Lanson Black Label Brut

Lanson (Champagne)

284,23kr + 107,72kr Forsendelse (7 - 10 dage)

1.705,39kr + 107,72kr Forsendelse (7 - 10 dage)

2.825,78kr + 210,21kr Forsendelse (6 - 10 dage)

284,23kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop INT (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.49 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Lanson er producenten af denne Lanson Black Label Brut (284,23kr), en vine mousserende af DO Champagne som inkluderer pinot noir, pinot meunier og chardonnay klynger og med en alkohol graduering på 12.5. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Lanson Black Label Brut i Drinks&Co.

Teknisk fil · Lanson Black Label Brut

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: Se
2015, 2013 og 2000
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Lanson
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Type Af Mousserende Vin: Brut
Se mere »

Beskrivelse · Lanson

Lanson Black Label Brut (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Lanson Black Label Brut har en strågul med lette rav højdepunkter.
 • Næse: Næsen er intens med aromaer af hvide forår og lidt gule blomster, hvide frugter og citrus, og selv minder om passionsfrugt.
 • Mund: Ganen er lys og frisk med god syre og hints af citrus.

DRUER: 35% Chardonnay, 50% Pinot Noir og 15% Pinot Meunier

VINGÅRD: Champagne Lanson

Lanson

Den Lanson stil er sammensat af karaktertræk, der kan findes på Lanson champagne hvert år, hvilket gør dem et unikt udtryk. Resultat af en lang tradition, Lanson champagne skylder sin overlegne til en fortid fuld af ritualer kvalitet og en ånd, der er blevet bevaret gennem årene. De er udtryk for...

Købe Vine Lanson:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Lanson Black Label Brut

Topdrinks

Udgivet til13.12

4/5

Lanson Black Label Brut

Champagne Lanson Black Label er den maksimale eksponent signaturen trækkes fra samlingen klassiske Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier fra 50 vinmarker og alderen første vækster i opbevaring i 3 år.
Lanson er et internationalt firma til stede på kontinenterne fem, der slutter sig til dristighed og tradition. Siden 1760 er det forpligtet til kvalitet, fastholde en stil. Lanson i dag er den næststørste producent af champagne i Frankrig med 19, 8 millioner flasker og er fortsat den officielle leverandør af det britiske kongehus.
PARRING:
Champagne Lanson Black Label Marida perfekt med pindemadder, tapas og æbleskiver, men også ideel til at nyde en afslappet måltid.
Smagsnoter:

Se: I betragtning kommer med en gammel gylden med beige nuancer. Fine bobler.
Næse: Viser Aromas næse bageri på en baggrund af kandiserede frugter, der udgør en elegant og delikat sæt. Du ingen antydninger af hø, hvid blomst og frugt.
Boca: Vist i mødet med munden frisk og levende, men alvorligt, rungende. Carbon giver en glæde, der styrker den fremragende syreindhold, som vækker minder om grønt æble og citrus glædeligt point. Lukkes med en afsluttende krop noget rigtigt.
Lanson Champagne Alkohol Black Label: 12, 5 grader.

Flere anmeldelser af Lanson Black Label Brut

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

- En kvalitets Champagne, elskede over hele verden og er et udstillingsvindue for de ideer og karakter af dem, der gør det.
- Tre druesorter kommer i fremstilling af Lanson Brut: Pinot Noir og Pinot Meunier (sorte druer) og Chardonnay (hvide druer). En imponerende række af 40 til 50 crus blandes sammen til denne Champagne og de er alle levendegjort separat, så kælderen mester har en ekstraordinær udvalg af aromaer til rådighed for ham, hvilket garanterer den konsekvente Lanson smag på alle tidspunkter.
- Lanson er et af de meget få Champagne huse ikke øve malolaktisk gæring, et faktum, der skal bemærkes i Champagne. Dette Lanson tradition giver vine til at udvikle sig til en fuldstændig og at bedre deres rigdom af aromaer. 3 År aldring i over 4 miles af kældre, kombineret med kælder mester ekspertise, er væsentlige elementer i perfekt modning.
- Lanson Brut strålende og klar farve er remeniscent af halmen farve og antydninger af rav karakteristisk for Pinot Noir drue. I glasset, det er livlig med en fin snor af bobler.
- På næsen, indtrykket er en af ​​vitalitet og dufte af forår, blandet med et strejf af 'toast' og honning.
- Til ganen er buketter af moden frugt og citrusfrugter for at skabe en følelse af oppustethed, frugtagtige og lethed. En behagelig saftig vin med en lang og dvælende smag.
- 'I de sidste to år har dette været den bedste og mest konsekvente ikke-årgang fra nogen af ​​de store Grandes Marques'.
Tom Stevenson. The Wine Report 2009; Champagne Report 2009.
- Grape: 35% Chardonnay, 50% Pinot Noir, 15% Pinot Meunier.
Helge Hoppe

Udgivet til17.21

4 /5

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Lanson Champagne Brut er lyse og rene farve, den karakteristiske farve minder halm Pinot Noir, med rav højdepunkter. I glasset er munter, med en fin vulst af bobler.
 • Næse: Næsen udånder et indtryk af vitalitet og dufte af forår med nuancer af ristede nødder og honning-blomst.
 • Mund: Munden buketter af moden frugt og citrusfrugter giver en følelse af fylde og lethed.

PARRING: nydes på alle tidspunkter af dagen eller natten, i løbet af en cominda med en entree eller fisk

VINPRODUCERING: alderen i kælderen i 3 år.

VINGÅRD: Maison Lanson

DRUER: 35% Chardonnay, 50% Pinot Noir og 15% Pinot Meunier

VINO75

Udgivet til04.45

4 /5

Champagne Brut Black Label er en hyldest til Storbritannien af ​​Victor Lanson, en af ​​de ledende skikkelser i den enslydende modehus: den sorte farve i dette tilfælde er et symbol på elegance og trækker netto domæne i blanding af Pinot drue Nero.Questa etiket afspejler fuldt ud produktion stil af Lanson hjem: blanding af klassiske druer fra Champagne, Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier fra mange crus udvalgt af ønolog, med tillæg af reservekrav vine fra 10 forskellige årgange; gæring uden malolaktisk gæring og er lagret i mindst tre år i en hule på deres lieviti.Si har en strågul farve med lette rav højdepunkter. Næsen spiller på en fuld frugt, i vekslende søde og mineralske noter. Ganen er kødfulde og tør, men også livlig, hvilket giver en vigtig progression af noter af citrus, grønne melon og antydninger af mineralità.Questo brut sans année er ideel som aperitif og hele måltidet. Det udmærker sig i fisk og skaldyr selskab, skaldyr og friske oste.
Læs flere anmeldelser af Lanson Black Label Brut »

Sammendrag af bedømmelser

(22 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  22
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 22 kommentarer »

bedste Sælgere Champagne