frankrig) fremstillet af Krug Winery Pinot Noir druer, Chardonnay og Pinot Meunier. Kombination med passende fødevarer ville være mere fisk og skaldyr, snacks, blå fisk og bløde oste. Vindue forbrug er mere bekvemt nu til 2032. Serveres ved en temperatur på mellem 4 og 8 ° C, fortrinsvis i et glas Champagne type.

Udgivet til14.16

4 /5

Denne berømte Champagne har en intens bouquet med fuld runde aroma og en fremragende fyldig smag

Udgivet til16.20

4 /5

Champagne Krug Grande Cuvée er den symbolske cuvée af huset Krug. Over tyve år er der behov for at skabe en flaske Krug med over 120 vine fra mere end ti forskellige årgange. Den Krug Grande Cuvée afslører en intens farve til gylden farve, smukke bobler og fuld af livlighed. Næsen byder aroma af blomster, moden og tørret frugt, honningkager og citrus. Munden er en aromatisk festival, hasselnød, nougat, frugt gelé og citrus, brioche og honning. Det er perfekt med en pighvar med trøffel, et stykke parmesanost, kaviar, blå hummer fra Bretagne. Anvendes ved en temperatur mellem 10 og 12 °. Aging potentiale: 15 år og ældre.

Udgivet til16.52

4 /5

Champagne Brut Grande Cuvée er det ultimative udtryk for Krug maison, med sin enestående kompleksitet og hans ekstraordinære finesse. Det er lavet af Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier, kun håndplukket. Gæringen finder sted i tønder, med et lager af vin i de foregående årgange i rustfri ståltanke; derefter den følger en anden gæring i flasken ifølge den klassiske metode. Så vinen lagres på bærmen i 72 måneder. Den Brut Grande Cuvée er kendetegnet ved en gylden gul farve. Næsen åbner med en delikat bouquet, med nøddeagtig aroma og nougat beriget med behagelige antydninger af byg slik og frugt gelé. Ganen er usædvanligt frisk, med rig grapefrugt og citron smag. Dette Champagne har et stort potentiale for aldring. Perfekt til at ledsage sushi og rå fisk, er det ideelt i kombination med grøntsager.
Læs flere anmeldelser af Krug Grande Cuvée »

Sammendrag af bedømmelser

(48 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  47
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 48 kommentarer »

bedste Sælgere Champagne