Tendenser:

Vin af Coastal Region

Se alle produkter i Vin af Coastal Region

Kystområder tilbyder to forskellige jordtyper, der er nyttige for vindyrkning. Den ene er den dybe røde ler, som er med til at bevare fugten til druer og den anden er lys sandede jord i områder tættere på kysten, der er kendt for deres gode dræning kapacitet. Endvidere kalk og andre sten-rige outcrops anvendes for at give druerne en ekstra smag.

Cabernet Sauvignon er den mest kendte af de røde druer dyrket i kystområder, selv om Chardonnay, Semillon, Sauvignon Blanc og Muscat Blanc er også meget populært. Denne zone er opdelt i flere forskellige delområder som Cape Point, Paarl, Swartland, Tygerberg, Darling, Stellenbosch, og Tulbagh.

Et af de mest fremragende distrikter er Darling. Det står for en meget køligt klima, dels på grund af sin beliggenhed i nærheden af ​​Atlanterhavet. Den kølige og regnfulde vejr letter produktionen i perioder af længere vækstsæsoner, som ikke kun giver smag og en vis syrlighed til de hvide druer, men også bidrage til at opnå meget dybe, rige rødvine med ganske indiviual karakteristika.

Køb Vine af Coastal Region online.

Se mere

Vin Af Coastal Region: Robert Parker-bedømmelse