Ruinart Brut Rosé Magnum

Ruinart (Champagne)

1.006,20kr + 173,16kr Forsendelse (4 - 6 dage)

1.006,20kr + 173,16kr Forsendelse (4 - 6 dage)

1.006,20kr + 173,16kr Forsendelse (4 - 6 dage)

1.006,20kr/enhed

Forsendelse: Odyssée-Vins INT (France)

kr Du vil modtage 1.72 point for hver, købt enhed

Ruinart er udvikkleren af denne Ruinart Brut Rosé Magnum (1.006,20kr), en vine mousserende med DO Champagne som indeholder chardonnay og pinot noir og den har en alkohol prosent på 12.5. På Drinks&Co har brugerne værdsat Ruinart Brut Rosé Magnum med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Teknisk fil · Ruinart Brut Rosé

Vintype: Vin mousserende
Mousserende farve: Rosé
Andre Årgange: Se
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Ruinart
Volumen : 150cl Andre alkoholprocenter
75cl og 375ml
Vindruer : Pinot Noir, Chardonnay
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Type Af Mousserende Vin: Brut
Se mere »

Beskrivelse · Ruinart

Ruinart Brut Rosé Magnum (Pinot Noir og Chardonnay)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Ruinart Rosé Magnum er kronblad pink med gul-rav nuancer. Voldsom og delikat med meget fine, vedvarende bobler langs overfladen.
 • Næse: Meget klar, intens og defineret næse, viser markante noter af røde frugter, især røde bær og jordbær. En meget intens vin.
 • Mund: Kraftig og vedholdende på ganen, med antydninger af kirsebær udtalt: med blød, rund krop. Nice og fast finish.

TEMPERATUR: 8 ° C

PARRING: Hvid kød, søde desserter

KLARGØRING: 45% Chardonnay og 55% 1er cru pinot noir, hvoraf 18% vinificeres i rødt, gøre Ruinart en af ​​de friskeste og fineste rosévine Marketplace.

ALKOHOL: 12%

VINGÅRD: Champagne Ruinart

DRUER: Pinot Noir og Chardonnay

Ruinart

Gennem århundreder har Ruinart dyrket ekspertise som en livsstil. Nicolas Ruinart successive arvinger har placeret kvalitet, ægthed og elegance i hjertet af produktionen af ​​champagne. Således er drømme foreviget Thierry Ruinart Dom, den vigtigste inspiration bag kunsten at behandlingen hus...

Købe Vine Ruinart:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Ruinart Brut Rosé Magnum

Udgivet til15.57

4/5

Ruinart Brut Rosé Magnum

Frankrig - Ruinart - Cepage: 45% Chardonnay fra kysten af ​​hvide og 55% Pinot Noir fra Montagne de Reims. - Vinfremstilling: Traditionel. Alkoholgæring i temperaturstyrede rustfri ståltanke. Dosering 6 g per l. - Volumen: 12. 5 - Apogee: En drink i øjeblikket - Service: 10 - aftalen (r): Aperitif Salmon Trilogy

Flere anmeldelser af Ruinart Brut Rosé Magnum

Udgivet til18.04

4 /5

Montering udarbejdet på grundlag af Chardonnay og Pinot Noir meste klassificeret som Premiers Crus, med en andel på 20-25% af de reservekrav vine fra de to foregående år. 45% Chardonnay fra Côte des Blancs og Montagne de Reims 55% Pinot Noir af Montagne de Reims og dalen af ​​Marne, hvoraf 18-19% vinificeret i rødt. Vinfremstilling: Manuel høst Alkoholgæring i rustfri ståltanke termo-reguleret For rødvin, kort- og let udvinding maceration malolaktiske gæring Dosering: 9 g / l smagsnoter Farven er en sart lyserød granat fra appelsin reflekser. Den luftudvikling er livlig og lys, med en vedholdende perlage. Det ser cool og delikat næse, i første omgang tilbyde en palet af eksotiske frugter (guava, litchi) og rød frugt (hindbær, kirsebær, vilde jordbær). De noter af rose og granatæble runde ud smagsprofil kompleks og intens, domineret af aromaer ikke alt, der er etableret. På smage angrebet er sprød og fuld, oplivet af en blid brusen. De aroma af røde frugter friskplukkede fuldt udtrykke. I denne balance kombinerer en lækker rundhed og en behagelig friskhed, som udtrykkes med et elegant touch og forfriskende mynte og pink grapefrugt. CHALICE fra pladen Ruinart Rosé Champagne er en af ​​stor selskabelighed, behageligt at forbruge på ethvert tidspunkt af måltidet, fra forretter til dessert. Det vil blive styrket ved en rå karakter skinke (San Daniele eller Parma) tyndt. Dernæst en laks semiconserva eller forberedelse til den japanske "tataki" vil afsløre de mange facetter. Til hovedret kan ledsages af en lammekølle fra mælk eller et kalvefilet kogte ved lav temperatur. Efter måltidet er fuldt ud at udtrykke sig selv gennem en suppe af røde frugter, oplivet af en fremragende balsamisk eddike fra Modena.

Udgivet til10.59

4 /5

Ruinart Rosé Magnum er et godt eksempel på den beherskelse af Maison Ruinart, som skylder sin delikatesse og elegance til den høje andel af Premiers Crus Chardonnay fra Côte des Blancs og og dens farve og frugtagtig aroma af en velovervejet blanding af Pinot Noir Montagne de Reims. Smagsnoter Ruinart Rosé Magnum MagnumRuinart Rose er et sublimt sart lyserød og iriserende med glimt af guld og koral.

Udgivet til04.22

4 /5

Mærke: Ruinart | Land: Frankrig | Champagne | Type: Rosévine | Volumen: 150cl | Appellation: Champagne | Skole Alkohol: 12. 5% / vol. | Salg forbudt at mindreårige. Alkoholmisbrug er farligt for helbredet. Drik ansvarligt

Udgivet til11.58

4 /5

Magnum Ruinart Ruinart Rosé Brut rå

Udgivet til11.47

4 /5

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne AOC
TID til at smage det: aperitif
IDEAL FORBRUG: 2015/2018
TEMPERATUR: 8/10 ° C
PAIRING: forretter, fisk
Druer: 55% Pinot noir, Chardonnay 45%
Alkohol: 12,5%
FOR garvesyre RATING: 8/10

Udgivet til12.37

4 /5

Ruinart Rosé repræsenterer elegance pink champagne! ??

Udgivet til15.05

4 /5

Født i 1729, Ruinart er den første champagne hus. Den Chardonnay drue er sjælen i Maison Ruinart. Dens druer, hovedsageligt fra Côte des Blancs og Montagne de Reims er kernen af ​​alle sine vine. Af stor aromatisk, livlig friskhed, rene, lyse, det er gevindet på alle samlinger af huset. Den "Smag Ruinart" er genkendelig
i sin intensitet og elegance. Det er disse kvaliteter, der giver Ruinart smag personlighed til side og sjældne.

Udgivet til15.52

4 /5

Fuld af modne frugtsmag, herunder kirsebær, hindbær og jordbær, det er lyset og krydrede noter på finish, der virkelig gør dette Ruinart Rosé så speciel. Ruinart Champagnes er kendt for at være fyldig, smidig og ekstremt glat. Samtidig de kombinerer delikatesse, og subtil friskhed. Rosen er skabt ud fra en blanding af kvalitets druer og kompromiser på 45% Chardonnay fra Côte des Blancs og 55% Pinot Noir højt fra Montagne de Reims. Det er en frugtagtig Champagne med dufte af røde frugter, herunder jordbær, røde bær, kirsebær og hindbær. Rosen fungerer godt som aperitif med oksekød carpacio eller med pink andebryst med tranebær, eller tun sashimi almindelig. Ruinart Brut Rosé Champagne Magnum kommer i fabrikantens præsentation kassen.

Udgivet til14.27

4 /5

Ruinart Rosé Magnum

Magnum Ruinart Rose - Mousserende vin, med 1500 ml er en mousserende vin lavet i Frankrig Champagne.

Udgivet til09.48

4 /5

Ruinart Rosé Brut Nv - Magnum

* 5 Stjerner - stemte bedste champagne til Valentinsdag - Decanter, februar 2012 *

I den verden, hvor kvantitet går forud kvalitet Champagne Ruinart udelukkende repræsenterer elegance og håndværk. Ruinart Rosé, ligesom alle champagner Ruinart, er lavet med en høj andel af Chardonnay giver elegance og finesse. Den aktuelle blanding er 45% Premier Cru Chardonnay og 55% Pinot Black Premier Cru. Du kan lugte en rosenblad gul-orange med en subtil frugtagtig næse minder om røde frugter (solbær og brombær). Det er energisk og rige med en velafbalanceret ganen udvikling. Dette er en smidig vin, glat og fin, med lækre noter af kirsebær.

"Absolut lækre, fuldstændig fokuseret på frugt med overraskende finesse, det er kun den anden årgang Ruinart Rosé råolie produceret af Fred Panaiotis, de unge og talentfulde nye hoved kældre. Hvis han holder sin føring, Ruinart, den ældste Champagne hus, kunne blive en superstjerne. "19/20 point - Decanter, februar 2012
Læs flere anmeldelser af Ruinart Brut Rosé Magnum »

Sammendrag af bedømmelser

(12 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  12
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 12 kommentarer »

bedste Sælgere Champagne