Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

Pol Roger (Champagne)

RP92WS91

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

3.873,09kr + 116,45kr Forsendelse (7 dage)

3.873,09kr/enhed

Forsendelse: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 6.62 point for hver, købt enhed

Pol Roger er udvikkleren af denen Pol Roger Brut Réserve Jeroboam (3.873,09kr), en vine mousserende af DO Champagne og med 12 grader alkohol. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Pol Roger Brut Réserve Jeroboam ifølge Drinks&Co brugere og har, også, følgene vurderinger: robert parker-bedømmelse: 92 og wine spectator-bedømmelse: 91.

Teknisk fil · Pol Roger Brut Réserve

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Pol Roger
Volumen : 300cl Andre alkoholprocenter
Score: RP92WS91
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Lagring: Reserva
Se mere »

Beskrivelse · Pol Roger

Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Pol Roger Extra Cuvée Réserve Brut Hvid Folie Doppelmagnum Jeroboam viser en lille guld farve med små perler
 • Næse: Kompleks næse med lag af valnødder og rå, hvide svampe, græs, ananas-, lime og nougat med en antydning af hårdhed. Lidt sød indrejse, dette er rig og cremet med en dejlig overflod til det tidligt og abrikos.
 • Mund: Syreindhold vises i slutningen, så ananas og citron frugtsmag i forgrunden. Eftersmagen er lang og subtile, krydret med en krydret mineralitet.

DRUER: Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay

VINGÅRD: Champagne Pol Roger

Pol Roger

Skelnen og elegance. Pol Roger er "gentlemen" Champagne, som Jean-Paul Kauffman skrev i "Voyage en Champagne". Det er derfor ikke overraskende, at Winston Churchill, og selv da britiske kongelige familie skulle have gjort det til deres favorit i årenes løb. Dette raffinement afspejler en hel...

Købe Vine Pol Roger:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til04.58

4/5

Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

På næsen, er det champagne domineret af hvide blomster, grønt æble, brioche og et spor af mineralitet. På ganen er der noter af stenfrugter, en vis nuttiness og en antydning af honning støtte friskhed surhedsgraden

Flere anmeldelser af Pol Roger Brut Réserve Jeroboam

Mille Johannsen

Udgivet til13.58

4 /5

SMAGSNOTER AF Pol Roger Brut Résever Jeroboam :
- Syn: halm gul, fin og vedholdende boble.
- Næse: kraftige, behagelig, frugtagtig aroma, pære, mango, blomsteragtige aroma, jasmin, kaprifolium, brioche, vanilje, harmonisk og frisk.
- Mund: frugtagtig, kandiseret frugt, kvæde, syltetøj, honning, citrus, mandarin, appelsin skræl, krydret, anis, vinøs, elegante, friske, stærke og fine noter.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.

GRAPE: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

PARRING: Forretter, durnate en hel måltid.
TEMPERATUR: 10-13ºC
ALKOHOL: 12,5%
Sebastian Bossen

Udgivet til05.34

3 /5

Afgørende

A Wine Day

Udgivet til15.53

4 /5

Pol Roger Brut Caisse Bois D'Origine D'1 Jeroboam

Afspejler selv ekspertisen i huset, Pol Roger Champagne Brut Réserve udvikler de kvaliteter enhver stor brand Champagne: konstans smag og dybde af smag. Det foreslås her Jeroboam en flaske 3 liter. Fremstillet af tredive stadig vine fra årgange, druesorter og årgange, det kommer fra en harmonisk blanding af omkring en tredjedel af hver af de tre traditionelle komponenter i Champagne: Black Pinot for rammen, krop, kraft og holdbarhed leveres af tanniner; Pinot Meunier for friskhed, rundhed og frugtagtig; Chardonnay til den aromatiske kompleksitet, finhed, elegance og lethed. Den Pol Roger Brut Reserve har en smuk strågul farve og rigelige og fint luftudvikling. Hans næse, kraftfuld og engagerende, afsløre fra frugtaromaer (pære, mango) og derefter installerer lys dufte af kaprifolier og jasmin hvid, og fortsætter på brioche og vanilje. På ganen bag et åbent og dynamisk angreb, vinen byder på en smuk harmoni og en behagelig friskhed, og samtidig have en vis struktur. kogte frugt varianter (kvæde gelé, abrikos marmelade) er lykkeligt gnide med dufte af bivoks og akaciehonning. Made noter både frugtagtig (skræl kandiseret appelsin, mandarin) og krydderier (kardemomme, anis), eftersmagen er bemærkelsesværdig. Find alle årgange fra House of Pol Roger Champagne øjeblikket til salg på The Golden flaske champagne og gennemse vores store format flasker katalog, Jeroboam, Metusalem, Salmanazar og Balthazar.

Sammendrag af bedømmelser

(6 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 6 kommentarer »

bedste Sælgere Champagne