Tendenser:

Champagne

Pol Roger Rich

75cl

Pol Roger Rich

432,69kr
432,69kr
Butik: TheDrinkShop DK (United Kingdom) Forventet levering: 7 - 10 dage
Leveringsomkostninger: 102,13kr

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Pol Roger
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay (33%), Pinot Meunier (33%), Pinot Noir (33%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Pol Roger er producenten af denne Pol Roger Rich (432,69kr), en vine mousserende af DO Champagne med pinot noir, pinot meunier og chardonnay og den har en alkohol grad på 12. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Pol Roger Rich i Drinks&Co.

Beskrivelse af Pol Roger Rich

Pol Roger Rich (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

Pol Roger Rich: Denne semi tilbyder den perfekte balance mellem friskhed og rundhed

Angivelse af oprindelse: Champagne

VINEYARD: Pol Roger

DRUER: Pinot Sort, Pinot Meunier, Chardonnay

PARRING: Ideel med krydrede retter, foie gras eller desserter

TEMPERATUR: 10 ° C

Kommentarer Guide 87/100 Wine Spectator 55/100 Richard Juhlin Champagne Guide 16/20 Bettane og Revue du Vin Desseauve 15.5/20 de France

Se mere

Vingården

Pol Roger

Pol Roger

Skelnen og elegance. Pol Roger er "gentlemen" Champagne, som Jean-Paul Kauffman skrev i "Voyage en Champagne". Det er derfor ikke overraskende, at Winston Churchill, og selv da britiske kongelige familie skulle have gjort det til deres favorit i årenes løb. Dette raffinement afspejler en hel livsstil. Det er også en kilde til uendelig glæde.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Pol Roger Rich

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Pol Roger Rich:Sats Pol Roger Rich:

4 /5

- Hvad gør Rich NV forskellig fra Brut Reserve er den øgede dosis på 34 g / l sukker, hvilket gør det til det perfekte drik til lejligheder, hvor kaldes noget lidt mindre tør for.
- Næsen åbner med forførende antydninger af bivoks og abrikos som gentages på ganen og forstærket med noter af akaciehonning.
- På trods af sødme er det bemærkelsesværdigt forfriskende og surhedsgrad skærer lige igennem hjertet af champagne forlader ganen renset.
- Det ville være den perfekte toast til at tjene med bryllupskage, men lige så det supplerer tærter og smuldrer.
- Rich NV er en præcis kopi af Brut Reserve NV bliver blandet fra 30 stadig basisvine fra forskellige vinmarker, forskellige årgange og de tre vigtigste druesorter, der dominerer champagne regionen: Pinot Noir bidrager krop, dybde af karakter og livsforlængende tanniner og kommer fra landsbyerne i Montagne de Reims - Verzy, Verzenay, Mailly, Ambonnay, Mardeuil og Louvois; Chardonnay giver den lethed, elegance og finesse og trækkes fra Epernay selv og landsbyer i Côte des Blancs - Cuis, Oiry, Oger, Vertus, Moussy og
Chouilly; Pinot Meunier leverer ungdommelig friskhed, energi og buttet karakter med druer fra Vallée d'Epernay - Vincelles, Venteuil, Troissy, Damery, Vandieres, Brugny, Chavot, Monthelon og Pierry.
- Grape: 33% Pinot Noir, 34% Chardonnay, 33% Pinot Meunier.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård