Tendenser:

Champagne

Pol Roger Brut Réserve

75cl

RP90ParkerUV90UvinumWS91Wine Spectator

Pol Roger Brut Réserve

297,83kr
297,83kr
Butik: Les Caves DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 3 - 5 dage
Dette produkt har ekstra tid til at udstede 11 dage.
Leveringsomkostninger: 124,03kr

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: andre årgange
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Pol Roger
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Type Af Mousserende Vin: Brut
Lagring: Reserva
Pol Roger er producenten af Pol Roger Brut Réserve (297,83kr), en vine mousserende med DO Champagne basert på pinot noir, pinot meunier og chardonnay og med en grad på 12.5. Tallerkner baseret på krabbe / edderkoppekrappe og hummer er ideelle at kombinere med denne vine Champagne. Brugerne af Drinks&Co validerer Pol Roger Brut Réserve med 4 med mere end 5 poeng og har også, med scoringer robert parker-bedømmelse: 90 og wine spectator-bedømmelse: 91.

Beskrivelse af Pol Roger Brut Réserve

Pol Roger Brut Réserve (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Den Pol Roger Brut Réserve har gyldne strå farve.
 • Næse: (især pærer og mango) ledsaget af lys noter kaprifolium, hvid jasmin, vanilje og frugt aroma brioche.
 • Mund: smag af kogt frugt (kvæde, abrikos marmelade) er fremhævet. I slutningen de udholde frugtagtige og krydrede noter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne

VINGÅRD: Pol Roger. Druer Pol Roger Brut Réserve fra forskellige vinmarker: Pinot Noir er hovedsageligt fremstillet af nogle af de bedste skorper Reims bjerg; pinot Meunier kommer fra flere skorper Vallée de la Marne og området Epernay og chardonnay kommer fra Epernay og nogle af de bedste skorper af Côte des Blancs.

GRAPE: Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier

ALDRING: Vinen modnes i underjordiske lagre placeret 33 meter under gadeniveau. Hvil i mindst tre måneder, før de frigives.

VINPRODUCERING: Når druerne er høstet, presses druerne med det samme. Urten forbliver ved en temperatur på 6 ° C i 24 timer. Alkoholgæring udføres i rustfrit stål ved en lav temperatur (18 ° C). Den anden gæring (prise de mousse) og modning finder sted i et kontrolleret miljø cool. Hver flaske får en traditionel fjernet (manuel) før prøvesmagning og dosering.

PARRING: Ideel som aperitif eller til at ledsage et måltid.

TEMPERATUR: 08.06 ° C

ALKOHOL: 12,5%

Se mere

Sådan serveres den

Vingården

Pol Roger

Pol Roger

Skelnen og elegance. Pol Roger er "gentlemen" Champagne, som Jean-Paul Kauffman skrev i "Voyage en Champagne". Det er derfor ikke overraskende, at Winston Churchill, og selv da britiske kongelige familie skulle have gjort det til deres favorit i årenes løb. Dette raffinement afspejler en hel livsstil. Det er også en kilde til uendelig glæde.

Flere oplysninger om vingården

Point

RP90ParkerUV90UvinumWS91Wine SpectatorHDV2Hachette VinsRVF15.5RVFB+D16Bettane & Desseauve

Bedømmelser af Pol Roger Brut Réserve

4

39 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  39
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Pol Roger Brut Réserve:Sats Pol Roger Brut Réserve:

4/5Grøn æble, anis, brød, intens, sprød, bitter. 90 point.
Se mere,

Pol Roger Brut Réserve

4 /5

- På næsen, er det champagne domineret af hvide blomster, grønt æble, brioche og et spor af mineralitet.
- På ganen er der noter af stenfrugter, en vis nuttiness og en antydning af honning støtte friskhed af surhedsgraden. UK lager modtager en yderligere 6 måneder efter disgorgement ældning, så det er klar til at drikke ved frigivelse, men cellaring i et par år vil afsløre større dybder.
- Den aperitif champagne par excellence, men en, der har tilstrækkelig rygrad til at blive drukket med fisk og endda krydrede retter.
- Brut Reserve blandes fra 30 stadig basisvine fra forskellige vinmarker, forskellige årgange og de tre vigtigste druesorter, der dominerer champagne regionen: Pinot Noir bidrager krop, dybde af karakter og livsforlængende tanniner og kommer fra landsbyerne Montagne de Reims - Verzy, Verzenay, Mailly, Ambonnay, Mardeuil og Louvois; Chardonnay giver den lethed, elegance og finesse og trækkes fra Epernay selv og landsbyer i Côte des Blancs - Cuis, Oiry, Oger, Vertus, Moussy og Chouilly; Pinot Meunier leverer ungdommelig friskhed, energi og buttet karakter med druer fra Vallée d'Epernay - Vincelles, Venteuil, Troissy, Damery, Vandieres, Brugny, Chavot, Monthelon og Pierry.
- Grape: 33% Pinot Noir, 34% Chardonnay, 33% Pinot Meunier.
Se mere
,

4 /5

Pol Roger Brut Réserve Er en champagne, som jeg elsker for dens hyppighed, dens finesse og elegance. En meget behagelig champagne som aperitif, med meget fine bobler. konventionel montering og ende, det er en klassiker, der aldrig skuffer, og der behager alle de mest krævende ganer.
Se mere
,

4 /5

SMAGSNOTER AF Pol Roger Brut:
- Syn: smuk lysegul, fin og rigelig boble.
- Næse: aroma af pære, mango og jasmin noter.
- Mund: harmonisk med behagelig friskhed, med abrikos, kvæde og akaciehonning, en afbalanceret finalen mellem magt og finesse.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.
VINGÅRD: Pol Roger
GRAPE: 33% Pinot Noir, 33% Chardonnay og 33% Pinot Noir

ALKOHOL: 12,5%
Se mere
,
Se mere

Andre produkter fra samme vingård