• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Veuve Clicquot Brut Magnum

Veuve Clicquot (Champagne)

RP87WS92

726,49kr + 163,96kr Forsendelse (6 - 8 dage)

4.358,95kr + 330,88kr Forsendelse (6 - 8 dage)

8.522,28kr GRATIS FRAGT ! (14 dage)

726,49kr/enhed

Forsendelse: Brut de champ DK (France)

kr Du vil modtage 1.24 point for hver, købt enhed

Se flere priserOcultar preços

Fra hånden til Veuve Clicquot kommer denne Veuve Clicquot Brut Magnum (726,49kr). Det er en vine mousserende af Champagne som indeholder pinot noir, pinot meunier og chardonnay og den har en alkohol prosent på 12. Ved servering af denne Veuve Clicquot Brut Magnum velg kager og søde sager og muslingepaté som tilbehør. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Veuve Clicquot Brut Magnum i Drinks&Co og har oppnået robert parker-bedømmelse: 87 og wine spectator-bedømmelse: 92.

Teknisk fil · Veuve Clicquot Brut

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrig)
Kælder: Veuve Clicquot
Volumen : 150cl Andre alkoholprocenter
Score: RP87WS92
Vindruer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Parring : Forretter / AppetizersdesserterPaté eller foie grasKonditoriMuslingepatéKager og søde sager
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Serveringstemperatur: 6-8
Type Af Mousserende Vin: Brut
Lagring: Ung
Se mere »

Beskrivelse · Veuve Clicquot

Veuve Clicquot Brut Magnum (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: en smuk, gul-guld højdepunkter, rige og fine skum.
 • Næse: kraftfuld og behagelig, frugtagtig ved første (hvide frugter, nødder), så vanillinsyre og endelig duftende søde brød. Den ideelle balance mellem aroma af druesorter (frugt) og dufte af flaske modning (kager).
 • Mund: I munden angrebet er ærlig og dynamisk, så viger til en frugtagtig harmoni. Vinen har en bestemt struktur, som gør det muligt at klassificere familien af ​​struktureret og Bruts vinøs. Den aromatiske vedholdenhed er bemærkelsesværdig med frugtagtige noter og krydret på samme tid.

Angivelse af oprindelse: Champagne

VINEYARD: Veuve Clicquot

DRUER: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Veuve Clicquot

Købe Vine Veuve Clicquot:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Veuve Clicquot Brut Magnum

Vino Premier

Udgivet til09.29

4/5

Veuve Clicquot Brut Magnum

Champagne Champagne 5LEl Veuve Clicquot Brut Magnum 1. Veuve Clicquot Brut Magnum 1. 5L, oprindelsesbetegnelse Champagne er fremstillet af druesorter Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot noir fra winery Veuve Clicquot. Ideel til fiskeretter, kaviar, hvidt kød, pølser, saltede oste. . . Det anbefales at smage mellem 6 og 8 ° C Hvis du er i tvivl, når de køber Champagne Veuve Clicquot Brut Magnum 1. 5L, kontakte sommelier af vores online vinbutik og vil rådgive dig uden forpligtelse.

Flere anmeldelser af Veuve Clicquot Brut Magnum

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Veuve Clicquot Yellow Label Brut Magnum

- En Champagne House er i sidste ende bedømmes på kvaliteten af ​​sin Brut Non Vintage. Det er i fremstillingen af ​​sådan en vin, at den sande kunst Champagne blanding afslører sig selv.
- Det er en kunst, hvor House of Veuve Clicquot excellerer. Vores Brut Yellow Label afspejler de fremragende vinmarker Vi ejer og den konsekvente karakter af vores hus stil. Overvægten af ​​Pinot Noir giver den struktur, der er så typisk Clicquot, mens en berøring af Pinot Meunier runder ud af blandingen. Chardonnay tilføjer elegance og finesse afgørende i en perfekt afbalanceret vin.
- Druer fra så mange som 50 til 60 forskellige Crus gå til blanding af gule Label. Traditionelt er andelen af ​​hver druesort anvendes, er 50 til 55% Pinot Noir - 15 til 20% Pinot Meunier - 28 til 33% Chardonnay.
- Disse tal varierer lidt fra år til år i henhold til betingelser. Kokken de huler har for at opnå den samlede konsistens af smag, der gør Gul Label så umiddelbart genkendelige, så fuldstændig pålidelig både hvad angår kvalitet, farve og bouquet.
- Han vil trække på uvurderlige Reserve vine til blandingen: fra 25 til 35%, nogle gange så meget som 40% for at sikre kontinuiteten i hus stil. Hver af disse ældre vine - måske 9 år gammel - holdes adskilt for at bevare de unikke kvaliteter af vingården og årgang.
- For det første Gul Label ser smukt: gylden-gul, med en skummende halskæde af små bobler. Næste det er så glædeligt at næsen først minder om hvide frugter og rosiner, så vanilje og senere af brioche. Bemærk den fine balance mellem de frugtagtig aroma, der kommer fra de druesorter og Toasty aromaer efter ældning i flasken.
- Den første slurk leverer al den friskhed og slagkraft så typisk for Yellow Label med en symfoni af frugt smager følgende på. Her er en sand medlem af den magtfulde Brut familien, velstruktureret, beundringsværdigt vinøs. De dvælende aromaer ekko og re-ekko, med hver frugt eller krydderi notat tydelig.
- Veuve Clicquot Gul Label formår at forene to modsatrettede faktorer - forcefulness og finesse - og at holde dem i perfekt balance. Denne konsekvente magt til at behage gør den ideel som aperitif, og perfekt som Champagne at nyde med et måltid.
Chresten Povlsen

Udgivet til09.10

4 /5

SMAGSNOTER AF Veuve Clicquot Carte Jaune Magnum:
- Syn: Gul med gyldne funkler og små bobler.
- Næse: intens og behagelig, frugt og brioche mellem noter af nødder, perfekt balance mellem friskhed af frugt og toast og vanille noter.
- Mund: champagne smuk forening af denne store struktur og friskhed med intens frugtagtig sensation.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.
VINGÅRD: Veuve Clicquot
GRAPE: Pinot Meunier, Pinot Noir, Chardonnay.

PARRING: helbredt ost, kaviar, hvidt kød, grøntsager, fede fisk, rå skaldyr, kød, bagt hvid fisk.
TEMPERATUR: 7 °C
ALKOHOL: 12%
Kresten Corneliussen

Udgivet til09.04

4 /5

SMAGSNOTER AF Veuve Clicquot Yellow Label Brut Magnum:
- Syn: gylden gul skum krave af små skum.
- Næse: hvide frugter, rosiner, så vanilje, så brioche, delikat balance mellem frugtsmag af druesorter og Toasty aromaer efter flaske aldring.
- Mund: frisk og insisterende, en symfoni af frugter, kraftfuld, godt struktureret, beundringsværdigt vinøs, persintentes aromaer såsom ekko, med hver tone af frugt eller andre krydderier.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.

GRAPE: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

PARRING: som en appetitvækker og en hel måltid.
TEMPERATUR: 6-8 °C
ALKOHOL: 13%
Læs flere anmeldelser af Veuve Clicquot Brut Magnum »

Sammendrag af bedømmelser

(22 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  22
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 22 kommentarer »

bedste Sælgere Champagne