Tendenser:

Champagne

R de Ruinart 375ml

375ml

R de Ruinart 375ml

220,82kr
220,82kr
Butik: VcommeVin DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 5 - 7 dage
Leveringsomkostninger: 109,90kr

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Ruinart
Volumen : 37.5cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Pinot Noir (50%), Chardonnay (40%), Pinot Meunier (10%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Ruinart har skabt denne R de Ruinart 375ml (220,82kr), en vine mousserende af Champagne med udvalgte klynger af pinot meunier, chardonnay og pinot noir og med 12 alkohol gradering. En vine validerer med 4 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere.

Beskrivelse af R de Ruinart 375ml

R de Ruinart 375ml (Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Gylden gul farve. Bubble intens
 • Næse: Næsen er dyb, fremhæver citrus aroma af hvid frugt (æble, pære), kager og minder om en blomstret baggrund
 • Mund: Smagen har en god krop, god syre og en ordentlig afslutning.

DRUER: Pinot Noir og Chardonnay

ALKOHOL: 12,5%

Se mere

Vingården

Ruinart

Ruinart

Gennem århundreder har Ruinart dyrket ekspertise som en livsstil. Nicolas Ruinart successive arvinger har placeret kvalitet, ægthed og elegance i hjertet af produktionen af ​​champagne. Således er drømme foreviget Thierry Ruinart Dom, den vigtigste inspiration bag kunsten at behandlingen hus champagne.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af R de Ruinart 375ml

4

9 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af R de Ruinart 375ml:Sats R de Ruinart 375ml:

4 /5

Cuvee: R de Ruinart - Frankrig - Ruinart - Cepage: 57% Pinot Black, 40% Chardonnay, Pinot Meunier 3% - Vinfremstilling: Traditionel gæring i temperaturregulerede rustfrit ståltanke. Dosering: 9 g per l. - Volumen: 12 - Apogee: En drink på nuværende tidspunkt - Service: 10 - Aftale (r): Aperitif Sole Meuniere Kylling champagne
Se mere
,

4 /5

Visuelt, dets udstråling er krystallinsk med en flimrende gul farve og gyldne nuancer Næsen er delikat og frugtig vise dominerende aroma af frisk hvid pære og tørrede frugter såsom hasselnødder og mandler, efterfulgt af hvide blomster noter, wiener wienerbrød og smurt brioche
Se mere
,

4 /5

Hvis Ruinart er en af ​​modehuset der cosituiscono sjælen af ​​den store vin region, som er "Champagne", på samme måde, vi kan sige, at Chardonnay er sjælen i Maison. Dens druer, der kommer hovedsageligt fra Côte des Blancs og Montagne de Reims, er kernen i al sin Cuvée. "R" de Ruinart er benchmark produkt af kælderen samt en stor klassiker. Samling uændret i mange år, startende netop fra chardonnay, derefter blandet med Pinot Noir og Pinot Meunier. Til disse føjes en 20/25% reserveaktivernes vine fra de to foregående årgange. Resultatet er en Champagne særlig pålidelig, afbalanceret og afslappet, fint, altid karakteriseret ved, at volumen og rigdom, der præger Ruinart stil. Meget fint med klassiske antydninger af klassiske metode mousserende vin som f.eks croissanter med smør og bagt desserter. Foruden de karakteristiske pære, hasselnød, mandler og tørrede frugter generelt.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård