Tendenser:

Vin Colchagua Valley

Se alle produkter i Vin Colchagua Valley

Colchagua Valley er en chilensk region, som er specielt for landbrug og vindyrkning. Den vinregion omslutter et område på mere end 22.000 hektar jord og er kendt for sine smukke bjerge og vingårde, der ikke kun forskønne landskabet med sine vinstokke, men anvender de nyeste teknologier i vindyrkning.

Kombinationen af ​​moderne landbrugsmetoder, kreativitet, engagement, hårdt arbejde, har den optimale til produktion af vin klimatiske forhold foretaget i årenes løb for en imponerende udvikling, som opfylder de højeste internationale standarder.

De vinproducenter i regionen har placeret deres fokus primært på dyrkning af de druesorter Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere, Malbec og Syrah, og er underlagt mere end en international pris.

En meget speciel fejring af dette område er helt sikkert høstfest i Colchagua Valley, den "Fiesta de la Vendimia Santa Cruz '. 150.000 besøgende forventes årligt, hvilket kan føle sig hjemme i musik, foredrag og smagninger. Er du vinelskere og har planlagt en tur til Chile? Derefter kan du ikke gå glip af denne begivenhed!Hvis ikke, skal du blot downloade dine venner til et glas Colchagua Valley vin!

Køb Vine af Colchagua Valley online.

Se mere

Drinks&Co anbefaler

Vin Colchagua Valley: bedste Sælgere

se alle

Vin Colchagua Valley: rød

se alle

Vin Colchagua Valley: mousserende

se alle

Vin Colchagua Valley: rosa

se alle

Vin Colchagua Valley: Robert Parker-bedømmelse

Seneste nyheder i sortimentet

se alle