Tendenser:

Champagne

Ruinart Brut Rosé Magnum

Magnum

Ruinart Brut Rosé Magnum

1.107,24kr
1.107,24kr
Butik: Bullesimes DK (France) Forventet levering: 11 - 12 dage
Dette produkt har ekstra tid til at udstede 3 dage.
Leveringsomkostninger: 165,01kr

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Mousserende farve: Rosé
Andre Årgange: andre årgange
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Ruinart
Volumen : 150cl Andre alkoholprocenter
75cl og 375ml
Vindruer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Type Af Mousserende Vin: Brut
Fra hånden til Ruinart kommer denne Ruinart Brut Rosé Magnum (1.107,24kr). Det er en vine mousserende af Champagne med kaste fra pinot noir og chardonnay og med 12.5 alkohol. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Ruinart Brut Rosé Magnum i Drinks&Co.

Beskrivelse af Ruinart Brut Rosé Magnum

Ruinart Brut Rosé Magnum (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Ruinart Rosé Magnum er kronblad pink med gul-rav nuancer. Voldsom og delikat med meget fine, vedvarende bobler langs overfladen.
 • Næse: Meget klar, intens og defineret næse, viser markante noter af røde frugter, især røde bær og jordbær. En meget intens vin.
 • Mund: Kraftig og vedholdende på ganen, med antydninger af kirsebær udtalt: med blød, rund krop. Nice og fast finish.

TEMPERATUR: 8 ° C

PARRING: Hvid kød, søde desserter

KLARGØRING: 45% Chardonnay og 55% 1er cru pinot noir, hvoraf 18% vinificeres i rødt, gøre Ruinart en af ​​de friskeste og fineste rosévine Marketplace.

ALKOHOL: 12%

VINGÅRD: Champagne Ruinart

DRUER: Pinot Noir og Chardonnay

Se mere

Vingården

Ruinart

Ruinart

Gennem århundreder har Ruinart dyrket ekspertise som en livsstil. Nicolas Ruinart successive arvinger har placeret kvalitet, ægthed og elegance i hjertet af produktionen af ​​champagne. Således er drømme foreviget Thierry Ruinart Dom, den vigtigste inspiration bag kunsten at behandlingen hus champagne.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Ruinart Brut Rosé Magnum

4

12 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  12
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Ruinart Brut Rosé Magnum:Sats Ruinart Brut Rosé Magnum:

4 /5

Frankrig - Ruinart - Cepage: 45% Chardonnay fra kysten af ​​hvide og 55% Pinot Noir fra Montagne de Reims. - Vinfremstilling: Traditionel. Alkoholgæring i temperaturstyrede rustfri ståltanke. Dosering 6 g per l. - Volumen: 12. 5 - Apogee: En drink i øjeblikket - Service: 10 - aftalen (r): Aperitif Salmon Trilogy
Se mere
,

4 /5

Montering udarbejdet på grundlag af Chardonnay og Pinot Noir meste klassificeret som Premiers Crus, med en andel på 20-25% af de reservekrav vine fra de to foregående år. 45% Chardonnay fra Côte des Blancs og Montagne de Reims 55% Pinot Noir af Montagne de Reims og dalen af ​​Marne, hvoraf 18-19% vinificeret i rødt. Vinfremstilling: Manuel høst Alkoholgæring i rustfri ståltanke termo-reguleret For rødvin, kort- og let udvinding maceration malolaktiske gæring Dosering: 9 g / l smagsnoter Farven er en sart lyserød granat fra appelsin reflekser. Den luftudvikling er livlig og lys, med en vedholdende perlage. Det ser cool og delikat næse, i første omgang tilbyde en palet af eksotiske frugter (guava, litchi) og rød frugt (hindbær, kirsebær, vilde jordbær). De noter af rose og granatæble runde ud smagsprofil kompleks og intens, domineret af aromaer ikke alt, der er etableret. På smage angrebet er sprød og fuld, oplivet af en blid brusen. De aroma af røde frugter friskplukkede fuldt udtrykke. I denne balance kombinerer en lækker rundhed og en behagelig friskhed, som udtrykkes med et elegant touch og forfriskende mynte og pink grapefrugt. CHALICE fra pladen Ruinart Rosé Champagne er en af ​​stor selskabelighed, behageligt at forbruge på ethvert tidspunkt af måltidet, fra forretter til dessert. Det vil blive styrket ved en rå karakter skinke (San Daniele eller Parma) tyndt. Dernæst en laks semiconserva eller forberedelse til den japanske "tataki" vil afsløre de mange facetter. Til hovedret kan ledsages af en lammekølle fra mælk eller et kalvefilet kogte ved lav temperatur. Efter måltidet er fuldt ud at udtrykke sig selv gennem en suppe af røde frugter, oplivet af en fremragende balsamisk eddike fra Modena.
Se mere
,

4 /5

Ruinart Rosé Magnum er et godt eksempel på den beherskelse af Maison Ruinart, som skylder sin delikatesse og elegance til den høje andel af Premiers Crus Chardonnay fra Côte des Blancs og og dens farve og frugtagtig aroma af en velovervejet blanding af Pinot Noir Montagne de Reims. Smagsnoter Ruinart Rosé Magnum MagnumRuinart Rose er et sublimt sart lyserød og iriserende med glimt af guld og koral.
Se mere
,
Se mere

Andre produkter fra samme vingård