Tendenser:

Corpinnat

Llopart Impérial Panoramic

75cl

Llopart Impérial Panoramic

137,61kr
137,61kr
Butik: Vinos Baco DK (Spain) Forventet levering: 4 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 140,91kr
Fast pris op til 3 enheder
Der er kun 6 enheder

Teknisk fil

Vintype: Vin mousserende
Andre Årgange: andre årgange
Betegnelse:Corpinnat (Catalonien, Spanien)
Kælder: Llopart
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay, Macabeo, Parellada, Xarel·lo
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11.5
Llopart er udvikkleren af Llopart Impérial Panoramic (137,61kr), en vine mousserende med DO Corpinnat med xarel·lo, parellada, macabeo og chardonnay og den har en alkohol grad på 11.5. 3,7 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Llopart Impérial Panoramic.

Beskrivelse af Llopart Impérial Panoramic

Llopart Impérial Panoramic (Chardonnay, Macabeo, Parellada og Xarel·lo)

Den unikke placering af deres vinmarker med strenge fremstillingsprocesser, definere stil af vine og Corpinnats Llopart; essensen af ​​et land, en vingård og en langvarig tradition. Llopart cavas og vine er produceret i Heretat Can Llopart Subirats, en af ​​dem en vin estates længste tradition vidner som en bevaret familie i år 1385 "Ex vite vita" dokument liv kommer fra stammen er mottoet, der har ledsaget successive generationer af familien Llopart. Den sekulære engagement kulminerer med udviklingen af ​​de første flasker Llopart i gamle kældre i stuehuset. Direkte acurado dyrke 70 hektar egne vinmarker, beliggende i et område af geologisk enestående bjerg, udvælgelse af de bedste druer, den fine håndlavede proces i vores lager i øjeblikket dannet af en vin vinfremstilling og aldrende vin, og moderne og integreret cava i midten af ​​feltet, hvor du kan nyde en privilegeret udsigt over Penedes, garantere den fremragende kvalitet af de vine og Corpinnats Llopart. En stor bog for Lovers kølere udviklet personlighed og langvarige aldringsprocesser. En blanding med 15% af reservekravsgrundlag vin. Lagres på flaske i mindst 42 måneder.

Se mere

Bedømmelser af Llopart Impérial Panoramic

3.7

12 kundebedømmelser
 • 5
  2
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Llopart Impérial Panoramic:Sats Llopart Impérial Panoramic:

4.5/5

meget god
Se mere,

Llopart Impérial Panoramic Brut Gran Reserva

4 /5

Fremragende kvalitet / Pris
Se mere
,

Llopart Gran Reserva Brut

5 /5

2015/05/05
Se mere
,

Llopart Gran Reserva Brut

0 /5

Aging: 46-52 måneder på flaske
Alkohol indhold: 11,5%
Parring: Perfekt med konsekvente måltider.
Forberedelse: En Gran Reserva for elskere af længerevarende aldring kældre og udviklet sig. "Blend" med tilføjelse af en 15% reservekravsgrundlag vin.
Smagsnoter: gul-guld farve med lyse gyldne højdepunkter. Bubble meget tynde. Komplekse aroma af lange aldring: nuancer afledt af bærmen, toast, honning og nødder, med mindre reducerende slagtilfælde. I munden er det bredt og struktureret, meget cremet og med en perfekt sukker-syre balance. Vedvarende smag og karakter.
Se mere
,

Llopart Gran Reserva Imperial Brut

Se mere

Andre produkter fra samme vingård