Tendenser:

Côtes de Gascogne

Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018

75cl Størrelse

Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2019

65,31kr 54,64kr
54,64kr 65,31kr

Dette produkt er ikke tilgængeligt.
Du kan købe Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2019

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Côtes de Gascogne (Sydvest, Frankrig)
Kælder: Domaine de Pellehaut
Volumen : 75cl
Vindruer : Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot, Tannat
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12
Fra hånden til Domaine de Pellehaut kommer denne Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018 . Det er en vine rosé af Côtes de Gascogne med udvalgte klynger af tannat, merlot, malbec og cabernet sauvignon fra 2018 og med en alkohol graduering på 12. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018 i Drinks&Co.

Beskrivelse af Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018

Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018 (Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot og Tannat)

 • Farve: lys pink med antydninger af laks.
 • Næse: aroma af røde frugter, citrusfrugter, hindbær med jordbærsyltetøj med en lille notat af rabarber mynte. Minder om røde frugt frugttærter.
 • Mund: balance mellem friskhed og aromatisk sort. Rundt og lang og forfriskende. En behagelig vin til enhver lejlighed.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Côtes de Gascogne Gascogne, FrankrigVINGÅRD: Domaine de la Pelle. I nogen tid Bérauts Domaine de Pelle Hud er ved at skabe exceptionel kvalitet vin med et navn. Familien er stolt af at være i stand til at leve i Montreal-du-Gers af vinavl i mere end 300 år siden. Ikke to kilometer væk er den arkæologiske udgravning Seviac. Mosaik vidner om en tradition for vin 2.000 år gammel. Vinmarkerne spredt rundt huden Slot Pelle. Med lav vinke fra Pyrenæerne hårtørrer og masser af solskin, har denne vingård formået at klatre til toppen af ​​de mest populære vine fra Gascogne.GRAPE: Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, tanato

LAGRING kontrol løbetid på hver druesort per plot. Høst i midten af ​​august. Prøvesmagning juice og analyse i laboratoriet.PRODUKTION: "Harmonie de Gascogne" Rose er en prisbelønnet fransk tør rosévin med frugtagtig aroma. Vingården er opdelt i tre sektioner: primært en kalksten-lerjord (for Chardonnay og røde sorter), samt sand- og lerjord, som giver finheden aromatiske hvidvin. Det er placeret på den biologiske mangfoldighed og fornuftig anvendelse af pesticider og værdi i bæredygtig forvaltning. EHV-certifikat.

PARRING: En forfriskende aperitif. Tapas og snacks.TEMPERATUR: 8 - 10 °CALKOHOL: 12%

Se mere

Bedømmelser af Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018:Sats Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018:

4 /5

Denne anbefaling var 2018 andre par.
Levende og flot farve. Aroma af røde frugter og jordbær tyggegummi. Meget god syre denne Côtes de Gascogne.
Det ville gå godt med en blå fisk.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2018201720192015

2.5/5

Domaine de Pellehaut Harmonie de Gascogne Rosé 2017 en frisk og aromatisk vin med noter af citrus, kirsebær og sød. At drikke, det er et måltid, der rosenrødt simpel appetitvækker. Snarere bleg, så udviklingen i rosé fra Provence, etiketten er temmelig standard. 82/100