Taittinger Prélude Grands Crus

Taittinger (Champagne)

RP93WS92

366,91kr 341,72kr + 124,80kr Forsendelse (5 - 8 dage)

2.201,47kr 2.050,31kr + 187,20kr Forsendelse (5 - 8 dage)

4.402,95kr 4.100,62kr + 273,00kr Forsendelse (5 - 8 dage)

366,91kr 341,72kr/enhed

Spar 25,19kr! (-7%)

Forsendelse: Vintage and Co DK (France)

kr Du vil modtage 0.58 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Taittinger Prélude Grands Crus (341,72kr) kommer det fra håndet til Taittinger. Det er en vine mousserende af Champagne med kaste fra pinot noir og chardonnay og med 12 alkohol. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Taittinger Prélude Grands Crus i Drinks&Co og det har blevet præget med robert parker-bedømmelse: 93 og wine spectator-bedømmelse: 92.

Teknisk fil · Taittinger Prélude Grands Crus

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: Se
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Taittinger
Volumen : 75cl
Score: RP93WS92
Vindruer : Chardonnay (50%), Pinot Noir (50%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Se mere »

Beskrivelse · Taittinger

Taittinger Prélude Grands Crus (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Taittinger Prélude Grands Crus er lyse pels, lysegul med sølv reflejso tegn på en høj andel af store Chardonnays. Boblerne er fine og danne en cordon af vedvarende og cremet skum forsigtigt
 • Næse: Næsen er tynd og kølig. De første aroma er mineraler og grøntsager hurtigt bliver derefter floral med hyldeblomst duft blandet med krydret antydninger af kanel,
 • Smag: På ganen er intens og ærlig, domineret af noter af frisk citrus. Så bliver det meget større, runde, silkeagtig, ledsaget af varianter af hvide ferskner. Eftersmagen er lang, rig og eksplosiv

PARRING: kan nydes som aperitif og ledsager en charme skaldyrsretter.

VINPRODUCERING: Chardonnay og Pinot Noir er udvalgt udelukkende på Grands crus vinmarker rangeret 100% på omfanget af vine fra Champagne. Lavet af årgangsvine (først kun presning), denne forsamling giver mulighed for finesse og struktur er nødvendig for en stor lang hylde champagne.

VINGÅRD: Champagne Taittinger

DRUER: 50% Chardonnay og 50% Pinot Noir

Taittinger

Købe Vine Taittinger:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Taittinger Prélude Grands Crus

VINO75

Udgivet til04.38

4/5

Taittinger Prélude Grand Cru

Champagne Taittinger Prélude Grands Crus er en samling af Chardonnay og Pinot Noir druer proportioner, kun vælge de bedste vinmarker Grands Crus af den pålydende værdi. Det fremstillet af vin kun fra den første presning blanding, lagret i fem år på bærmen. Det er kendetegnet ved en bleggul farve og skinnende med sølv højdepunkter, en fint cremet skum og en meget fin perlage. Næsen byder på en frisk, strømlinet buket, med mineralske aromaer, der gør deres vej til grønne og blomsteragtige noter, herunder klart opfatter hyldeblomster og kanel. I munden er det fint og kompleks, med en ekstraordinær balance mellem friskhed og aromatiske udtryk. Fremragende som aperitif, det egner sig til at ledsage de traditionelle retter baseret på fisk.

Flere anmeldelser af Taittinger Prélude Grands Crus

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Taittinger Prelude Grand Crus

- Farven er en strålende, lysegul med sølvfarvede højdepunkter, reflekterende af den store andel af Chardonnay.
- Boblerne er fine og danner en varig og delikat cremet mousse.
- Næsen er subtile og frisk. De indledende mineralske aromaer hurtigt udvikle sig til grøn, blomster dufte med antydninger af hyldeblomst og krydret kanel overtoner.
- Flavours er domineret af intens friske citrusfrugter som derefter vige for en langt mere omfattende, godt og rørige og fyldig smag med smag minder om hvide ferskner i sukkerlage.
- Eftersmagen er lang, rig og ekstremt udtryksfuld.
- Denne vin kan nydes som aperitif men har strukturen til at matche grillet fisk og skaldyr.
- 50% Chardonnay, 50% Pinot Noir.
- Denne vin kommer fra top Grand Cru steder og er lavet af den første presning. Niveauet af reserven vin, der anvendes i blandingen varierer efter årgang. Før frigive vinen lagres i mindst 4-5 år på bærmen, nogle gange mere.
Great Wines Direct

Udgivet til14.16

4 /5

Taittinger Prelude Grand Cru

Pale, strålende gul i farven med sølvfarvede højdepunkter, boblerne er fine og danner en varig og delikat cremet ring af mousse Næsen er subtile og frisk, de indledende mineralske aromaer hurtigt udvikle sig til grøn, blomster dufte med antydninger af hyldeblomst og krydret kanel overtoner på ganen er dens smag domineret af intensiv friske citrusfrugter Disse derefter vige for en langt mere omfattende, godt og rørige og fyldig smag med smag minder om hvide ferskner i sukkerlage Eftersmagen er lang
Buy Your Wine

Udgivet til05.12

4 /5

Farven på denne Prelude er strålende lysegul med sølvfarvede højdepunkter. Boblerne er fine og sarte formular en cremet leder af skum. Duften er diskret og frisk. De indledende mineralske aromaer hurtigt udvikle sig til dufte af blomster med antydninger af hyldeblomst og krydrede overtoner af kanel. Dette Prélude har en fyldig smag og en lang, fuld finish. Taittinger Prélude Grands Crus er en dejlig champagne med masser af charme, finesse og lidenskab.
Læs flere anmeldelser af Taittinger Prélude Grands Crus »

Sammendrag af bedømmelser

(13 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  13
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 13 kommentarer »

bedste Sælgere Champagne