Tenuta Perano Rialzi Chianti Classico Gran Selezione 2015

Tenuta Perano (Chianti Classico)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

257,40kr + 77,22kr Forsendelse (48h - 3 dage)

257,40kr/enhed

Forsendelse: Wine Must (Italy)

kr Du vil modtage 0.44 point for hver, købt enhed

Tenuta Perano udvikler denne Tenuta Perano Rialzi Chianti Classico Gran Selezione 2015 (257,40kr), en vine rød med DO Chianti Classico hvis udvalgte tilføyet sangiovese fra 2015 og med 15 alkohol prosent. 3,5 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Tenuta Perano Rialzi Chianti Classico Gran Selezione 2015 i Drinks&Co.

Teknisk fil · Tenuta Perano Rialzi Chianti Classico Gran Selezione

Vintype: Vin rød
Vintage: 2015
Betegnelse:Chianti Classico (Toscana,Italien)
Kælder: Tenuta Perano
Volumen : 75cl
Vindruer : Sangiovese (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 15

Beskrivelse · Tenuta Perano

Tenuta Perano Rialzi Chianti Classico Gran Selezione 2015 (Sangiovese)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Tenuta Perano Rialzi Chianti Classico Gran Selezione 2015 har en rig rubin men lys rød med granat refleksioner.
 • Næse: ristede kaffebønner snus og ligger til grund for den komplekse og overvejende frugter og krydderier bouquet af sort peber, blåbær, solbær.
 • Mund: elegant, dyb, tør, og rige, som det sømmer sig en højtliggende Sangiovese med en runde tanniner unified blødhed. En virkelig bemærkelsesværdig længde vedholdende finish giver en subtil tilbagevenden til tertiære elementer.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Chianti Classico

VINGÃ…RD: Marchesi Frescobaldi har lavet vin omkring otte hundrede, en historie tæt knyttet til den for sit hjemland Toscana. Den Frescobaldi familien fortsætter med at udvide sin beholdning af Toscana, der producerer et bredt udvalg af vine. Den amfiteater af gården Tenuta Perano, i en vidunderlig lys og luftig 500 meter, er designet til naturligt at fange sollys i løbet af dagen og mild aften brise.

GRAPE: Sangiovese, fra Rialzi vingård.

LAGRING: 24 måneder på franske egetræsfade og flaske aldrende skib.

VINPRODUCERING: En hård vinter fører til foråret tø og glathed forudsat tidlig spiring, og vandreserver steg vinstokke gennem en sommer med intens varme og kun en let regn. Både burst begyndelsen af ​​juni og begyndelsen af ​​august, hvis hårdt vejr Veraison fandt sted i perfekt. Denne historie tid ført til en ekstraordinær høst, som skiller sig ud for sine intense næse og fløjlsagtige tanniner.

PARRING: Rødt kød, vildt og hårde oste. Perfekt med risotto med trøfler.

TEMPERATUR: 18-20 ° C

Alkohol: 14,5%

Tenuta Perano

Købe Vine Tenuta Perano:

Flere anmeldelser af Tenuta Perano Rialzi Chianti Classico Gran Selezione 2015

Elias Ladegaard

Udgivet til11.33

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Tenuta Perano Rialzi Chianti Classico Gran Selezione 2015 har en rig rubin men lys rød med granat refleksioner.Næse: ristede kaffebønner snus og ligger til grund for den komplekse og overvejende frugter og krydderier bouquet af sort peber, blåbær, solbær.Mund: elegant, dyb, tør, og rige, som det sømmer sig en højtliggende Sangiovese med en runde tanniner unified blødhed. En virkelig bemærkelsesværdig længde vedholdende finish giver en subtil tilbagevenden til tertiære elementer.OPRINDELSESBETEGNELSE: Chianti ClassicoVINGÃ…RD: Marchesi Frescobaldi har lavet vin omkring otte hundrede, en historie tæt knyttet til den for sit hjemland Toscana. Den Frescobaldi familien fortsætter med at udvide sin beholdning af Toscana, der producerer et bredt udvalg af vine. Den amfiteater af gården Tenuta Perano, i en vidunderlig lys og luftig 500 meter, er designet til naturligt at fange sollys i løbet af dagen og mild aften brise.GRAPE: Sangiovese, fra Rialzi vingård.LAGRING: 24 måneder på franske egetræsfade og flaske aldrende skib.VINPRODUCERING: En hård vinter fører til foråret tø og glathed forudsat tidlig spiring, og vandreserver steg vinstokke gennem en sommer med intens varme og kun en let regn. Både burst begyndelsen af ​​juni og begyndelsen af ​​august, hvis hårdt vejr Veraison fandt sted i perfekt. Denne historie tid ført til en ekstraordinær høst, som skiller sig ud for sine intense næse og fløjlsagtige tanniner.PARRING: Rødt kød, vildt og hårde oste. Perfekt med risotto med trøfler.TEMPERATUR: 18-20 ° CAlkohol: 14,5%
Doris Le

Udgivet til03.34

3 /5

Super anbefalet

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  1
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

3.5/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Chianti Classico