Tendenser:

Champagne

Louis Roederer Vintage Brut Rosé 2013

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Mousserende farve: Rosé
Vintage: 2013
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Louis Roederer
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Vine mousserende Louis Roederer Vintage Brut Rosé 2013 (4.073,21kr) er en Champagne fra vingården Louis Roederer med tilføyde klynger af pinot noir og chardonnay fra 2013 og med 12 alkohol. Drinks&Co brugere giver til Louis Roederer Vintage Brut Rosé 2013 4 5 poeng.

Beskrivelse af Louis Roederer Vintage Brut Rosé 2013

Louis Roederer Vintage Brut Rosé 2013 (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: lys rosa lys, fin og vedholdende boble.
 • Næse: frisk, mentol smag, sur frugt, vilde jordbær, hindbær, krydret, røget, tørret frugt, ristet mandler, kakao og salt noter.
 • Mund: blød, glat, frisk, afbalanceret, vedholdende, lidt garvesyre saltholdige noter, planteforædling noter og en lang eftersmag.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.

Vineyard: Navn: Cumieres. Kalkholdige lerjord jord.

GRAPE: Pinot Noir og Chardonnay.

ALDRING: Lagret i 4 år på flaske. Efter degorgering, nyde en pause på 6 måneder for at perfektionere sin modenhed.

VINPRODUCERING: 33% vinfremstilling vine er træ (egetræsfade). Denne gang udføres ikke forårsager æble gæring. At producere denne Rosé, winery bruger metoden af ​​blødning efter en kold udblødning, der kan vare i 5 til 8 dage i flydende fase.

PARRING: forretter og røget laks.

TEMPERATUR: 6-8 ° C

ALKOHOL: 12%

Se mere

Bedømmelser af Louis Roederer Vintage Brut Rosé 2013

4

5 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Louis Roederer Vintage Brut Rosé 2013:Sats Louis Roederer Vintage Brut Rosé 2013:

4 /5

- På ganen er vinen blød og glat alligevel også gennemtrængende frisk. En velintegreret vin med fremragende krop, behagelig friskhed, en lang længde og delikat mundfylde. Kroppen blødgør gradvist og frakker ganen med en fløjlsagtig glathed understøttet af en behagelig saltholdighed og sarte antydninger af tannin fra kød og skind af Pinot Noir drue. Eftersmagen er frisk, lang og meget vedholdende.
- Det er en fantastisk parring med fisk som laks og tun; kød, herunder lam, kalvekød, perlehøns, wood pigeon og fasaner; og også bløde oste som Chaource og Brillat-Savarin. Det kan også serveres med røde frugtbaserede desserter, der er mindre sød, såsom en rød frugt zabaglione eller en rød frugt gratin.
Se mere
,

Louis Roederer Brut Rose 2013

4 /5

Champagne Louis Roederer Brut Vintage Rosé født i vinmarker, der ligger i Cumieres, kommunen den berømte regionen Champagne-Ardenne.È lavet af Pinot Noir og Chardonnay druer høstet og udvalgt ved hånden. Efter den traditionelle vinfremstilling proces, som gennemføres dels i træfade, den anden gæring foregår ifølge klassiske metode ved gæring på flaske, med en ældning af ca. 48 måneder på bærmen og mindst 6 måneder i flasken efter disgorgement. den lyserød farve, Champagne Rosé Vintage åbner til næsen med en frugtagtig kompleks bouquet af røde bær frugt og citrusskaller, beriget med blomsteragtige noter og krydrede antydninger af kakao. Smagen er rig og kødfulde med frugtagtig aroma og en behagelig strejf af ædle mineralità.Questo Champagne er perfekt med forretter og delikate fiskeretter. Prøv det med den raffinerede suppe af kammuslinger og majs.
Se mere
,

4 /5

Usædvanligt godt gået og afbalanceret, selv om det var en meget challeging årgang
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård