Pol Roger Brut Vintage 2009

Pol Roger (Champagne)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

482,82kr + 38,61kr Forsendelse (3 - 5 dage)

482,82kr/enhed

Forsendelse: Bodeboca ES (Spain)

kr Du vil modtage 0.83 point for hver, købt enhed

Pol Roger udvikler denne Pol Roger Brut Vintage 2009 (482,82kr), en vine mousserende med DO Champagne hvis udvalgte tilføyet pinot noir og chardonnay fra 2009 og med 12.5 alkohol prosent. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Pol Roger Brut Vintage 2009 i Drinks&Co.

Teknisk fil · Pol Roger Brut Vintage

Vintype: Vin mousserende
Vintage: 2009 andre årgange
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Pol Roger
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Type Af Mousserende Vin: Brut
Se mere »

Beskrivelse · Pol Roger

Pol Roger Brut Vintage 2009 (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAGSNOTER AF Pol Roger Brut Vintage 2009:

 • Syn: Flot gylden strå farve.
 • Næse: Sarte noter af frisk honning, marmelade, grapefrugt og lime.
 • Mund: Elegant og harmonisk på ganen overvægt af friske og frugtagtige noter med.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne

VINGÅRD: I kældre Pol Roger i regionen Champagne-France.

GRAPE: Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay.

LAGRING: Bo i kældre i 8 år før de går til markedet.

FREMSTILLING: I henhold til den traditionelle metode baseret Crus 30 vine, stammer og forskellige årgange med malolaktiske gæring.

PARRING: Som en aperitif og under måltider.

TEMPERATUR: 11 °C

ALKOHOL: 12,5 °

Pol Roger

Skelnen og elegance. Pol Roger er "gentlemen" Champagne, som Jean-Paul Kauffman skrev i "Voyage en Champagne". Det er derfor ikke overraskende, at Winston Churchill, og selv da britiske kongelige familie skulle have gjort det til deres favorit i årenes løb. Dette raffinement afspejler en hel...

Købe Vine Pol Roger:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Pol Roger Brut Vintage 2009

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til04.58

4/5

Pol Roger Brut Vintage 2009

Pol Roger Brut Vintage 2009 er øjeblikkeligt tiltalende med sin smukke livlig luftudvikling. Fine bobler drysset med sølv glimt bære en vedvarende strøm.
Næsen, rig og elegant, åbner op med delikat aroma af hvid frugt og abrikos.
Som vinen varmer i glasset, det udstråler dufte af hvide nektariner og kvæde gelé blandede sig med brioche og wienerbrød dufte.
Ganen, yderst delikat og subtil, kan prale med en fantastisk balance på en overdådig og cremet struktur udvikler sig i retning af tørret frugt. Det er et mesterværk af harmoni.

Flere anmeldelser af Pol Roger Brut Vintage 2009

Wine Must

Udgivet til04.39

4 /5

Champagne har altid været præget af ustabilt vejr. Af denne grund siden 1849 Pol Roger har observeret traditionen med ikke producerer Champagne Vintage når vejrforholdene ikke tillader en ekstraordinær modning af druerne; Denne tradition er stadig opretholdt. Den tilfredsstillende gradation potentiale, den samlede lavt syreindhold, pH temmelig høje, indholdet af vinsyre Mostens, hvilket var det laveste siden 1970, karakterisere de vintage druer 2004. Brut Vintage 2004 fremstillet ved en blanding af pinot noir og Chardonnay fra 20 Grand og premier Cru fra bjergene i Reims og Cȏte des Blancs. Produceret kun i begrænsede mængder er ældet i otte år, før de sælges. Den gylden farve, fin perlage. Næsen er frisk og ren og moden: narcisser og iris, tørret gul frugt og honning. Denne kompleksitet i næsen, er fuldt bekræftet ganen og resulterer i en vin med rund og fyldig konsistens. Varmer i glasset dufte af frugt vokser i en generøs måde.
Eligetuvino.com

Udgivet til03.35

4 /5

Kendt for at være den foretrukne Pol Roger Champagne Winston Churchill er stadig et ikonisk navn af tradition, der gør en kunst samling af druesorter og terroirs. Den Chardonnay fra Côte des Blancs og Pinot Noir fra Montagne de Reims giver hver cuvée af dette hus de nødvendige doser af fuld elegance og aromatisk rigdom.
Great Wines Direct

Udgivet til14.16

4 /5

Fremragende renhed og raffinement på næsen, meget fokuseret Autolytisk kompleksitet, ristet brød og kager, men også røde frugter og en antydning af krydderi Ganen viser udmærket dybde af frugt, men også en meget fast, stram surhed at supplere den rigdom Lang og vedvarende afslutning , meget godt integreret dosering og bygget til lange distancer mere raffineret end 2002 (og en meget anderledes stil) var på dette tidspunkt i sin udvikling Drik 2018-2040

Sammendrag af bedømmelser

(6 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 6 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Pol Roger Brut Vintage 2006

Anonym
Anonym

4/5

- Intens guld med vedvarende fin mousse. Næsen åbner med blomster rose noter og varmer til ristet brioche. Munden er fuld og frisk med krydrede blomsteragtige noter (bænkevarmer eller Nasturtium), understøttet med kandiserede gul frugt.
- Eftersmagen er lang og tør. Dette er en klassiske midtvejsevaluering årgang fra Pol Roger, der vil fortsætte med at forbedre i mindst 5 år på flaske og i magnum i 10-12 år.
- Typisk har magt til at matche gastronomi og ville fungere godt med hummer eller andre krebsdyr samt rige eller bidende eller krydrede retter.
- Vintage champagne per definition vinen af ​​et enkelt år, og det må stole på succesen med alene at høst. Vintage champagne er derfor kun fremstilles, når alle de nødvendige komponenter til klima, drue kvalitet og modenhed ved høst kommer sammen for producenten at producere en vin af optimal intensitet, struktur og balance.
Aksel Kirkegaard
Aksel Kirkegaard

4/5

SMAGSNOTER AF Pol Roger Brut Vintage 2006:
- Syn: dyb gylden attraktive, en kontinuerlig tråd persistente bobler.
- Næse: kraftfuld og kompleks, med modenhed, udvikle aroma af kvæde og æble, rige noter af nødder.
- Mund: cremet, vellystig og velafbalanceret struktur, varig eftersmag med valnød, mandel overdådige, afbalanceret med friskhed af citrus, en struktur krop og dejlig modenhed.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.
VINGÅRD: Pol Roger
GRAPE: 60% Pinot Noir og 40% Chardonnay.

Bedømmelser af Pol Roger Brut Vintage 2012

Bjørn Svendsen
Bjørn Svendsen

4/5

Denne mousserende er perfekt til særlige lejligheder.
Denne Chardonnay er glædeligt. Aromas Bakery. Very nice ristede smag.
Perfekt med grøntsager og kød på grillen.

bedste Sælgere Champagne