Vol D'ànima de Raimat 2017

Raimat (Costers del Segre)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

59,83kr + 38,61kr Forsendelse (48h - 3 dage)

59,83kr/enhed

Forsendelse: GrauOnline (Spain)

kr Du vil modtage 0.1 point for hver, købt enhed

Raimat præsenterer vi denne Vol D'ànima de Raimat 2017 (59,83kr), en vine rød af DO Costers del Segre med de bedste klynger af syrah, tempranillo og cabernet sauvignon fra 2017. Brugerne af Drinks&Co validerer Vol D'ànima de Raimat 2017 med 4 med 5 poeng.

Teknisk fil · Vol D'ànima de Raimat

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Costers del Segre (Catalonien,Spanien)
Kælder: Raimat
Volumen : 75cl
Vindruer : Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Syrah
Allergener: Indeholder Sulfitter

Beskrivelse · Raimat

Vol D'ànima de Raimat 2017 (Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Syrah)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: kirsebær rød farve med granat.
  • Næse: En sammensat buket med en række forskellige frugtaromaer, såsom hindbær, jordbær og samtidig, eksotiske varianter ligesom ananas og nektariner.
  • Mund: er kompleks, med en frisk syrlighed, søde og bløde tanniner, men kraftfuld og struktur forbliver i munden. vedholdende.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Costers del Segre

VINGÅRD: Den Raimat vingård tilhører Grupo Codorníu og skylder sit navn til byen Raimat, som ligger kun 15 km fra byen Lleida. Det hører med til Costers del Segre betegnelse er kendetegnet ved et moderat fastlandsklima Middelhavet indflydelse. Virksomheden er baseret på bæredygtig vindyrkning, minimere brugen af ​​kemikalier, affald og optimere produktionsmetoder for at integrere dem med de tilgængelige ressourcer.

GRAPE: Pinot Noir, Chardonnay.

VINPRODUCERING: Høsten foregår om natten, at drage fordel af de lavere temperaturer, hvilket forhindrer oxidation i transport og forsøger at holde essensen af ​​frugten. Når druerne nå kælderen, som afkøles til en temperatur på 15 °C. En del af druerne ved lave temperaturer bliver vin i 24-48 timer og derefter fermenteret ved 25 °C Den anden del af drue fermenteret til en højere temperatur for at opnå en større ensartethed og kompleksitet.

PARRING: Kan kombineres med et bredt udvalg af retter som pølser, skinke og ost, grøntsager, gryderetter, rødt kød og stege.

TEMPERATUR: 16 °C

Alkohol: 12,5%

Raimat

Købe Vine Raimat:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Vol D'ànima de Raimat 2017

Udgivet til04.29

4/5

Vol D'ànima de Raimat 2017

Det starter med en nat høst for at bevare de primære aromaer af druerne nå fruta.Cuando vingård, afkøles til en temperatur på 15 ºC.Una af druerne er vinificeret på udkig efter en frugtagtig vin profil og frisk. Det opnås ved opretholdelse af lave temperaturer under 24-48 timer og derefter fermenteret ved 25 ° C Den anden del af druerne gæret ved en højere temperatur i større konsistens og kompleksitet i vinen. Disse to stilarter vin sammen tilbyde os en ung rødvin, moderne, med masser af frugt og struktur på ganen.

Flere anmeldelser af Vol D'ànima de Raimat 2017

Udgivet til09.41

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: kirsebær rød farve med granat.Næse: En sammensat buket med en række forskellige frugtaromaer, såsom hindbær, jordbær og samtidig, eksotiske varianter ligesom ananas og nektariner.Mund: er kompleks, med en frisk syrlighed, søde og bløde tanniner, men kraftfuld og struktur forbliver i munden. vedholdende.OPRINDELSESBETEGNELSE: Costers del SegreVINGÅRD: Den Raimat vingård tilhører Grupo Codorníu og skylder sit navn til byen Raimat, som ligger kun 15 km fra byen Lleida. Det hører med til Costers del Segre betegnelse er kendetegnet ved et moderat fastlandsklima Middelhavet indflydelse. Virksomheden er baseret på bæredygtig vindyrkning, minimere brugen af ​​kemikalier, affald og optimere produktionsmetoder for at integrere dem med de tilgængelige ressourcer.GRAPE: Pinot Noir, Chardonnay.VINPRODUCERING: Høsten foregår om natten, at drage fordel af de lavere temperaturer, hvilket forhindrer oxidation i transport og forsøger at holde essensen af ​​frugten. Når druerne nå kælderen, som afkøles til en temperatur på 15 °C. En del af druerne ved lave temperaturer bliver vin i 24-48 timer og derefter fermenteret ved 25 °C Den anden del af drue fermenteret til en højere temperatur for at opnå en større ensartethed og kompleksitet.PARRING: Kan kombineres med et bredt udvalg af retter som pølser, skinke og ost, grøntsager, gryderetter, rødt kød og stege.TEMPERATUR: 16 °CAlkohol: 12,5%

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    2
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Vol D'ànima de Raimat 2014

Bernth Lerche
Bernth Lerche

4/5

SMAGSNOTER AF Ànima de Raimat 2014:
- Syn: Cherry rød, granat refleksioner, farvede tåre, rig, midterste lag. Ren og lyse.
- Næse: primære aromaer af Cassis, kirsebær, bønner Granada, balsamico og blomsteragtige noter, violet, sort lakrids og nyslået kokos.
- Mund: sødlig smag rart, Toasty eg, moden frugt aroma af mokka eller kakao. søde og bløde, men stærke tanniner og struktur. dvælende finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Costers del Segre.

GRAPE: Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Syrah.

PARRING: med en bred vifte af produkter, pølser, skinke og ost, grøntsager, gryderetter, rødt kød og stege.
TEMPERATUR: 16-18 °C
ALKOHOL: 13,5%

Bedømmelser af Vol D'ànima de Raimat 2015

Quierovinos SL
Quierovinos SL

4/5

Smagsnoter:
- Vis: intens rubinrød farve med meget god tåre.
- Næse: sorte frugter med noter af kakao, mokka og krydderier. Mouth meget godt skridt i
Wineselec
Wineselec

4/5

Tasting noter og mad parring Producent: Raimat Winery Kommentarer: Det starter med en nat høst for at bevare de primære aroma af frugt. Når druerne ankommer til lageret, den afkølet til 15 ° C. En del af drue vinfica på udkig efter en frugtagtig vin profil og frisk. Det opnås ved at opretholde den lave temperatur i 24 - 48 timer ved 25 og efterfølgende fermentering. Den anden del af fermentet ved højere temperatur i større konsistens og kompleksitet i vinen drue. Disse to stilarter vin sammen tilbyde os en ung, moderne vin med masser af frugt og struktur på ganen. Smagsnoter: Udseende: Høj intensitet af farve, lys og levende, rubin med lilla nuance. Aroma: Kompleks sort frugt kombineret med antydninger af kakao, mokka, med krydret (peber, muskatnød, ...) og balsamic baggrund. Smag: Behagelig Hjem sød smag, der kommer fra ristet egetræ kombineret med moden frugt. De aromaer findes i næsen og mokka og kakao gentages på ganen. søde og bløde, men stærke tanniner og struktur, der forbliver i munden i lang tid. Parring: En af vores mest alsidige vine, parret med en bred Hvad kan PRODUKTION AFPRODUKTER sort, da de kan være, pølser, skinke og ost, grøntsager, gryderetter, rødt kød og stege Serveringstemperatur: 16-18 ° C

bedste Sælgere Costers del Segre