Tendenser:

Champagne

Veuve Clicquot Brut Magnum

Magnum

RP87ParkerWS92Wine Spectator

Veuve Clicquot Brut Magnum

761,14kr
761,14kr
Butik: GrauOnline DK (Spain) Priser i andre butikker Forventet levering: 9 dage
Leveringsomkostninger: 140,91kr
Fast pris op til 2 enheder

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrig)
Kælder: Veuve Clicquot
Volumen : 150cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Type Af Mousserende Vin: Brut
Lagring: Ung
Veuve Clicquot producerer denne Veuve Clicquot Brut Magnum (761,14kr), en vinemousserende med DO Champagne med udvalgte klynger af pinot noir, pinot meunier og chardonnay og med 12 alkohol gradering. De bedste tallerkner at kombinere med denne Veuve Clicquot Brut Magnum er kager og søde sager og konditori. Brugerne af Drinks&Co validerer Veuve Clicquot Brut Magnum med 4 med 5 poeng og har opnået følgene scores: robert parker-bedømmelse: 87 og wine spectator-bedømmelse: 92.

Beskrivelse af Veuve Clicquot Brut Magnum

Veuve Clicquot Brut Magnum (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: en smuk, gul-guld højdepunkter, rige og fine skum.
 • Næse: kraftfuld og behagelig, frugtagtig ved første (hvide frugter, nødder), så vanillinsyre og endelig duftende søde brød. Den ideelle balance mellem aroma af druesorter (frugt) og dufte af flaske modning (kager).
 • Mund: I munden angrebet er ærlig og dynamisk, så viger til en frugtagtig harmoni. Vinen har en bestemt struktur, som gør det muligt at klassificere familien af ​​struktureret og Bruts vinøs. Den aromatiske vedholdenhed er bemærkelsesværdig med frugtagtige noter og krydret på samme tid.

Angivelse af oprindelse: Champagne

VINEYARD: Veuve Clicquot

DRUER: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Se mere

Point

RP87ParkerWS92Wine Spectator

Bedømmelser af Veuve Clicquot Brut Magnum

4

22 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  22
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Veuve Clicquot Brut Magnum:Sats Veuve Clicquot Brut Magnum:

4/5

Veuve Clicquot Brut Yellow Label Magnum: En eksemplarisk regelmæssighed og legendariske finesse giver fuld mening til ordet 'talent'

NAVN: Champagne
VINMARK: Veuve Clicquot
Druer: Pinot Sort, Pinot Meunier, Chardonnay

Pardannelse: Ideel til en aperitif og med skaldyr
TEMPERATUR: 9-10ºC

Anmeldelser 16/20 guider Bettane & Desseauve 13,5 / 20 Revue du Vin de France 87/100 Parker Wine Guide 16,5 / 20 The Point (Special Champagne) 91/100 74/100 Wine Spectator Guide Richard Juhlin
Se mere,

Veuve Clicquot Brut Carte Jaune Magnum

4 /5

- En Champagne House er i sidste ende bedømmes på kvaliteten af ​​sin Brut Non Vintage. Det er i fremstillingen af ​​sådan en vin, at den sande kunst Champagne blanding afslører sig selv.
- Det er en kunst, hvor House of Veuve Clicquot excellerer. Vores Brut Yellow Label afspejler de fremragende vinmarker Vi ejer og den konsekvente karakter af vores hus stil. Overvægten af ​​Pinot Noir giver den struktur, der er så typisk Clicquot, mens en berøring af Pinot Meunier runder ud af blandingen. Chardonnay tilføjer elegance og finesse afgørende i en perfekt afbalanceret vin.
- Druer fra så mange som 50 til 60 forskellige Crus gå til blanding af gule Label. Traditionelt er andelen af ​​hver druesort anvendes, er 50 til 55% Pinot Noir - 15 til 20% Pinot Meunier - 28 til 33% Chardonnay.
- Disse tal varierer lidt fra år til år i henhold til betingelser. Kokken de huler har for at opnå den samlede konsistens af smag, der gør Gul Label så umiddelbart genkendelige, så fuldstændig pålidelig både hvad angår kvalitet, farve og bouquet.
- Han vil trække på uvurderlige Reserve vine til blandingen: fra 25 til 35%, nogle gange så meget som 40% for at sikre kontinuiteten i hus stil. Hver af disse ældre vine - måske 9 år gammel - holdes adskilt for at bevare de unikke kvaliteter af vingården og årgang.
- For det første Gul Label ser smukt: gylden-gul, med en skummende halskæde af små bobler. Næste det er så glædeligt at næsen først minder om hvide frugter og rosiner, så vanilje og senere af brioche. Bemærk den fine balance mellem de frugtagtig aroma, der kommer fra de druesorter og Toasty aromaer efter ældning i flasken.
- Den første slurk leverer al den friskhed og slagkraft så typisk for Yellow Label med en symfoni af frugt smager følgende på. Her er en sand medlem af den magtfulde Brut familien, velstruktureret, beundringsværdigt vinøs. De dvælende aromaer ekko og re-ekko, med hver frugt eller krydderi notat tydelig.
- Veuve Clicquot Gul Label formår at forene to modsatrettede faktorer - forcefulness og finesse - og at holde dem i perfekt balance. Denne konsekvente magt til at behage gør den ideel som aperitif, og perfekt som Champagne at nyde med et måltid.
Se mere
,

Veuve Clicquot Yellow Label Brut Magnum

4 /5

SMAGSNOTER AF Veuve Clicquot Carte Jaune Magnum:
- Syn: Gul med gyldne funkler og små bobler.
- Næse: intens og behagelig, frugt og brioche mellem noter af nødder, perfekt balance mellem friskhed af frugt og toast og vanille noter.
- Mund: champagne smuk forening af denne store struktur og friskhed med intens frugtagtig sensation.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.
VINGÅRD: Veuve Clicquot
GRAPE: Pinot Meunier, Pinot Noir, Chardonnay.

PARRING: helbredt ost, kaviar, hvidt kød, grøntsager, fede fisk, rå skaldyr, kød, bagt hvid fisk.
TEMPERATUR: 7 °C
ALKOHOL: 12%
Se mere
,

4 /5

SMAGSNOTER AF Veuve Clicquot Yellow Label Brut Magnum:
- Syn: gylden gul skum krave af små skum.
- Næse: hvide frugter, rosiner, så vanilje, så brioche, delikat balance mellem frugtsmag af druesorter og Toasty aromaer efter flaske aldring.
- Mund: frisk og insisterende, en symfoni af frugter, kraftfuld, godt struktureret, beundringsværdigt vinøs, persintentes aromaer såsom ekko, med hver tone af frugt eller andre krydderier.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Champagne.

GRAPE: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

PARRING: som en appetitvækker og en hel måltid.
TEMPERATUR: 6-8 °C
ALKOHOL: 13%
Se mere
,
Se mere

Andre produkter fra samme vingård