Tendenser:

Champagne

Pol Roger Brut Vintage 2009

75cl

RP93Parker

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Vintage: 2009 andre årgange
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Pol Roger
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Type Af Mousserende Vin: Brut
Pol Roger Brut Vintage 2009 (485,91kr) fra vingården Pol Roger er en vine mousserende fra DO Champagne baseret på pinot noir og chardonnay klynger fra 2009 hvis alkohol graden er på 12.5. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Pol Roger Brut Vintage 2009 ifølge Drinks&Co brugere og fortjener en overvejelse af robert parker-bedømmelse: 93 fra magasiner og professionelle aviser.

Beskrivelse af Pol Roger Brut Vintage 2009

Pol Roger Brut Vintage 2009 (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAGSNOTER AF Pol Roger Brut Vintage 2009:

 • Syn: Flot gylden strå farve.
 • Næse: Sarte noter af frisk honning, marmelade, grapefrugt og lime.
 • Mund: Elegant og harmonisk på ganen overvægt af friske og frugtagtige noter med.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne

VINGÅRD: I kældre Pol Roger i regionen Champagne-France.

GRAPE: Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay.

LAGRING: Bo i kældre i 8 år før de går til markedet.

FREMSTILLING: I henhold til den traditionelle metode baseret Crus 30 vine, stammer og forskellige årgange med malolaktiske gæring.

PARRING: Som en aperitif og under måltider.

TEMPERATUR: 11 °C

ALKOHOL: 12,5 °

Se mere

Vingården

Pol Roger

Pol Roger

Skelnen og elegance. Pol Roger er "gentlemen" Champagne, som Jean-Paul Kauffman skrev i "Voyage en Champagne". Det er derfor ikke overraskende, at Winston Churchill, og selv da britiske kongelige familie skulle have gjort det til deres favorit i årenes løb. Dette raffinement afspejler en hel livsstil. Det er også en kilde til uendelig glæde.

Flere oplysninger om vingården

Point

RP93Parker

Bedømmelser af Pol Roger Brut Vintage 2009

4

6 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Pol Roger Brut Vintage 2009:Sats Pol Roger Brut Vintage 2009:

4 /5

Pol Roger Brut Vintage 2009 er øjeblikkeligt tiltalende med sin smukke livlig luftudvikling. Fine bobler drysset med sølv glimt bære en vedvarende strøm.
Næsen, rig og elegant, åbner op med delikat aroma af hvid frugt og abrikos.
Som vinen varmer i glasset, det udstråler dufte af hvide nektariner og kvæde gelé blandede sig med brioche og wienerbrød dufte.
Ganen, yderst delikat og subtil, kan prale med en fantastisk balance på en overdådig og cremet struktur udvikler sig i retning af tørret frugt. Det er et mesterværk af harmoni.
Se mere
,

4 /5

Champagne har altid været præget af ustabilt vejr. Af denne grund siden 1849 Pol Roger har observeret traditionen med ikke producerer Champagne Vintage når vejrforholdene ikke tillader en ekstraordinær modning af druerne; Denne tradition er stadig opretholdt. Den tilfredsstillende gradation potentiale, den samlede lavt syreindhold, pH temmelig høje, indholdet af vinsyre Mostens, hvilket var det laveste siden 1970, karakterisere de vintage druer 2004. Brut Vintage 2004 fremstillet ved en blanding af pinot noir og Chardonnay fra 20 Grand og premier Cru fra bjergene i Reims og Cȏte des Blancs. Produceret kun i begrænsede mængder er ældet i otte år, før de sælges. Den gylden farve, fin perlage. Næsen er frisk og ren og moden: narcisser og iris, tørret gul frugt og honning. Denne kompleksitet i næsen, er fuldt bekræftet ganen og resulterer i en vin med rund og fyldig konsistens. Varmer i glasset dufte af frugt vokser i en generøs måde.
Se mere
,

4 /5

Kendt for at være den foretrukne Pol Roger Champagne Winston Churchill er stadig et ikonisk navn af tradition, der gør en kunst samling af druesorter og terroirs. Den Chardonnay fra Côte des Blancs og Pinot Noir fra Montagne de Reims giver hver cuvée af dette hus de nødvendige doser af fuld elegance og aromatisk rigdom.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Pol Roger Brut Vintage 200920062012

4/5

- Intens guld med vedvarende fin mousse. Næsen åbner med blomster rose noter og varmer til ristet brioche. Munden er fuld og frisk med krydrede blomsteragtige noter (bænkevarmer eller Nasturtium), understøttet med kandiserede gul frugt.
- Eftersmagen er lang og tør. Dette er en klassiske midtvejsevaluering årgang fra Pol Roger, der vil fortsætte med at forbedre i mindst 5 år på flaske og i magnum i 10-12 år.
- Typisk har magt til at matche gastronomi og ville fungere godt med hummer eller andre krebsdyr samt rige eller bidende eller krydrede retter.
- Vintage champagne per definition vinen af ​​et enkelt år, og det må stole på succesen med alene at høst. Vintage champagne er derfor kun fremstilles, når alle de nødvendige komponenter til klima, drue kvalitet og modenhed ved høst kommer sammen for producenten at producere en vin af optimal intensitet, struktur og balance.
Se mere
Anonym

4/5

Denne mousserende er perfekt til særlige lejligheder.
Denne Chardonnay er glædeligt. Aromas Bakery. Very nice ristede smag.
Perfekt med grøntsager og kød på grillen.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård