Tendenser:

Collio Goriziano

Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018

75cl Størrelse

Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018

172,23kr 143,81kr
143,81kr 172,23kr
Butik: Vinello DK (Germany) Forventet levering: 10 - 12 dage
Leveringsomkostninger: 101,97kr

-16%

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018 andre årgange
2016 og N/A
Betegnelse:Collio Goriziano (Friuli, Italien)
Kælder: Livon
Volumen : 75cl
Vindruer : Ribolla Gialla, Tocai Friuliano
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Livon er producenten af denne Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018 (143,81kr), en vine hvid med DO Collio Goriziano baseret på tocai friuliano og ribolla gialla klynger fra 2018 og med 14 alkohol. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018 i Drinks&Co.

Beskrivelse for Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018

Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018 (Ribolla Gialla og Tocai Friuliano)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: strågul med grønne højdepunkter.
 • Næse: delikate aromaer af mandler og aromaer.
 • Mund: tør, harmonisk og fyldig, delikat friskhed, glat finish og lang behagelig. Lys og cremet.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Collio Goriziano

VINGÅRD: Aziende Agricole Livon. I Friuli vin ejendom beliggende i kommunen Dolegna af Collio. Her voksede især gamle, indfødte vinstokke og vin er ikke kun en fornøjelse, men også en gammel kultur og tradition. Mærket på etiketten af ​​huset er den vingede kvinde.

GRAPE: Friulano.

LAGRING: tanke og i flasken stål.

VINPRODUCERING: I vinmarkerne i vingården Livon i jord lerblandet-ler, druer dyrkes for disse typiske Friulian hvidvin fra 100% Friulano. De blev opsamlet ved hånden og derefter mash otte timer kold temperatur i vandret presse. Så saften klares ved naturlig dekantering. Gæringen foregår i ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18 ° C vin, efter gæringen stopper ved konstant temperatur i ca. 5 måneder i de samme beholdere. Endelig er vinen på flaske, hvor den modnes lidt før de går på salg. Denne hvidvin kan opbevares i 4 til 5 år.

PARRING: fiskeretter, fjerkræ og kanin kød grillet. Også, som tilbehør til sarte prosciutto. appetitvækker vin.

TEMPERATUR: 11-13 ° C

Alkohol: 12,5%

Se mere

Vingården

Livon

Livon

En historie nu over halvtreds år, der helt sikkert har ført til hovedpersonen: Dorino Livon, for at gøre den til en af ​​de mest berømte og kendte vinproducenter i Friuli. En historie derimod har sin oprindelse i en lidenskab og i en familietradition: Kærligheden for deres land, Friuli, især for den yderste kant, der repræsenterer Italiens sidste bolle i Europa østlige: Collio og Colli Orientali del Friuli. I 1964 erhverver Dorino Livon det første plot på Collio-bakkerne og ved det tilføjer han en smule ad gangen. Sådan vokser Livon Farm år efter år.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018:Sats Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 2018:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: strågul med grønne højdepunkter.Næse: delikate aromaer af mandler og aromaer.Mund: tør, harmonisk og fyldig, delikat friskhed, glat finish og lang behagelig. Lys og cremet.OPRINDELSESBETEGNELSE: Collio GorizianoVINGÅRD: Aziende Agricole Livon. I Friuli vin ejendom beliggende i kommunen Dolegna af Collio. Her voksede især gamle, indfødte vinstokke og vin er ikke kun en fornøjelse, men også en gammel kultur og tradition. Mærket på etiketten af ​​huset er den vingede kvinde.GRAPE: Friulano.LAGRING: tanke og i flasken stål.VINPRODUCERING: I vinmarkerne i vingården Livon i jord lerblandet-ler, druer dyrkes for disse typiske Friulian hvidvin fra 100% Friulano. De blev opsamlet ved hånden og derefter mash otte timer kold temperatur i vandret presse. Så saften klares ved naturlig dekantering. Gæringen foregår i ståltanke ved en kontrolleret temperatur på 18 ° C vin, efter gæringen stopper ved konstant temperatur i ca. 5 måneder i de samme beholdere. Endelig er vinen på flaske, hvor den modnes lidt før de går på salg. Denne hvidvin kan opbevares i 4 til 5 år.PARRING: fiskeretter, fjerkræ og kanin kød grillet. Også, som tilbehør til sarte prosciutto. appetitvækker vin.TEMPERATUR: 11-13 ° CAlkohol: 12,5%
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Livon Collio Goriziano Bianco Solarco 20182016

4/5

Golden gul i farven med en stærk bouquet af toast og vanilje. På ganen er vinen fint med noter af æble, akacie blomster og tropiske frugter.
Se mere
Buy Fine Wine